Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

kızlar transfer günü ne giydiniz rahat etmek adına ?? transferden sonra arabaya binerken ayakkabı vs giyinirken dikkat etmeli miyiz ya eğilip kalkmak gerektiren şeyler ya bunlar
ben giderken rahat olması için elbise ve sandalet giymiştim. Ama benim transferimin olduğu merkez 5 dk bile yatırmıyor masadan kalktığım gibi giyinip çıktım. Bana hiç birşey yokmuş gibi normal hayatına devam et sadece ağır kaldırmadı dediler

galiba bizim merkez de yatırmıyormuş sizin kaç gün oldu transfer acaba?? ben de elbise terlik giyim madem :)

Kızlar bu akşam birden Bi olmsuz düşünceler geldi içime. Zaten orta kalite embriyoydu şuan böyle içim de kötü Bi his var. Birden geldi İnş geçicidir. Tutmamış gibi hissediyorum. Ama bugüne kadar yoktu şuan 1 saat kadar önce geldi bu his nasıl çıcağım bu modadan yaa... Dua edin lütfen

8 ağustosdaydı transferim yarın ilk ultrasonum var İnşallah sizin de güzel haberlerinizi burdan okuruz
Benimde 14 ağustos da transfer oldu sonuç pozitif 2.testte değerim 611 çıktı 6 eylül de ilk ultrasona gidicem kese ve kalp atımı için dediler ama kalp atımı duyulmaya bilirmiş merak ediyorum yarın muayeneden sonra olanları anlatıtmısınız

8 ağustosdaydı transferim yarın ilk ultrasonum var İnşallah sizin de güzel haberlerinizi burdan okuruz
aaaa ne güzel çok sevindim demek ki pozitif sonucunuz bu transferden sonra yatma işi efsane o zaman 1 saat yattım 3 gün wc dışında kalkmadım falan diyenler vardı

Hiç uzulmeyin. Mucizeleriniz sizi bekliyor orada. Bence de artik onlar ayrilmaz. Gercekten mucize otesi. Inşallah kucaginiza aldiginiz gunleri de gorursunuz. En azindan umudunuz var orada sizi bekleyen.
Benim de bu gun 8. Gunum. 2 tane dondurulmuş 3. Gun embriyosu transfer ettiler. Tad hassasiyeti disinda degisik hic birsey yok. Hatta vuruldugum ignelerin ve kullandigim ilaclardan kaynakli bir sey de yok. Bu gun sabah dayanamadim hem erken gebelik testi hem de normal kaset test ile baktim. Ikisinde de golgenin golgesi bile yok. Erkenmi acaba? test gunu icin 30 Agustos verilmisti. Yoksa simdiden sonra umutlanmamalimiyim.

Benimde bugün 8. Günüm aynı gün test tarihimiz. Benimde göğüs uçlarımın acıması dışında bir belirti yok birde corona oldum karantinadayım test gnümde çıkamayacağım umarım bebişlerimiz bizimledir

Umarim. Geçmiş olsun. Coronadan kaynakli bir şikayetiniz var mi? O verdikleri ilaci kullanmiyorsunuz değil mi?
Benim de basima çok ilginç birsey geldi. Transfere hazirlaniyorum. Ignelere, haplara baslamisim. Transfer tarihi verdiler. 17 Agustos sali. Endemetrium 11 mm. Cumartesi gunuydu. Transfer için bir de PCR testi istediler. Ayni gun hemen verdim. Oyle rahatim ki. Akşam bir telefon: testiniz pozitif çikti diye. Herkes şok. Kizkardesim gelmiş, yegenimle. Ignemi vurmak icin. Bahçede yemek yiyoruz beraber. Ben dedim yok. Bu test yanliş. Ben corona olamam. Hiç bir şikayetim yok. Hemen esimle ozel hastaneye gittik. Tekrar test verdik. Çubugu iki burun deligime de soktular garanti olsun diye. Sonuç: negatif. Gene de ilac birakip gittiler. Ben arada kaldim once. Ignelere devammi yoksa birakacakmiyim diye. Bir de haftasonu. Doktorumla iletişim kuramiyorum. Pazartesiyi bekledim. Ignelere devam ettim. Pazartesi klinigi aradim. Test sonuçlarimi gonderdim. Basta transfer iptal dediler. Ben dedim test yanliş. 2. Si negatif cikti. Olsun gebeligi/embriyolari riske atamayiz dediler. Uzuldum. Hersey yolundaydi. Ben çok hazirdim. Verdikleri ilaci da kullanmadim. Sonra tekrar aradilar klinikten. Gerekli tum tedbirleri alarak transferi yapacaklarini soylediler. Biz de tedbirimizi aldik. 17'sinde transferim gercekleşti çok şukur. Diyeceğim o ki bu testler de çok guvenilir degil.

