Kasık agrım, bel agrım ve göğüslerime bastırınca yine gogus agrim var. Insallah siki siki tutunurlar bebislerimiz.Benim de 3. gun iki tane embriyo konuldu sizin kac tane? Bende de ara ara kasik batmasi oluyo onun haricinde pek bisey yok. Bizim tutunma 7. gun olacakmis muhtemel. Carsamba gunu yani
Bu arada bizimkiler 3.gun embriyosu oldugu icin test gunu 9 eylul olmasi lazim bizim. Oncesinde negatif cikabilir uzulmemek gerek...Kasık agrım, bel agrım ve göğüslerime bastırınca yine gogus agrim var. Insallah siki siki tutunurlar bebislerimiz.Bu sabah hafif bir mide bulantim da oldu.
Benim test günüm yarın.Dün akşam üzeri test yaptım negatifti. Yarın kanda ne çıkıcak bakalım. Ama umudum yok açıkçası.Kasık agrım, bel agrım ve göğüslerime bastırınca yine gogus agrim var. Insallah siki siki tutunurlar bebislerimiz.Bu sabah hafif bir mide bulantim da oldu.
Üzülme canim inşallah Yarın pozitifi görürsün inşallah. Belirtilerin varmıydı hicBenim test günüm yarın.Dün akşam üzeri test yaptım negatifti. Yarın kanda ne çıkıcak bakalım. Ama umudum yok açıkçası.
12. Gün ayın 7 sine denk geliyorBu arada bizimkiler 3.gun embriyosu oldugu icin test gunu 9 eylul olmasi lazim bizim. Oncesinde negatif cikabilir uzulmemek gerek...
Canım konuda kahverengi akıntı diye aratınca senin bu yazını buldum. Benim transferin 7. Günü kahverengi akıntı gelmeye basladı, 2 gundur az miktarda suruyor… senin bu durumun ne kadar surdu regl oldun mu? Cevaplarsan sevinirimKizlar merhaba bende 11 agustosta 2 tane 5. Gun embriyosu transfer oldum dun aksam camasirima kahverengi leke geldi az miktarda bu sabah yine ayni sekilde az miktarda leke geldi aranizda bu durumu yasayan varmi neden oluyor sizce endilenmeliyim?
Göğüslerim çok ağrıyor ve şiş, kasık ağrım var ara ara, birde belim çok ağrıyor. Ama hepsi ilaçlardan sanırım. Umudum yok heralde yarın pozitifi görsem mucize olur benim için.Üzülme canim inşallah Yarın pozitifi görürsün inşallah. Belirtilerin varmıydı hic
Hemsireler ya da doktorunuz uyarmadi mi sizi? Kahverengi veya pembe gibi akintilariniz olabilir telaslanmayin dediler. Fitil yuzunden olabiliyomus. Mesela benim hic olmadiCanım konuda kahverengi akıntı diye aratınca senin bu yazını buldum. Benim transferin 7. Günü kahverengi akıntı gelmeye basladı, 2 gundur az miktarda suruyor… senin bu durumun ne kadar surdu regl oldun mu? Cevaplarsan sevinirim
Evet evet kırmızı olmadığı surece onemli degil dediler. Ama benim kafama taktığım sey baska, bu akıntılar kadinlarin 4/1inde yerlesme kanamasi olabiliyormus. Reglden 1 hafta kadar once oluyor. Arkadas da sanirim benzerini yasamisHemsireler ya da doktorunuz uyarmadi mi sizi? Kahverengi veya pembe gibi akintilariniz olabilir telaslanmayin dediler. Fitil yuzunden olabiliyomus. Mesela benim hic olmadi
Yerlesme kanamasina/lekelenmesine ben de takilmistim ama olmadi bende. Ama ins onunki yerlesme kanamasidirEvet evet kırmızı olmadığı surece onemli degil dediler. Ama benim kafama taktığım sey baska, bu akıntılar kadinlarin 4/1inde yerlesme kanamasi olabiliyormus. Reglden 1 hafta kadar once oluyor. Arkadas da sanirim benzerini yasamisProgestanı igne olarak gobekten yapiyorum fitil olarak vermedi maalesef
Benim de aynı şikâyetlerim var. Inşallah pozitif.Göğüslerim çok ağrıyor ve şiş, kasık ağrım var ara ara, birde belim çok ağrıyor. Ama hepsi ilaçlardan sanırım. Umudum yok heralde yarın pozitifi görsem mucize olur benim için.
Ben de saçma ama aş ermeye başladimBenim acayip iştahım açık :) Sürekli yemek yeme isteği çok sık acıkıyorum böyle değildim :)
Merhaba canım benim 7. Gün camaşırıma kahverengi leke gelmisti cok degildi ama afedersin sildigimde bisey gelmiyodu sonra 8. Gun yine camasirima az miktarda leke geldi tabi doktoru bilgilendirdim sabah prolutex igne oluyodum lekeden sonra aksamlarida olmaya basladim 9. Gun kanda pozitif sonucu gordum cok sukur haftaya kese icin muayneye gidicem insaallahCanım konuda kahverengi akıntı diye aratınca senin bu yazını buldum. Benim transferin 7. Günü kahverengi akıntı gelmeye basladı, 2 gundur az miktarda suruyor… senin bu durumun ne kadar surdu regl oldun mu? Cevaplarsan sevinirim
Yaa cok sevindim, aynı yoğunlukta oluyor benim deMerhaba canım benim 7. Gün camaşırıma kahverengi leke gelmisti cok degildi ama afedersin sildigimde bisey gelmiyodu sonra 8. Gun yine camasirima az miktarda leke geldi tabi doktoru bilgilendirdim sabah prolutex igne oluyodum lekeden sonra aksamlarida olmaya basladim 9. Gun kanda pozitif sonucu gordum cok sukur haftaya kese icin muayneye gidicem insaallah
Ben kullaniyorum. Hatta hala kullaniyorum. Bence onda bi sakinca olmaz. Dr gunleri benim de ilaclarin saati hep kayar. EndiselenmeKizlar transfer sonrasi Estrofem kullananiniz var mi? Normalde hergun saat 6da icerim bugun unutmusum 9da ictim birsey olur mu acaba
Hiç korkma. Bana hemşire dedi ki antibiotik değil o yüzden rahat ol. Progestan fitilede hala devam ediyorum. Onda da kayma olabilir dedi. Folbiol ve coraspirin de kullaniyorum.Kizlar transfer sonrasi Estrofem kullananiniz var mi? Normalde hergun saat 6da icerim bugun unutmusum 9da ictim birsey olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?