Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Yaş 30 ikinci transferim. İlk transferimde 4aa kaliteydi buda sanırım öyle. İlk transferimde tuttu fakat kimyasal oldu. Herhangi bir genetik tanı yaptırmadk. Temmuzda histereskopi oldum rahim çizik atma yapıldı. Ağustos ortalarında da ikinci transferim olacak :)
D defneko size neden histeroskopi ve cızık yapıyorlar bir sorununuz mu var ?ben istedım önceden yapalım garantı olsun diye ama doktorum gerek gormedı .insallah güzel sonuclar alırsınız 🙂

Merhaba, pgt'den normal gelen embriyolarım var 1 tanesi transfer edilecek, hepsi 5bb kalite, Yaş 35 İlk deneme 🌼
Merhaba bahar 😊 hangı merkezdesin kac tane gınderdın kac geri geldı pgt den ?siz neden pgt yaptırdınız ?benım en kalıteli 5.gün embriyolarımda hep kromozomal sorun cıktı ve imha edildi.elimde bir tane 5ab var umarım hayırlısıyla benımle kalır 🙂🐠

Siz hangi hastanede tedavı görüyorsunuz ?brn de 2 transfer istedım ama Şişli memorial yaşım 37olmasına rağmen riskli olur dıye tek embrıyo transferi yapıyor ikna edemedim .umarım bu defa yavrularınızı sağlıkla alırsınız🐠 sizin kaçıncı haftalarda dusuk oluyor ?benım dogal yoldan iki gebeliğim oldu 9ay ıcınde biri 7.haftada kalp atışı durdu ,diğeri 13.haftada down sendromu dolayısıyla tahlıye edildi .esımde de bende de genetık bi sorun yok test yaptırdık ama yine de genetık sorun olduğundan bebeklerde pgt ye başvurduk .sizin hangı merkez ve transfer ne zaman belli mi ?
Merhaba tekrardan ben pazartesi günü transfer oldum inşallah bana sıkı sıkı tutunurlar. 2 embriyo konusunda benim doktorumda çok isteksizdi ama ısrarcı olunca sen psikolojini öyle hazırlamışsın o zaman öyle yapalım dedi. Benimde doğal yoldan gebeliğim oldu. Hepsi 5 ve 6.hafta aradı düşüyor. Bu arada ben Bahçeci Fulya da Mehmet Reşit Asoglunda gordum tedavi. Biz 3 adet gonderdik 2 tanesi saglikli geldi. Aslinda biraz risk aldim ikisini birden koydurarak. Geriye 10 adet dondurulmusum var ama onlara pgt yapılmadı.

Ayrıca pgt ye kac embriyo gonderdınız ve kac geri geldı merak ettim .biz 5adet gonderdık 2si sağlam biri %45 mozaik geldi .en kalıtelı AA olan embriyolarımda kromozom anomalısı saptandı
Bu arada doktor bana dedi ki genetikten sağlam gelen embriyonun aa bb falan olması önemli değildir. O embriyo her türlü sağlıklıdır ve kalitelidir ondan buna takılmayın bence. Sizin ne zaman olacak transferiniz belli mi

Bu arada doktor bana dedi ki genetikten sağlam gelen embriyonun aa bb falan olması önemli değildir. O embriyo her türlü sağlıklıdır ve kalitelidir ondan buna takılmayın bence. Sizin ne zaman olacak transferiniz belli mi
İnsallah öyledir ıyı dusunelım ıyı olsun 🎣🙂arka arkaya yaşanan kayıplar malesef negatıf düşünmeye itiyor insanı 🙈ben 2-3gune regl olacağım sonrası süreç başlayacak

Merhaba tekrardan ben pazartesi günü transfer oldum inşallah bana sıkı sıkı tutunurlar. 2 embriyo konusunda benim doktorumda çok isteksizdi ama ısrarcı olunca sen psikolojini öyle hazırlamışsın o zaman öyle yapalım dedi. Benimde doğal yoldan gebeliğim oldu. Hepsi 5 ve 6.hafta aradı düşüyor. Bu arada ben Bahçeci Fulya da Mehmet Reşit Asoglunda gordum tedavi. Biz 3 adet gonderdik 2 tanesi saglikli geldi. Aslinda biraz risk aldim ikisini birden koydurarak. Geriye 10 adet dondurulmusum var ama onlara pgt yapılmadı.
Ayy süper güzel haberı once sizden alacağız insallah🙏🙂siz neden pgt yaptırdınız ?geride kalan 10taneye sonradan gerekırse pgt yapılabılıyor muymuş merak ettim

