Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun öncelikle.Merhabalar kızlar,
Bende az önce test sonucumu aldım 119
8.günüm Aslında test günüm yarındı.ama dünden beri kahverengi lekelenme oluyor sabah korkarak doktorumu aradım test istedi sonucu attım ama daha dönmedi. Çok korkuyorum sevinemedim![]()
Halen sonuç yok mu ?Bence idrarda silik çoksa kanda net olması lazım hayırlısı olsun
Maalesef ya aşırı heyecandımHalen sonuç yok mu ?
Teşekkür ederim inşallah öyledir. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bende hergün idrar testi yaptım ve hep 2 çizgiydi umarım sizde kanda güzel sonucu alırsınız hayırlısıylaHayırlı olsun öncelikle.
Yerleşme kanaması olabilir yada iğne ile kanama durdurulabilir. Rengi kırmızıya dönmediği sürece korkmayın. İnş ' ALLAH hayırlısı ile güzel haberler alırsınız![]()
İçinizi ferah tutun inş ' ALLAH sonu hayır olur. Aminnn ecmainTeşekkür ederim inşallah öyledir. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bende hergün idrar testi yaptım ve hep 2 çizgiydi umarım sizde kanda güzel sonucu alırsınız hayırlısıyla
En üstteki 5. GünTeşekkür ederim inşallah öyledir. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bende hergün idrar testi yaptım ve hep 2 çizgiydi umarım sizde kanda güzel sonucu alırsınız hayırlısıyla
Evet normal opu sonrası kanama olabiliyorMerhabalar bugün opu oldum.
10 tane yumurtam toplanmış.
Açık pembe kanamam olmuş normal mi ?
Bende 4.günden beri test yapmıştım hep iki çizgiydi. Formda okuduğum kadarıyla idrar da tek çizgi olanlar vardı ve malesef negatif sonuç aldılar. O yüzden güzel düşünelim.çok az kalmış zaten gününe inşallah güzel haberlerini burdan okumak nasip olurİçinizi ferah tutun inş ' ALLAH sonu hayır olur. Aminnn ecmain
Bende 3 gündür test yapıyorum hep çift ama ilaçlardan mi diye sevinemiyorum. Test günüm perşembe bekliyorum dua etmekten başka elimden birsey gelmiyor
En üstteki 5. Gün
Diğeri 6
En alttaki 7 tanı bugünkü ve hiç sevinemedim daha
En üstteki 5. Gün
Diğeri 6
Amin inş 'ALLAH herkese güzel haber almak nasip olsunBende 4.günden beri test yapmıştım hep iki çizgiydi. Formda okuduğum kadarıyla idrar da tek çizgi olanlar vardı ve malesef negatif sonuç aldılar. O yüzden güzel düşünelim.çok az kalmış zaten gününe inşallah güzel haberlerini burdan okumak nasip olur![]()
Benim de aynı bu şekilde ben dört gün yaptım 3.gün daha silikti ama 4.gün yine koyulaştı gibi.En üstteki 5. Gün
Diğeri 6
Sizin erken gebelik testi mi ?Benim de aynı bu şekilde ben dört gün yaptım 3.gün daha silikti ama 4.gün yine koyulaştı gibi.
Koyu olan 2.gün yaptığım sonra silikleşti ve tekrar koyulaştı. Ben de düşüyor diye yorumladım. Psikolojimi bozduğu için Daha test yapmamaya karar vermiştim yarına kadar ama bugün kan istediler kısmet inşallah devamı da Allah’ın izniyle katlaya katlaya güzel ilerler. Dua etmek dışında yapabileceğimiz birşey yokAmin inş 'ALLAH herkese güzel haber almak nasip olsun
İdrar testi yapıp bir önceki günle kiyasladigimda sanki çizgi siliklesmeye başlamış gibi geldi çok üzüldüm bugün
Evet erken gebelik testi benimkisi. inşallah senden de güzel haberleri alırızSizin erken gebelik testi mi ?
Evet testlerimiz çok benzer inş ' ALLAH bende pozitif sonuç alırım
Gerçekten idrar testi insanın psikolojisini bozuyor.Koyu olan 2.gün yaptığım sonra silikleşti ve tekrar koyulaştı. Ben de düşüyor diye yorumladım. Psikolojimi bozduğu için Daha test yapmamaya karar vermiştim yarına kadar ama bugün kan istediler kısmet inşallah devamı da Allah’ın izniyle katlaya katlaya güzel ilerler. Dua etmek dışında yapabileceğimiz birşey yok
Aminn inş ' ALLAHEvet erken gebelik testi benimkisi. inşallah senden de güzel haberleri alırız
Evet transferin 3.günü doktor yarım doz çatlatma iğnesi yaptırmamı istedi yaptırdımAminn inş ' ALLAH
Siz transfer sonrası catlatma ignesi oldunuz mu
İğnenin ismi neydi?Evet transferin 3.günü doktor yarım doz çatlatma iğnesi yaptırmamı istedi yaptırdım