Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Yaa cok sevindim, aynı yoğunlukta oluyor benim de dr.a bilgi verdim simdi bakalim ne diyecek. Cok teşekkür ederim cevap verdiğin icin
İnşaallah sizinde yerleşme kanamasıdır ki ben öyle düşünüyorum ilk leke gördüğümde çok ağlamıştım çok stres yapmıştım rabbim senide müjdelendirsin inşaallahh

Adet sancısı benzeri ağrı bazen,ve göğüs hassasiyeti var.transferın 6. Günü. Ben bunları belirti sanıyordum ama bunları yaşayıp negatif alan arkadaslar var Allahım hepimizin yardımcısı olsun tez vakitte bizleri anne yapsın inşallah.

İnşaallah sizinde yerleşme kanamasıdır ki ben öyle düşünüyorum ilk leke gördüğümde çok ağlamıştım çok stres yapmıştım rabbim senide müjdelendirsin inşaallahh
Ben de şaşırdım ne düşüneceğimi bilemedim... Cidden çok teşekkür ederimm Sağlıkla mutlulukla kucağına al yavruşunu İnşallah

Benim de transferin 5.gunu. ilk gunlerde hissettigim o ara ara batmalar kesildi Neden kesildigini anlamiyorum embriyolarim tutunamadi mi acaba ya da baska bisey mi oldu

Benim de transferin 5.gunu. ilk gunlerde hissettigim o ara ara batmalar kesildi Neden kesildigini anlamiyorum embriyolarim tutunamadi mi acaba ya da baska bisey mi oldu
Sizin de 4.gün oluyor eğer 26 si ise o gün sayılmıyor günaydın bu arada 7 eylül ve 9 eylül de benden kan tahlili istediler 5.gün embriyosuydu

Evet oyle oluyor haklisiniz. Sizin belirtileriniz ne yonde?
Benim suan birsey yok gibi dune kadar kasigimda ve belimde ara ara kramplar oluyordu ama bunlar yatmaktanda olabilir tabi ara ara kalkip yürüyorum baska herhangi birsey yok sizde varmi peki

Benim suan birsey yok gibi dune kadar kasigimda ve belimde ara ara kramplar oluyordu ama bunlar yatmaktanda olabilir tabi ara ara kalkip yürüyorum baska herhangi birsey yok sizde varmi peki
İste benim de dune kadar hep yatarken kasiklarda batmalar oluyodu, sanki embriyolar ara ara biz burdayiz diye kendini hatirlatiyodu. Dun yatmadim kalktim kislik domates, yemek, tatli derken hep hareket halindeydim ustune bi de aksam yuruyuse ciktim. Dun aksamdan beri kramplar batmalar kesildi ben de korkmaya basladim bisey mi oldu diye

Dune kadar demissiniz, sizin de mi gecti bugun kramplariniz?

O belli olmuyor ki zaten embriyo sağlıklıysa pek birseyden etkilenmiyor Muş içiniz rahat olsun

Dune kadar demissiniz, sizin de mi gecti bugun kramplariniz?
Evet cicim bugun bende de birsey yok bence endiselenme stres en buyuk dusman belki de tutundular rahatlar suan ben oyle dusunuyrm Hayrilisi olsun ins bakalim o cok uzandigimiz icinde olmus olabilir iyi düşünelim iyi olsun

Bu gun test gunumdu. 13. Gun. 2 adet 3. Gun donmuş embriyo transfer edilmişti. Sonuç <2 yani 2 bile değil. Tup bebek merkezi ilaclarimi ignelerimi kesmemi soyledi. Inşallah sizinki pozitif olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…