Hayırlısı olsun bu defa insallah .birbirimize umut olalım .3 adet mi transfer edilecek ?bu embriyolarınıza pgt yapıldı mı ?transfer tarıhınız belli mi
1 tane transfer olcak pgt yapilmadı. Hastanede tadilat varmıs tedaviyi eylule ertelediler.
Ben tedaviyi ertelemek istemedigim icin ası olmamistım.boyle olunca asiyi olcam. Transfer ekime kalır sanırım. Hayırlısı

Hayırlısı olsun bu defa insallah .birbirimize umut olalım .3 adet mi transfer edilecek ?bu embriyolarınıza pgt yapıldı mı ?transfer tarıhınız belli mi
Merhaba yarın bende yumurta toplama olacak ilk tüp bebek denemem pgt nedir bilmediğim için soruyorum bende yaptırmalımıyım aydınlatırsanız sevinirim

Ayy süper güzel haberı once sizden alacağız insallah🙏🙂siz neden pgt yaptırdınız ?geride kalan 10taneye sonradan gerekırse pgt yapılabılıyor muymuş merak ettim
Inşallah alırız güzel haber 🙏🏻 evet yapılıyormuş sonradan dondurmadan önce hepsinden hücre alinmiş lazım olma ihtimaline karşı. Umarım gerek kalmaz 🙏🏻

İnsallah öyledir ıyı dusunelım ıyı olsun 🎣🙂arka arkaya yaşanan kayıplar malesef negatıf düşünmeye itiyor insanı 🙈ben 2-3gune regl olacağım sonrası süreç başlayacak
Evet o kayıplar travma sebebi benim 5 tane var. Bu sefer cesaret etmem zor oldu. Sizinde az kalmış sürece başlamanıza 🙏🏻

Evet o kayıplar travma sebebi benim 5 tane var. Bu sefer cesaret etmem zor oldu. Sizinde az kalmış sürece başlamanıza
Inşallah alırız güzel haber 🙏🏻 evet yapılıyormuş sonradan dondurmadan önce hepsinden hücre alinmiş lazım olma ihtimaline karşı. Umarım gerek kalmaz 🙏🏻
İnsallah cnm benım .5kayıp epey çokmus bu defa mukaafatını alacaksın insallah😉🙏transferden sonra neler yaptın dikkat ettin mi ?ben Notlar aldım kabak cekırdegı ,badem ,ceviz ,avakado,ananas vb .sureklı yatıyor musun mesela?bir de sigara kullanıyor musun ?

Merhaba yarın bende yumurta toplama olacak ilk tüp bebek denemem pgt nedir bilmediğim için soruyorum bende yaptırmalımıyım aydınlatırsanız sevinirim
Merhaba canım .bılmıyor olman güzel bir şey demek ki genetık sorununuz ya da kayıplarınız yok 🙏umarım bilmek zorunda kalmazsın .bizde de genetık sorun yok tüm testleri yaptırdık ancak dogal yollardan olan gebeliklerimde kayıplarım var ,son bebegım down sendromlu olduğunu ogrendık .yanı oluşan embriyolarımızda kromozomal sorunlar oluyor .bir de yaş faktörü var bende o sebeple pgt onerıldı .

1 tane transfer olcak pgt yapilmadı. Hastanede tadilat varmıs tedaviyi eylule ertelediler.
Ben tedaviyi ertelemek istemedigim icin ası olmamistım.boyle olunca asiyi olcam. Transfer ekime kalır sanırım. Hayırlısı
Ben de aşı olmadım aynı sekılde yaş da 37olunca ertelemek istemedım ve cok korkuyorum açıkçası .üstelık çalışıyorum da riskliyim Allah sonumuzu hayır etsin .sizin hangi merkez ?

İnsallah cnm benım .5kayıp epey çokmus bu defa mukaafatını alacaksın insallah😉🙏transferden sonra neler yaptın dikkat ettin mi ?ben Notlar aldım kabak cekırdegı ,badem ,ceviz ,avakado,ananas vb .sureklı yatıyor musun mesela?bir de sigara kullanıyor musun ?
Insallah 🙏🏻🙏🏻Canım avokado sabah yarim yiyorum, ceviz 2 tane yiyorum bir avuç kabak çekirdeği yiyorum doktorum söylemişti. Bir de gun de 1 bardak havuç suyu önermişti bulabilirsem onu içiyorum. Ilk gün üretim dinlendim. Simdi kalkiyorum cok is yaomiyorum arada uzaniyorum. Kan akisin yavaslamasin cok yatma dedi doktor.Sigarayi 1,5 sene once biraktim cok sukur cok zor oldu ama, sen içiyor musun?

Back
X