Agustosda Tup Bebek Yaptıracaklar Buraya...

ozlem483

Bir MELEK Diliyorum...
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
3.316
5
116
İzmir
hepımızın gonlunden gecen aynııııııı....saglıklı bır bebek....ve bılıyorum kı bu dualarımız bırgun kabul olacak bızım sınavımızda boyleee ben ıkı ay once kaybettım prensesımı ama umudum coooook unutmayın bır ısık varsa bır yolda vardır... Umudunuz hıc tukenmesın guzel allah ım hepınızın yuzunu guldursun ıns allah emeklerımızı bosa cıkarmasın....

canım selam ağustosa mı karar verdin? hakkında hayırlısı olsun inş. bu kez sonuna kadar gider kucağına almak da nasip olur.

sagol betusum temmuzda dr gıdıyorum agustosda yaparız dedık hayırlısıyla guzel dılekler sagol canım benım allahım hepımızın hakkında hayırlısı olsun
canım selam ağustosa mı karar verdin? hakkında hayırlısı olsun inş. bu kez sonuna kadar gider kucağına almak da nasip olur.

kızlar yok mu benımkader arkdasımmmmm askolsun eee hadı beklıyorum sızı

kızlar yok mu benımkader arkdasımmmmm askolsun eee hadı beklıyorum sızı

slmm canimm bende agustosda basliyorum..sen nerede yaptiriyorsun????

kacinci denemen ..benim 4.olucak onceleri duusukle sonuclandi malesef insallalh rabbim bu sefer muradimiza erdirir .Yavrularimizi aliriz kucagimiza ..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…