Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

D defneko size neden histeroskopi ve cızık yapıyorlar bir sorununuz mu var ?ben istedım önceden yapalım garantı olsun diye ama doktorum gerek gormedı .insallah güzel sonuclar alırsınız 🙂
Ayy amiiin inşallah birlikte güzel sonuçlarımız olsun :) benim daha önce doğal yolla bir kimyasalım oldu, ilk tüp bebek transferimde kitabi olarak herşey düzgün gitti 86 değerleri filan gördüm oda kimyasal oldu. Doktorumda % 90 hiç birşey yoktur ama yinede ultrasonda görünmeyen miyom filan birşey var mı bakalım aklımızda kalmasın , hemde rahme çizik atalım bebeğin tutunma şansını arttırıyor dedi. O sebeple oldum canım. Daha hiç transfer olmadan bile rahme çizik atılan var ama doktorum o zaman gerek görmemişti banada :)

Merhaba bahar 😊 hangı merkezdesin kac tane gınderdın kac geri geldı pgt den ?siz neden pgt yaptırdınız ?benım en kalıteli 5.gün embriyolarımda hep kromozomal sorun cıktı ve imha edildi.elimde bir tane 5ab var umarım hayırlısıyla benımle kalır 🙂🐠
Merhaba:) ankara bahçecideyim ben. Daha önce 1 düşüğüm var ilk denemede hey şey yapılsın istedim histeroskopi de yaptırdım garanti ilerlemek adına. 3 tane yolladım 3ü de sağlıklı geldi.. elinizde olan embriyonuz genetikten sağlam geldiyse inanın kalitesinin hiçbir önemi yok. Tutunmayı vaad eden embriyo demek oluyormuş o :) mitoscore değerini biliyor musunuz embriyonuzun?

Merhaba:) ankara bahçecideyim ben. Daha önce 1 düşüğüm var ilk denemede hey şey yapılsın istedim histeroskopi de yaptırdım garanti ilerlemek adına. 3 tane yolladım 3ü de sağlıklı geldi.. elinizde olan embriyonuz genetikten sağlam geldiyse inanın kalitesinin hiçbir önemi yok. Tutunmayı vaad eden embriyo demek oluyormuş o :) mitoscore değerini biliyor musunuz embriyonuzun?
Histeroskopi ıstedım ama doktorum kabul etmedi sadece hsg yeterli gereksiz yere hsg yapmanın anlamı yok dedı .mitoscore hiç duymadım ,o nr ola ki hiç bilgı verılmedı 🤷🏼‍♀️ İnsallah gerçekten tutunma vaad edıyordur 🤩

Insallah 🙏🏻🙏🏻Canım avokado sabah yarim yiyorum, ceviz 2 tane yiyorum bir avuç kabak çekirdeği yiyorum doktorum söylemişti. Bir de gun de 1 bardak havuç suyu önermişti bulabilirsem onu içiyorum. Ilk gün üretim dinlendim. Simdi kalkiyorum cok is yaomiyorum arada uzaniyorum. Kan akisin yavaslamasin cok yatma dedi doktor.Sigarayi 1,5 sene once biraktim cok sukur cok zor oldu ama, sen içiyor musun?
Malesef ben bırakamadım ama azaltmaya çalışıyorum .bir de onun stresini yaşıyorum .ben havuç suyunu da ekleyeyim hemen listeme o zaman 😊 aşı yaptırdınız mı peki ?bir de aşı konusu var nasıl korunacağız sayılar da artıyor hıc bilmıyorum

Malesef ben bırakamadım ama azaltmaya çalışıyorum .bir de onun stresini yaşıyorum .ben havuç suyunu da ekleyeyim hemen listeme o zaman 😊 aşı yaptırdınız mı peki ?bir de aşı konusu var nasıl korunacağız sayılar da artıyor hıc bilmıyorum
Ben yaptırdım asimi bizim doktorumuz asi olunması gerektiği taraftarı o yüzden tereddüt etmedim. 2.dozumuda oldum. Zaten her gün iğnem var hastaneye gidiyoruz asisiz çok zorlanirdim. Doktorunuz ile konusun bence tavsiyesi ne ise onu dinleyin. Sigara konusuna gelince ise çok zor allah yardımcınız olsun bende çok çektim umarım bırakabilirsiniz

Merhaba Ben de ordayim arkadasim haberleselim benim de 3 embriyom bu sali genetige gitti bekliyorum hayirlsi olsun insallah 🙏

Arkadaşlar biraz önce yumurta toplama oldum 4 yumurta toplandı sizce taze transfer mi yoksa dondurulmuş transfer mi bilgilerinize ihtiyaçm bar

Merhaba Ben de ordayim arkadasim haberleselim benim de 3 embriyom bu sali genetige gitti bekliyorum hayirlsi olsun insallah 🙏
Merhaba tabii ki haberleşelim. İnşallah en az 1 tanesi sağlam gelir sizinde .. ben hep 1 tane gelsin razıyım çoğunda gözüm yok dedim hepsi sağlam geldi:))) benim pgt sonucum bir haftada geldi. İspanya'daki şirket İstanbul' da da laboratuvar açmış şansımıza:)

Arkadaşlar biraz önce yumurta toplama oldum 4 yumurta toplandı sizce taze transfer mi yoksa dondurulmuş transfer mi bilgilerinize ihtiyaçm bar
Merhaba dondurulmuş embriyonun şansı yüzde 10 daha fazlaymış tazeden.. rahminiz dinlenip, vücudunuz aldığınız hormonlardan arındığı için... tazeyi önermiyor çoğu doktor..

