Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Evet doğru pazar günü belli olur netleştirmek için Pazartesi kan vericem var yada yok hayırlısı artık
Mesela bende de belirti yok. Bugün adet sancısı gibi sancim oldu. Ve çok tecrubesizim ilk transferim bu. Test günüme de çok var. Sürekli bir ipucu bulmaya çalışıyorum vücudumda ama yok

Mesela bende de belirti yok. Bugün adet sancısı gibi sancim oldu. Ve çok tecrubesizim ilk transferim bu. Test günüme de çok var. Sürekli bir ipucu bulmaya çalışıyorum vücudumda ama yok
Benim diğer transferimde biraz belirtim vardı bunda yok zaten normal test aldım kan testi bile yaptırmam çıkmazsa

Merhaba bende 6 Ağustos’ta oldum 5.gün bugün beklemek çok zor oluyormuş inşallah hepimiz pozitif haberlerini alırız
RABBIM sonucu ile sevindirsin inş ' ALLAH 🤲 Sizi öyle iyi anlıyorum ki
Amin inş 'ALLAH
İlk denemeniz mi ? Belirtileriniz var mı? Birlikte beklemek belki bi nebze de olsa rahatlatıcı olabilir

RABBIM sonucu ile sevindirsin inş ' ALLAH 🤲 Sizi öyle iyi anlıyorum ki
Amin inş 'ALLAH
İlk denemeniz mi ? Belirtileriniz var mı? Birlikte beklemek belki bi nebze de olsa rahatlatıcı olabilir
Evet ilk denemem ğöğüs hassasiyetim var biraz ama progestan iğne yapıyo olabilirmi bilemiyorum onun dışında ilaç kullanmıyorum hiç birde ara ara kasık ağrısı hafif oluyor ama normal kabul ediliyor transfer sonrası 5. Günüm sabah test yaptım erken gebelik testi ama çıkmadı aceleci davrandım sanırım

Yok hiç belirtim arıyorum ama yok 4. Gün yapıldı transfer bir tane kaldığı için aslımda iki tane ama biri kaliteli değil
Belirtiler kullanılan ilaçlara ve ilaçların kişiye etkilerine göre degisiyormus. Hiç belirtisi olmadan hamile olan da var bir sürü belirtiyle de hamile olan var yada tam tersi. Umarım güzel sonuçlar alabiliriz. Sanırım en çok yoran şeylerden biri şu belirsizlik. Sürekli yatıyor musunuz ?

Evet ilk denemem ğöğüs hassasiyetim var biraz ama progestan iğne yapıyo olabilirmi bilemiyorum onun dışında ilaç kullanmıyorum hiç birde ara ara kasık ağrısı hafif oluyor ama normal kabul ediliyor transfer sonrası 5. Günüm sabah test yaptım erken gebelik testi ama çıkmadı aceleci davrandım sanırım
Sizinde mi naturel transfer?
Çok erken davranmissiniz bence en erken 8. Gün yapılmalı. Erken test yapınca da insan daha da stres oluyor

Belirtiler kullanılan ilaçlara ve ilaçların kişiye etkilerine göre degisiyormus. Hiç belirtisi olmadan hamile olan da var bir sürü belirtiyle de hamile olan var yada tam tersi. Umarım güzel sonuçlar alabiliriz. Sanırım en çok yoran şeylerden biri şu belirsizlik. Sürekli yatıyor musunuz ?
Evet belirsizlik çok kötü evet genelde yatıyorum siz diğerinde ilk gümden sonra yatmamıştım kendi işlerimi yapmıştım hep sadece yemek ve tuvalet için kalkıyorum

Evet belirsizlik çok kötü evet genelde yatıyorum siz diğerinde ilk gümden sonra yatmamıştım kendi işlerimi yapmıştım hep sadece yemek ve tuvalet için kalkıyorum
Bende 1 saat yatıp 1 saat evin içinde ufak ufak geziniyorum. Yatmaya alışık değilim pek te sevmiyorum açıkçası.

Dondurulmuş transfer rahim dinlendirme yapıldı canım bana erken davranmak gerçekten çok strese sokuyor insanı hakkımda hayırlısı İnşallah
Benimde dondurulmuş transfer. İnş 'ALLAH güzel sonuçlar alırız olumlu düşünelim olumlu olsun inş 'ALLAH 🤲
Benim bugün adet sancısı gibi sancılarim başladı. Bide kabızlık var o da bugün başladı. Kendimi zorlamaya da korkuyorum .

Back
X