Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Ya bi şey soracağım bu ilaçlardan kabızlık oluyordu genelde. Benim transferin 2.günü bugün ama ben ishal olmuşum. Böyle bi şey başına gelen var mı?

Ya bi şey soracağım bu ilaçlardan kabızlık oluyordu genelde. Benim transferin 2.günü bugün ama ben ishal olmuşum. Böyle bi şey başına gelen var mı?
Bende transfer sonrasi ishal idim. Doktoruma sormuştum sıkıntı yok kabız olmaktansa ishal olman daha iyi dedi. Bol bol su içerek düzeldim bu arada

Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun, umarım güzel sonuçlar alırsınız
Bende naturel ( yani doğal, ilaçsız ) transfer oldum. Transfer sonrası hangi ilaçları kullaniyorsunuz ?

Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun, umarım güzel sonuçlar alırsınız
Bende naturel ( yani doğal, ilaçsız ) transfer oldum. Transfer sonrası hangi ilaçları kullaniyorsunuz ?
Size de hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Bana duphaston verdi sadece. İğne vermedi. Kan testine kadar kullan dedi. Size ne verdi?

Size de hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Bana duphaston verdi sadece. İğne vermedi. Kan testine kadar kullan dedi. Size ne verdi?
Amin çok tesekkur ederim, inş ' ALLAH
Duphaston
Enox kan sulandirici iğne
Proluton depox iğne
Corasprin
Folik asit
Bende kan testine kadar kullanacağım eğer nasip olurda kan sonucum pozitif olursa da 10-12. haftaya kadar devam edeceğim.

Progestron hormon tesi yaptılar mı size? O kaç çıktı? Bana iğneye gerek yok değer iyi dedi. Ama genelde de herkese iğne verilmiş. Bu arada ecoprin de var bende folat da kullanıyorum.

Progestron hormon tesi yaptılar mı size? O kaç çıktı? Bana iğneye gerek yok değer iyi dedi. Ama genelde de herkese iğne verilmiş. Bu arada ecoprin de var bende folat da kullanıyorum.
Transfer öncesi 2 kez ve transferden 1 gün önce 1 kez yapıldı.
Transfer öncesi değerim hep 1 in altında çıktı. Transferden 1 gün öncesinde ise 36 çıktı. İkisinin arasındaki fark 1 in altında iken iğnelere başladım. Igneye bağlı olarak attti sanırım.

Cnm sen test yaptırdın mı idrar testine devam ediyor musun

Bel ağrısı ve kasık batmalari var. Adet sancıları azaldı. Göğüs ağrısı veya hassasiyeti olmadı hiç. Siz nasılsınız belirti var mı?
Benim buhün kahverengi lekelenme oldu ve şuna aşırı adet ağrısı çekiyorum yani resmen adet olacakmış gibi iğne vurduk proluton depot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…