- 21 Eylül 2020
- 620
- 269
- 53
Evet doğru pazar günü belli olur netleştirmek için Pazartesi kan vericem var yada yok hayırlısı artıkÖyle düşünmeyin bence ALLAHA zorluk yoktur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doğru pazar günü belli olur netleştirmek için Pazartesi kan vericem var yada yok hayırlısı artıkÖyle düşünmeyin bence ALLAHA zorluk yoktur![]()
Mesela bende de belirti yok. Bugün adet sancısı gibi sancim oldu. Ve çok tecrubesizim ilk transferim bu. Test günüme de çok var. Sürekli bir ipucu bulmaya çalışıyorum vücudumda ama yokEvet doğru pazar günü belli olur netleştirmek için Pazartesi kan vericem var yada yok hayırlısı artık
Benim diğer transferimde biraz belirtim vardı bunda yok zaten normal test aldım kan testi bile yaptırmam çıkmazsaMesela bende de belirti yok. Bugün adet sancısı gibi sancim oldu. Ve çok tecrubesizim ilk transferim bu. Test günüme de çok var. Sürekli bir ipucu bulmaya çalışıyorum vücudumda ama yok
Diğer transferinin sonucu ne oldu?Benim diğer transferimde biraz belirtim vardı bunda yok zaten normal test aldım kan testi bile yaptırmam çıkmazsa
Negatifti 3 tane 3. Gün embriyosu konulmuştu ikisi kaliteliDiğer transferinin sonucu ne oldu?
Merhaba bende 6 Ağustos’ta oldum 5.gün bugün beklemek çok zor oluyormuş inşallah hepimiz pozitif haberlerini alırızMerhabalar,
Bende 9 ağustosta transfer oldum. Benim gibi agustos ayında transfer olan herkese müjdeler almak nasip olsun![]()
Şu an kacinci gün embriyosu konuldu? Belirtileriniz varmi ? İnş ' ALLAH RABBIM bu transferden güldürsünNegatifti 3 tane 3. Gün embriyosu konulmuştu ikisi kaliteli
RABBIM sonucu ile sevindirsin inş ' ALLAHMerhaba bende 6 Ağustos’ta oldum 5.gün bugün beklemek çok zor oluyormuş inşallah hepimiz pozitif haberlerini alırız
Yok hiç belirtim arıyorum ama yok 4. Gün yapıldı transfer bir tane kaldığı için aslımda iki tane ama biri kaliteli değilŞu an kacinci gün embriyosu konuldu? Belirtileriniz varmi ? İnş ' ALLAH RABBIM bu transferden güldürsün
Evet ilk denemem ğöğüs hassasiyetim var biraz ama progestan iğne yapıyo olabilirmi bilemiyorum onun dışında ilaç kullanmıyorum hiç birde ara ara kasık ağrısı hafif oluyor ama normal kabul ediliyor transfer sonrası 5. Günüm sabah test yaptım erken gebelik testi ama çıkmadı aceleci davrandım sanırımRABBIM sonucu ile sevindirsin inş ' ALLAHSizi öyle iyi anlıyorum ki
Amin inş 'ALLAH
İlk denemeniz mi ? Belirtileriniz var mı? Birlikte beklemek belki bi nebze de olsa rahatlatıcı olabilir
Belirtiler kullanılan ilaçlara ve ilaçların kişiye etkilerine göre degisiyormus. Hiç belirtisi olmadan hamile olan da var bir sürü belirtiyle de hamile olan var yada tam tersi. Umarım güzel sonuçlar alabiliriz. Sanırım en çok yoran şeylerden biri şu belirsizlik. Sürekli yatıyor musunuz ?Yok hiç belirtim arıyorum ama yok 4. Gün yapıldı transfer bir tane kaldığı için aslımda iki tane ama biri kaliteli değil
Sizinde mi naturel transfer?Evet ilk denemem ğöğüs hassasiyetim var biraz ama progestan iğne yapıyo olabilirmi bilemiyorum onun dışında ilaç kullanmıyorum hiç birde ara ara kasık ağrısı hafif oluyor ama normal kabul ediliyor transfer sonrası 5. Günüm sabah test yaptım erken gebelik testi ama çıkmadı aceleci davrandım sanırım
Evet belirsizlik çok kötü evet genelde yatıyorum siz diğerinde ilk gümden sonra yatmamıştım kendi işlerimi yapmıştım hep sadece yemek ve tuvalet için kalkıyorumBelirtiler kullanılan ilaçlara ve ilaçların kişiye etkilerine göre degisiyormus. Hiç belirtisi olmadan hamile olan da var bir sürü belirtiyle de hamile olan var yada tam tersi. Umarım güzel sonuçlar alabiliriz. Sanırım en çok yoran şeylerden biri şu belirsizlik. Sürekli yatıyor musunuz ?
Bende 1 saat yatıp 1 saat evin içinde ufak ufak geziniyorum. Yatmaya alışık değilim pek te sevmiyorum açıkçası.Evet belirsizlik çok kötü evet genelde yatıyorum siz diğerinde ilk gümden sonra yatmamıştım kendi işlerimi yapmıştım hep sadece yemek ve tuvalet için kalkıyorum
Dondurulmuş transfer rahim dinlendirme yapıldı canım bana erken davranmak gerçekten çok strese sokuyor insanı hakkımda hayırlısı İnşallahSizinde mi naturel transfer?
Çok erken davranmissiniz bence en erken 8. Gün yapılmalı. Erken test yapınca da insan daha da stres oluyor
Bende hiç alışık değilim ya en zor aşamadı dinlenme duş aldınız mı pekiBende 1 saat yatıp 1 saat evin içinde ufak ufak geziniyorum. Yatmaya alışık değilim pek te sevmiyorum açıkçası.
Benimde dondurulmuş transfer. İnş 'ALLAH güzel sonuçlar alırız olumlu düşünelim olumlu olsun inş 'ALLAHDondurulmuş transfer rahim dinlendirme yapıldı canım bana erken davranmak gerçekten çok strese sokuyor insanı hakkımda hayırlısı İnşallah
2 gün sonra alabileceğim söylendi fakat almadım. Riske atmak istemedim.Bende hiç alışık değilim ya en zor aşamadı dinlenme duş aldınız mı peki