Bende bugün ikinci testimi verdim belirtiniz var mıydı benim olmuyorGünaydın bugün sabah 2.testimi verdim 173ilki 119 du gereken gibi artmamış doktora attım artık akşama doğru anca döner. Bu şekilde olup artan var mı acaba
2 gün oldu mu ilk testten beridir ?Günaydın bugün sabah 2.testimi verdim 173ilki 119 du gereken gibi artmamış doktora attım artık akşama doğru anca döner. Bu şekilde olup artan var mı acaba
Benim de hiçbir belirti yok. İnşallah siz güzel sonuç alırsınızBende bugün ikinci testimi verdim belirtiniz var mıydı benim olmuyor
Aynen 2 gün geçti canım.Muhtemelen yarından sonra tekrar test isteyecekler. İnşallah bir sürpriz olur hala umudum var2 gün oldu mu ilk testten beridir ?
Bazen beta yavaş ta artabiliyor.
Sizin artışınız kötü değil bence ben sevinirdim artsaBenim de hiçbir belirti yok. İnşallah siz güzel sonuç alırsınız
Umudunuzu kaybetmeyin. RABBIMIN izni ile tutunurlar inş 'ALLAHAynen 2 gün geçti canım.Muhtemelen yarından sonra tekrar test isteyecekler. İnşallah bir sürpriz olur hala umudum var
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin RABBIMMerhabalar herkese,
Umutla bekliyoruz hepimiz biliyorum. Belirti ariyoruz, stres yapiyoruz vs. Ben 6 agustosta transferimi yaptirdim. Sabrettim. Hic test yapmadim. Bekledim sabirla. Ve bugun guzel haberi aldim :) herkese umut olsun.
Kendimde saptadigim bir belirtiyi yazmak icin actim sirf uyeligimi. Belki olanlar vardir. Test gunum yaklastikca, karnimdaki sislik, vajinamin hemen ustunden baslayarak belirmeye basladi. Normalde bos mide siskinligi olur ya, oyle degildi. Onun disinda her seyi ilaclara bagladim. Fakat belirgin, keskin ama cabuk gecen bel agrilari da vardi.
Bence artış güzel maaş ' ALLAHSonucum 148 kızlar iki gün önce 51 di ya hiç birşey hissetmiyorum inşallah artar
İnşallah ya Allahım inşallah devam eder hissetmemek çok tuhaf elim felan titriyor sonuca bakarken o kadar sınava girdim bunun kadar heyecanlanmadımBence artış güzel maaş ' ALLAHSağlıkla devam eder umarım. Birsey hissetmeyişiniz normal benim kız kardeşim 8 haftalık hamile daha yeni bulantilar ile birseyler hissetmeye başladı. Hak veriyorum evlat hasreti ile sabırsız olabiliyoruz biraz bende öyleyim. Pozitif sonuç alanların belirtilerini araştırırken göğüs hassasiyeti/ağrısı olduğunu gördüm bende neden yok diye düşündüm. Herkeste aynı belirtiler olmayacağını bile bile
Ona hic takilmayin. Benim asilamalarimda hep gogus agrisi olmustu. Heh hamileyim diyodum. Ama olmadi. Hic belli olmuyoHayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin RABBIM
Aynı belirtiler bende de var fakat göğüs ağrısı olmuş birçok pozitif sonuç alanda bende o yok.
İnş ' ALLAH bize de nasip olur müjde vermek burdan
Çok güzelSonucum 148 kızlar iki gün önce 51 di ya hiç birşey hissetmiyorum inşallah artar
1 embriyo transfer edildi dondurulmuşKac adet embriyo transfer edilecek ?
Pgt ,ngs vb genetik tanı yapıldı mı ?
Embriyo kalitesi ?
Yaş ?
Kaçıncı deneme ? İlk ben başlayayım :
Pgtli ,dondurulmuş ,5ab kalitede natural siklusta transfer edilecek .
İlk deneme .
Birçok makalede okudum korkmayın diyordu yerleşme belirtisi de olabilir adet belirtisi de en güzeli iyiyi düşünüp beklemek ama korkmadanKizlar merhaba bende 11 agustosta 2 tane 5. Gun embriyosu transfer oldum dun aksam camasirima kahverengi leke geldi az miktarda bu sabah yine ayni sekilde az miktarda leke geldi aranizda bu durumu yasayan varmi neden oluyor sizce endilenmeliyim?
Senin adetine bağlı yumurta toplamadan sonra rahim dinlendirme için genelde 2 adet geçiyor . Ben toplamadan sonra hastalandım 3 sene sonra transfer yapılabildimKızlar donmuş embriyo transferi ne zaman yapılıyor? Ne kadar süre donduruyor yani
İnsallah yerlesme belirtisidirBirçok makalede okudum korkmayın diyordu yerleşme belirtisi de olabilir adet belirtisi de en güzeli iyiyi düşünüp beklemek ama korkmadan
İnşallah canım öyledir güzel düşünİns
İnsallah yerlesme belirtisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?