Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Merhabalar kızlar,
Bende az önce test sonucumu aldım 119
8.günüm Aslında test günüm yarındı.ama dünden beri kahverengi lekelenme oluyor sabah korkarak doktorumu aradım test istedi sonucu attım ama daha dönmedi. Çok korkuyorum sevinemedim 😔

Merhabalar kızlar,
Bende az önce test sonucumu aldım 119
8.günüm Aslında test günüm yarındı.ama dünden beri kahverengi lekelenme oluyor sabah korkarak doktorumu aradım test istedi sonucu attım ama daha dönmedi. Çok korkuyorum sevinemedim 😔
Hayırlı olsun öncelikle.
Yerleşme kanaması olabilir yada iğne ile kanama durdurulabilir. Rengi kırmızıya dönmediği sürece korkmayın. İnş ' ALLAH hayırlısı ile güzel haberler alırsınız 🤲

Hayırlı olsun öncelikle.
Yerleşme kanaması olabilir yada iğne ile kanama durdurulabilir. Rengi kırmızıya dönmediği sürece korkmayın. İnş ' ALLAH hayırlısı ile güzel haberler alırsınız 🤲
Teşekkür ederim inşallah öyledir. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bende hergün idrar testi yaptım ve hep 2 çizgiydi umarım sizde kanda güzel sonucu alırsınız hayırlısıyla

Teşekkür ederim inşallah öyledir. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bende hergün idrar testi yaptım ve hep 2 çizgiydi umarım sizde kanda güzel sonucu alırsınız hayırlısıyla
İçinizi ferah tutun inş ' ALLAH sonu hayır olur. Aminnn ecmain 🤲
Bende 3 gündür test yapıyorum hep çift ama ilaçlardan mi diye sevinemiyorum. Test günüm perşembe bekliyorum dua etmekten başka elimden birsey gelmiyor

Merhabalar bugün opu oldum.
10 tane yumurtam toplanmış.🙈
Açık pembe kanamam olmuş normal mi ?

En üstteki 5. Gün
Diğeri 6
En alttaki 7 tanı bugünkü ve hiç sevinemedim daha

Eklentiler

• 20210816_112128.webp
    20210816_112128.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 65
İçinizi ferah tutun inş ' ALLAH sonu hayır olur. Aminnn ecmain 🤲
Bende 3 gündür test yapıyorum hep çift ama ilaçlardan mi diye sevinemiyorum. Test günüm perşembe bekliyorum dua etmekten başka elimden birsey gelmiyor
Bende 4.günden beri test yapmıştım hep iki çizgiydi. Formda okuduğum kadarıyla idrar da tek çizgi olanlar vardı ve malesef negatif sonuç aldılar. O yüzden güzel düşünelim.çok az kalmış zaten gününe inşallah güzel haberlerini burdan okumak nasip olur 🤲🏻

Bende 4.günden beri test yapmıştım hep iki çizgiydi. Formda okuduğum kadarıyla idrar da tek çizgi olanlar vardı ve malesef negatif sonuç aldılar. O yüzden güzel düşünelim.çok az kalmış zaten gününe inşallah güzel haberlerini burdan okumak nasip olur 🤲🏻
Amin inş 'ALLAH herkese güzel haber almak nasip olsun 🤲
İdrar testi yapıp bir önceki günle kiyasladigimda sanki çizgi siliklesmeye başlamış gibi geldi çok üzüldüm bugün

En üstteki 5. Gün
Diğeri 6
En alttaki 7 tanı bugünkü ve hiç sevinemedim daha
Benim de aynı bu şekilde ben dört gün yaptım 3.gün daha silikti ama 4.gün yine koyulaştı gibi.

Eklentiler

• 8D6A362F-7E53-44DA-AEBC-3230C84D9CD7.webp
    8D6A362F-7E53-44DA-AEBC-3230C84D9CD7.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 5BE22D31-7FFD-4023-A9FA-27504ED5EA3D.webp
    5BE22D31-7FFD-4023-A9FA-27504ED5EA3D.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 44
  • 6FF7C289-00DA-474E-A45E-BEBD58091EF0.webp
    6FF7C289-00DA-474E-A45E-BEBD58091EF0.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 42
  • F84D6C03-D770-46FC-9D1F-7871670764EF.webp
    F84D6C03-D770-46FC-9D1F-7871670764EF.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 42
Amin inş 'ALLAH herkese güzel haber almak nasip olsun 🤲
İdrar testi yapıp bir önceki günle kiyasladigimda sanki çizgi siliklesmeye başlamış gibi geldi çok üzüldüm bugün
Koyu olan 2.gün yaptığım sonra silikleşti ve tekrar koyulaştı. Ben de düşüyor diye yorumladım. Psikolojimi bozduğu için Daha test yapmamaya karar vermiştim yarına kadar ama bugün kan istediler kısmet inşallah devamı da Allah’ın izniyle katlaya katlaya güzel ilerler. Dua etmek dışında yapabileceğimiz birşey yok

Koyu olan 2.gün yaptığım sonra silikleşti ve tekrar koyulaştı. Ben de düşüyor diye yorumladım. Psikolojimi bozduğu için Daha test yapmamaya karar vermiştim yarına kadar ama bugün kan istediler kısmet inşallah devamı da Allah’ın izniyle katlaya katlaya güzel ilerler. Dua etmek dışında yapabileceğimiz birşey yok
Gerçekten idrar testi insanın psikolojisini bozuyor.
Ah inş 'ALLAH sağlıkla ilerlesin 🤲 RABBIM bana da ben gibi bekleyenlere de nasip eylesin 🤲🤲

Back
X