Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Kan verdiniz mi bu gün merak ettim. Inşallah pozitiftir sonucunuz.
Diger embriyonuz bolunup tekken ikiz mi olmuş? Nasil bir mucize. Tek yumurta ikizleri boyle oluyor. Ama tup bebekte transfer oncesi bolunme hiç duymamiştim. Kacinci gun bolundu acaba biliyormusunuz?

Merhaba kan testi sonucumda negatif çıktı yanılmadım. Benm iki adet dondurulmuş embriyom vardı ve aynı tüpteydiler. Transfer günü ikisi birden çözdürüldü biri bana transfer edildi diğeri o sırada kendiginden bölünüp tek yumurta ikizi oldu ve o şekilde tekrar donduruldu. Evet çok nadir olurmus biz de şaşırdık. Şimdi ikisini birden koyduracağım. Onları ayıramam artık :)

Bu arada ikisi de 5.gün embriyosuydu. Yani 5,5. günde kendigilinden bölündü tekrar donduruldu

Çok şanslısınız tek yumurta ikizi olacaklar. Çok nadir Bi olasılık.

Doktorunuz transferden sonra kaç gün yatmanızı söylemişti acaba?

Doktorunuz transferden sonra kaç gün yatmanızı söylemişti acaba?
İlk 3 gün biraz daha dikkat edin demişti. Ama sürekli yatma dedi. Ara ara evde yürüyüşler yap dedi. Sürekli yatmakda bel ağrısı yapar dediler. Bide kabızlık yapar. Ben 3 gün çok fazla kalkmadım ama ondan sonra evde yemeği kendim yaptım. Ufak tefek şeyleri yaptım. Hatta haftasonu biraz dışarı cıktım avm de Bi kaç işim vardı yürdüm biraz.

Anladım, inşallah tutunmuştur bebeğiniz. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Ben dün OPU oldum 2 embriyom döllenmiş 3. güne kadar yaşarlarsa perşembe transfer olacağım. Şuanda progesteron iğne ve fitil kullanıyorum
Ben haziranda opu olmuştum. Benim de 2 embriyom oluşmuştu. Embiryolog ve doktor 2 tanesini koyalım demişlerdi ama ben cesaret edemedim ikize. Bi tane emriyom biraz daha geriden geliyordu. Ben Bi tane koydurdum. Diğeri tekrar gelişmemiş büyümemiş o yüzden dondurmamışlar. Şuan tek şansım bu gibi. Doktorunız ve embriyologunuzla iyi konuşun iyi karar verin.

kızlar transfer günü ne giydiniz rahat etmek adına ?? transferden sonra arabaya binerken ayakkabı vs giyinirken dikkat etmeli miyiz ya eğilip kalkmak gerektiren şeyler ya bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…