İnşaallah sizinde yerleşme kanamasıdır ki ben öyle düşünüyorum ilk leke gördüğümde çok ağlamıştım çok stres yapmıştım rabbim senide müjdelendirsin inşaallahhYaa cok sevindim, aynı yoğunlukta oluyor benim dedr.a bilgi verdim simdi bakalim ne diyecek. Cok teşekkür ederim cevap verdiğin icin
3.gün embriyosu taze embriyo canım bana da çok erken geldi aöa çok net bir şekilde çıkması şaşırtt
Ben de şaşırdım ne düşüneceğimi bilemedim... Cidden çok teşekkür ederimmİnşaallah sizinde yerleşme kanamasıdır ki ben öyle düşünüyorum ilk leke gördüğümde çok ağlamıştım çok stres yapmıştım rabbim senide müjdelendirsin inşaallahh
Benim de transferin 5.gunu. ilk gunlerde hissettigim o ara ara batmalar kesildiAdet sancısı benzeri ağrı bazen,ve göğüs hassasiyeti var.transferın 6. Günü. Ben bunları belirti sanıyordum ama bunları yaşayıp negatif alan arkadaslar varAllahım hepimizin yardımcısı olsun tez vakitte bizleri anne yapsın inşallah.
Benim de 26 siBen de 26sinda oldum kizlar belirtilerimiz oldukca yazalim :) Sizin kacinci gun embriyolariydi test gunumuz de ayni mi acaba
Sizin de 4.gün oluyor eğer 26 si ise o gün sayılmıyor günaydın bu arada 7 eylül ve 9 eylül de benden kan tahlili istediler 5.gün embriyosuyduBenim de transferin 5.gunu. ilk gunlerde hissettigim o ara ara batmalar kesildiNeden kesildigini anlamiyorum embriyolarim tutunamadi mi acaba ya da baska bisey mi oldu
Evet oyle oluyor haklisiniz. Sizin belirtileriniz ne yonde?Sizin de 4.gün oluyor eğer 26 si ise o gün sayılmıyor günaydın bu arada 7 eylül ve 9 eylül de benden kan tahlili istediler 5.gün embriyosuydu
Ah bu belirsizlikBenim de transferin 5.gunu. ilk gunlerde hissettigim o ara ara batmalar kesildiNeden kesildigini anlamiyorum embriyolarim tutunamadi mi acaba ya da baska bisey mi oldu
Benim suan birsey yok gibi dune kadar kasigimda ve belimde ara ara kramplar oluyordu ama bunlar yatmaktanda olabilir tabi ara ara kalkip yürüyorum baska herhangi birsey yok sizde varmi pekiEvet oyle oluyor haklisiniz. Sizin belirtileriniz ne yonde?
Ben estrofem bıraktımKizlar transfer sonrasi Estrofem kullananiniz var mi? Normalde hergun saat 6da icerim bugun unutmusum 9da ictim birsey olur mu acaba
İste benim de dune kadar hep yatarken kasiklarda batmalar oluyodu, sanki embriyolar ara ara biz burdayiz diye kendini hatirlatiyodu. Dun yatmadim kalktim kislik domates, yemek, tatli derken hep hareket halindeydim ustune bi de aksam yuruyuse ciktim. Dun aksamdan beri kramplar batmalar kesildi ben de korkmaya basladim bisey mi oldu diyeBenim suan birsey yok gibi dune kadar kasigimda ve belimde ara ara kramplar oluyordu ama bunlar yatmaktanda olabilir tabi ara ara kalkip yürüyorum baska herhangi birsey yok sizde varmi peki
Dune kadar demissiniz, sizin de mi gecti bugun kramplariniz?Benim suan birsey yok gibi dune kadar kasigimda ve belimde ara ara kramplar oluyordu ama bunlar yatmaktanda olabilir tabi ara ara kalkip yürüyorum baska herhangi birsey yok sizde varmi peki
O belli olmuyor ki zaten embriyo sağlıklıysa pek birseyden etkilenmiyor Muş içiniz rahat olsunİste benim de dune kadar hep yatarken kasiklarda batmalar oluyodu, sanki embriyolar ara ara biz burdayiz diye kendini hatirlatiyodu. Dun yatmadim kalktim kislik domates, yemek, tatli derken hep hareket halindeydim ustune bi de aksam yuruyuse ciktim. Dun aksamdan beri kramplar batmalar kesildi ben de korkmaya basladim bisey mi oldu diye
Evet cicim bugun bende de birsey yok bence endiselenme stres en buyuk dusman belki de tutundular rahatlar suanDune kadar demissiniz, sizin de mi gecti bugun kramplariniz?
Bu gun test gunumdu. 13. Gun. 2 adet 3. Gun donmuş embriyo transfer edilmişti. Sonuç <2 yani 2 bile değil. Tup bebek merkezi ilaclarimi ignelerimi kesmemi soyledi. Inşallah sizinki pozitif olur.Benimde bugün 8. Günüm aynı gün test tarihimiz. Benimde göğüs uçlarımın acıması dışında bir belirti yok birde corona oldum karantinadayım test gnümde çıkamayacağım umarım bebişlerimiz bizimledir
Tebrik ediyorum Allah tamamina erdirsinKızlar bir tane kese göründü 14 gün sonra kalp atılı için çağırdı doktor inşallah sağlıklı bir gebeliğim olur isteyen herkese çok dua ediyorum
Amin inşallah tüp bebek sürecinde hepimiz çok zor zamanlar geçiriyoruz Allah hepimize emeklerimizin karşılığını versin inşallahTebrik ediyorum Allah tamamina erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?