Yok gibi ama biraz bugün Bi dolgunlaşmaya başladı yada normalde de adetimden 1 hafta öncesi hep şişmeye başlardı.bendede benzerişeyler var canım ğöğüs hassasiyeti falan var mı sizlerde
Bende de yok şuan ama erken mi bilemedim bel ağrım varYok gibi ama biraz bugün Bi dolgunlaşmaya başladı yada normalde de adetimden 1 hafta öncesi hep şişmeye başlardı.
Bel ağrısı oluyor her halde herkeste ya sürekli yatıyoruz falan ondan yada Rahime tutunduğu için ağrıyor. Ne zaman kan testi için doktora gideceksinizBende de yok şuan ama erken mi bilemedim bel ağrım var
Ben cumartesi vericem canım 4.günüm daha bugünBel ağrısı oluyor her halde herkeste ya sürekli yatıyoruz falan ondan yada Rahime tutunduğu için ağrıyor. Ne zaman kan testi için doktora gideceksiniz
Bende cuma günü vereceğim 12.günde İnş. Güzel haberler alırız.Ben cumartesi vericem canım 4.günüm daha bugün
BENİMDE 9.GÜNÜM OLUYOR DOKTOR O ZAMAN DEDİ BAKALIM İNŞALLAH CANIM GÜZEL HABERLER OLSUNBende cuma günü vereceğim 12.günde İnş. Güzel haberler alırız.
Kan verdiniz mi bu gün merak ettim. Inşallah pozitiftir sonucunuz.Ptesi kan tahlili günüm onu da yaptıracağım. Ama çıksa çıkardı bgn kaset testte. Çünkü benm önceki gebeliklerimi kaset testle çok erken yakalamıştım. Olsun kalan iki tane iyi kalite embriyom var onların ikisini birden koyduracağımo da aslında birtaneydi transfer günü bölünüp ikiz olmus öyle dondurdular tekrar aklım onlarda
Merhaba kan testi sonucumda negatif çıktı yanılmadım. Benm iki adet dondurulmuş embriyom vardı ve aynı tüpteydiler. Transfer günü ikisi birden çözdürüldü biri bana transfer edildi diğeri o sırada kendiginden bölünüp tek yumurta ikizi oldu ve o şekilde tekrar donduruldu. Evet çok nadir olurmus biz de şaşırdık. Şimdi ikisini birden koyduracağım. Onları ayıramam artık :)Kan verdiniz mi bu gün merak ettim. Inşallah pozitiftir sonucunuz.
Diger embriyonuz bolunup tekken ikiz mi olmuş? Nasil bir mucize. Tek yumurta ikizleri boyle oluyor. Ama tup bebekte transfer oncesi bolunme hiç duymamiştim. Kacinci gun bolundu acaba biliyormusunuz?
Bu arada ikisi de 5.gün embriyosuydu. Yani 5,5. günde kendigilinden bölündü tekrar dondurulduKan verdiniz mi bu gün merak ettim. Inşallah pozitiftir sonucunuz.
Diger embriyonuz bolunup tekken ikiz mi olmuş? Nasil bir mucize. Tek yumurta ikizleri boyle oluyor. Ama tup bebekte transfer oncesi bolunme hiç duymamiştim. Kacinci gun bolundu acaba biliyormusunuz?
Ne kadar farklı bir durum yaBu arada ikisi de 5.gün embriyosuydu. Yani 5,5. günde kendigilinden bölündü tekrar donduruldu
Çok şanslısınız tek yumurta ikizi olacaklar. Çok nadir Bi olasılık.Merhaba kan testi sonucumda negatif çıktı yanılmadım. Benm iki adet dondurulmuş embriyom vardı ve aynı tüpteydiler. Transfer günü ikisi birden çözdürüldü biri bana transfer edildi diğeri o sırada kendiginden bölünüp tek yumurta ikizi oldu ve o şekilde tekrar donduruldu. Evet çok nadir olurmus biz de şaşırdık. Şimdi ikisini birden koyduracağım. Onları ayıramam artık :)
Bana da sıcak basması olmuştu ve sinir geliyodu tepemeahh bende tam tersi yanıyorum resmen
Doktorunuz transferden sonra kaç gün yatmanızı söylemişti acaba?Transfer yapılalı 1 hafta oldu. Ara ara bel ağrısı oldu. Ama galiba yatmaktan oda. Ni ara bacaklarım da garip Bi ağrım oldu 5.gün damarlarım patlayacak gibi. Bazen de sol kasığıma ince Bi sızı giriyor çıkıyor gibi başka da Bi belirti yok şuanda.
İlk 3 gün biraz daha dikkat edin demişti. Ama sürekli yatma dedi. Ara ara evde yürüyüşler yap dedi. Sürekli yatmakda bel ağrısı yapar dediler. Bide kabızlık yapar. Ben 3 gün çok fazla kalkmadım ama ondan sonra evde yemeği kendim yaptım. Ufak tefek şeyleri yaptım. Hatta haftasonu biraz dışarı cıktım avm de Bi kaç işim vardı yürdüm biraz.Doktorunuz transferden sonra kaç gün yatmanızı söylemişti acaba?
Anladım, inşallah tutunmuştur bebeğiniz. Güzel haberlerinizi bekliyoruzİlk 3 gün biraz daha dikkat edin demişti. Ama sürekli yatma dedi. Ara ara evde yürüyüşler yap dedi. Sürekli yatmakda bel ağrısı yapar dediler. Bide kabızlık yapar. Ben 3 gün çok fazla kalkmadım ama ondan sonra evde yemeği kendim yaptım. Ufak tefek şeyleri yaptım. Hatta haftasonu biraz dışarı cıktım avm de Bi kaç işim vardı yürdüm biraz.
İnşallah çok Bi belirti yok gibi ama bilmiyorum. Cuma günü belli olacak bakalım. Herkes için güzel haberler bekliyoruzAnladım, inşallah tutunmuştur bebeğiniz. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Sizin durum nedir şuanda.Anladım, inşallah tutunmuştur bebeğiniz. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Ben dün OPU oldum 2 embriyom döllenmiş 3. güne kadar yaşarlarsa perşembe transfer olacağım. Şuanda progesteron iğne ve fitil kullanıyorumSizin durum nedir şuanda.
Ben haziranda opu olmuştum. Benim de 2 embriyom oluşmuştu. Embiryolog ve doktor 2 tanesini koyalım demişlerdi ama ben cesaret edemedim ikize. Bi tane emriyom biraz daha geriden geliyordu. Ben Bi tane koydurdum. Diğeri tekrar gelişmemiş büyümemiş o yüzden dondurmamışlar. Şuan tek şansım bu gibi. Doktorunız ve embriyologunuzla iyi konuşun iyi karar verin.Ben dün OPU oldum 2 embriyom döllenmiş 3. güne kadar yaşarlarsa perşembe transfer olacağım. Şuanda progesteron iğne ve fitil kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?