Çok teşekkür ederim. Ben transferden 2 gün sonra nezle oldum 4. Günü koku kaybı gidince test yaptırdım pozitif çıktı maalesef. Tüp bebek merkezim verdikleri ilaçları kullanmamamı söyledi ve ben arayanlara durumumu söyledim getirmediler ilaçları kendi ilaç ve iğnelerimi kullanıyorum. Gelişimne etki ettimi bilmiyorum o yüzden çok tedirginim ama merkezdeki hemşirenin dediği transferde pozitif olan hastalar da var dedi ama kesin bilgi yok dedi. Bende steş öksürük eklem ağrısı bunların hiçbiri olmadı sadece nezle ve koku kaybı. Bilmiyorum artık hayırlısıyla inşallah tutunmuştur

Günaydın keseyi gördük çok şükür Ama daha çok ufak doktor 4 hafta 3 günlük dedi. Benim dondurulmuş 2 embriyom konulmuştu biri bizimle değil malesef. Haftaya cuma tekrar çağırdı ama o zaman da kalp atışını duyamayabiliriz üzülme bir dahakine olur diye tahmin ediyorum daha çok ufak çünkü dedi. Değer 3.000.00 ini geçince kalp atışı olamasa da kese gözüküyor sanırım. Allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhabalar görünce mesajınızı yazmak istedım belki içinize su serper ,pozitif olun covid bebegı etkılemıyor tutacaksa tutmak zaten .dogal yoldan hamıle kaldım Şubat ayında .4+2 falandım herhalde covid olduğumu ogrendım .bu sırada zaten hamıle olduğum ıcın kan pıhtılaşması var bende kan sulandırıcı göbekten igne kullanıyordum her gün bir de coraspin.bunlar zaten covid tedavıaınde de kullanılıyor sanırım bu yüzden koku kaybı ve bir ıkı gün cooook cok az bi eklem agrısı yaşadım sadece .Cok hafıf atlattım doktorum bana da covid tedavısınde kullanılan ilaçları kullanmamı soyledı ,kullanmadım .bebegıme de bir şey olmadı covidi de atlattım . Tüp bebek surecınde de aynı ıgnelerden verılıyor genelde kan sulandırıcı bence o yüzden hafıf gecırıyotsunuz ve bebegınız de etkıleneyecektır .ben 13.haftada bebegımı aldırmak durumunda kaldım ama covid le alakası yok kromozomal sorunu vardı down sendromlu idi .

Reactions: bbg
Çok teşekkür ederim yazdığınız için gerçekten rahatladım, size de çok geçmiş olsun kaybınız için de çok üzüldüm. Umarım tez vakit Allah nasip etsin hayırlısıyla. Ben sadece nezle oldum ve koku tat gitti şuanda da çok iyiyim hiç bir ağrım sızım ateşim yok. Evet tedavimde coraspin ve kan sulandırıcı iğne olduğu için belkide böyle hafif atlatıyorum. Bir de 2 doz biontech aşımı da olmuştum onunda etkisi olduğunu düşünüyorum. Onun dışında sadece bebek için gerekli ilaçları kullanıyorum başka ilaç kullanmıyorum. Artık hayırlısıyla inşallah tutunmuştur, az kaldı sonucu öğrenmeye

kızlar transfer günü ne giydiniz rahat etmek adına ?? transferden sonra arabaya binerken ayakkabı vs giyinirken dikkat etmeli miyiz ya eğilip kalkmak gerektiren şeyler ya bunlar
Acikcasi ben pijama takimiyla gittim kimse de yadirgamadi merkezde. Ustelik o gece de kaldim orda. Merkezde gece bi tek bizdik ama olsun, icimiz rahat etti. Zira yolumuz uzundu. Sallantali falan. Doktor da anlayis gosterdi, kaldik 1 gece

Acikcasi ben pijama takimiyla gittim kimse de yadirgamadi merkezde. Ustelik o gece de kaldim orda. Merkezde gece bi tek bizdik ama olsun, icimiz rahat etti. Zira yolumuz uzundu. Sallantali falan. Doktor da anlayis gosterdi, kaldik 1 gece
:) ne güzel naptın transferden sonra sürekli yattın mı peki gezdin mi ara ara yemeği ne yaptın

Güzel haberlerını alınca beni de etıketlersen sevınırım benım de eylulde transferim olacak bu ay ayrıca iki doz biontech de korumaya yetmiyor anlaşılan Allah korusun hepımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…