Histeroskopi ıstedım ama doktorum kabul etmedi sadece hsg yeterli gereksiz yere hsg yapmanın anlamı yok dedı .mitoscore hiç duymadım ,o nr ola ki hiç bilgı verılmedı 🤷🏼‍♀️ İnsallah gerçekten tutunma vaad edıyordur 🤩
Ben daha önce en iyi yerlerde hsg çekindim iki kez hep tertemiz çıktı. Ama içime mi doğdu bilmiyorum doktorumdan inatla histeroskopi istedim ve doktorum bana sonucunda iyi ki istemişsin dedi. Polipler ve rahim ağzında tıkanıklık çıktı çünkü . mitoscore değeri ise pgtden gelen embriyonun enerjisini gösteriyor o da tutunma olasılığını gösteriyor. Ama galiba o 1den fazla embriyo sağlıklı olursa yapılıyor o test. Bu arada ben de sigarayı bırakamadım 😶 toplama öncesi 3 4 taneye düşürmüştüm şimdi yine onu yapacağım transfer öncesi. Bırakamıyorum ve doktorum bana stres daha tehlikeli bırakamıyorsan azalt dedi

Ben de aşı olmadım aynı sekılde yaş da 37olunca ertelemek istemedım ve cok korkuyorum açıkçası .üstelık çalışıyorum da riskliyim Allah sonumuzu hayır etsin .sizin hangi merkez ?
Doktorum başlamadan önce aşı önceliğimiz dedi ben aşımı oldum öyle başladım.. sonuçta her şeyden önce benim sağlığım..

Berfu hocadasınız değil mi siz de ? Gerçi başka doktor yok şimdilik orada.Niğde' de yaşıyorum git gel zor oluyor ama Çok çok memnunum doktorumdan ben iyi ki bulmuşum kendisini.

Merhaba tabii ki haberleşelim. İnşallah en az 1 tanesi sağlam gelir sizinde .. ben hep 1 tane gelsin razıyım çoğunda gözüm yok dedim hepsi sağlam geldi:))) benim pgt sonucum bir haftada geldi. İspanya'daki şirket İstanbul' da da laboratuvar açmış şansımıza:)
Insallah canim hayirlisini versin rabbim dua etmekten baska yapacak bisey yok 🙏🤲🏻❤️ Cok sevindim hepsinin saglikli gelmesine 🥰😍 Ben de bekliyorum bakalim kaliteleri nasıldı peki sordun mu hiç gerçi kalite ile alakalı değil diyorlar da pek 💕

Insallah canim hayirlisini versin rabbim dua etmekten baska yapacak bisey yok 🙏🤲🏻❤️ Cok sevindim hepsinin saglikli gelmesine 🥰😍 Ben de bekliyorum bakalim kaliteleri nasıldı peki sordun mu hiç gerçi kalite ile alakalı değil diyorlar da pek 💕
Çok teşekkür ederim haberi aldığım gün sevincimi tarif edemem. Allah size de aynı sevinci yaşatsın inşallah. Ve daha fazlasını hepimize tabii:) evet en iyi kalite bile olsa genetiği bozuk olabilir ya da kötü dediğimiz sağlam gelip tutunur belli olmaz dedi bana hoca... 5aa ya da 5bb idi benimkilerin kalitesi tam hatırlayamadım şimdi ama 5 ti ona eminim. Sizinkilerin kalitesi ne? İlk deneme mi pgt ile?

Canlarım Bilgisi olan yardım edebilir mi. Doktor detaylı bilgi vermiyor. Konuyu çok uzun yazmak istemiyorum. Geçen hafta test sonucum çıktı ve embriyo tutunmamış.(1 transfer yapıldı) Neden tutulmadığı ile ilgili tatmin edici bir açıklama yapmadı. Yumurta büyüklüğü ile ilgili bilgi verilmedi. Olumsuz olduktan sonra Embriyo ların derecelerini sordum biz okadarını göremeyiz dendi. Çevremde araştırdım burada araştırdım çoğu kişi bunların kalitesini biliyor. bunların kalitesi derecesi hastanede gözükmüyor mu. Hiç güvenim kalmadı. Umutsuzluğa kapıldım.

Canlarım Bilgisi olan yardım edebilir mi. Doktor detaylı bilgi vermiyor. Konuyu çok uzun yazmak istemiyorum. Geçen hafta test sonucum çıktı ve embriyo tutunmamış.(1 transfer yapıldı) Neden tutulmadığı ile ilgili tatmin edici bir açıklama yapmadı. Yumurta büyüklüğü ile ilgili bilgi verilmedi. Olumsuz olduktan sonra Embriyo ların derecelerini sordum biz okadarını göremeyiz dendi. Çevremde araştırdım burada araştırdım çoğu kişi bunların kalitesini biliyor. bunların kalitesi derecesi hastanede gözükmüyor mu. Hiç güvenim kalmadı. Umutsuzluğa kapıldım.
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.. kaliteyi beni aradığında embriyolog söyledi.. bilinmemesine imkan yok bence

merhaba yarın yumurtalarımın kontrolü yapılacak 4 yumurtam var 2 si önden büyüyormuş yarın sabah duruma göre opu yapılacağı gün belli olcak umarım hepsi sğlıklıdır yumurtalarımın çünkü çok az yumurtladım ilaçlara rağmen ve bana 2 embriyo yerleltirilcek ❣️ yaş 35

Back
X