Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Günaydın bugün sabah 2.testimi verdim 173 😔 ilki 119 du gereken gibi artmamış doktora attım artık akşama doğru anca döner. Bu şekilde olup artan var mı acaba
Bende bugün ikinci testimi verdim belirtiniz var mıydı benim olmuyor

Aynen 2 gün geçti canım.Muhtemelen yarından sonra tekrar test isteyecekler. İnşallah bir sürpriz olur hala umudum var
Umudunuzu kaybetmeyin. RABBIMIN izni ile tutunurlar inş 'ALLAH 🤲 Bazen beta çok minik minik ilerliyor çok örneği var. Sizinde öyle olur inş 'ALLAH dualarım sizinle

Merhabalar herkese,
Umutla bekliyoruz hepimiz biliyorum. Belirti ariyoruz, stres yapiyoruz vs. Ben 6 agustosta transferimi yaptirdim. Sabrettim. Hic test yapmadim. Bekledim sabirla. Ve bugun guzel haberi aldim :) herkese umut olsun.
Kendimde saptadigim bir belirtiyi yazmak icin actim sirf uyeligimi. Belki olanlar vardir. Test gunum yaklastikca, karnimdaki sislik, vajinamin hemen ustunden baslayarak belirmeye basladi. Normalde bos mide siskinligi olur ya, oyle degildi. Onun disinda her seyi ilaclara bagladim. Fakat belirgin, keskin ama cabuk gecen bel agrilari da vardi.

Merhabalar herkese,
Umutla bekliyoruz hepimiz biliyorum. Belirti ariyoruz, stres yapiyoruz vs. Ben 6 agustosta transferimi yaptirdim. Sabrettim. Hic test yapmadim. Bekledim sabirla. Ve bugun guzel haberi aldim :) herkese umut olsun.
Kendimde saptadigim bir belirtiyi yazmak icin actim sirf uyeligimi. Belki olanlar vardir. Test gunum yaklastikca, karnimdaki sislik, vajinamin hemen ustunden baslayarak belirmeye basladi. Normalde bos mide siskinligi olur ya, oyle degildi. Onun disinda her seyi ilaclara bagladim. Fakat belirgin, keskin ama cabuk gecen bel agrilari da vardi.
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin RABBIM 🤲
Aynı belirtiler bende de var fakat göğüs ağrısı olmuş birçok pozitif sonuç alanda bende o yok.
İnş ' ALLAH bize de nasip olur müjde vermek burdan 🤲🤲

Sonucum 148 kızlar iki gün önce 51 di ya hiç birşey hissetmiyorum inşallah artar
Bence artış güzel maaş ' ALLAH 🧿🧿 Sağlıkla devam eder umarım. Birsey hissetmeyişiniz normal benim kız kardeşim 8 haftalık hamile daha yeni bulantilar ile birseyler hissetmeye başladı. Hak veriyorum evlat hasreti ile sabırsız olabiliyoruz biraz bende öyleyim. Pozitif sonuç alanların belirtilerini araştırırken göğüs hassasiyeti/ağrısı olduğunu gördüm bende neden yok diye düşündüm. Herkeste aynı belirtiler olmayacağını bile bile 😂😂

Bence artış güzel maaş ' ALLAH 🧿🧿 Sağlıkla devam eder umarım. Birsey hissetmeyişiniz normal benim kız kardeşim 8 haftalık hamile daha yeni bulantilar ile birseyler hissetmeye başladı. Hak veriyorum evlat hasreti ile sabırsız olabiliyoruz biraz bende öyleyim. Pozitif sonuç alanların belirtilerini araştırırken göğüs hassasiyeti/ağrısı olduğunu gördüm bende neden yok diye düşündüm. Herkeste aynı belirtiler olmayacağını bile bile 😂😂
İnşallah ya Allahım inşallah devam eder hissetmemek çok tuhaf elim felan titriyor sonuca bakarken o kadar sınava girdim bunun kadar heyecanlanmadım

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin RABBIM 🤲
Aynı belirtiler bende de var fakat göğüs ağrısı olmuş birçok pozitif sonuç alanda bende o yok.
İnş ' ALLAH bize de nasip olur müjde vermek burdan 🤲🤲
Ona hic takilmayin. Benim asilamalarimda hep gogus agrisi olmustu. Heh hamileyim diyodum. Ama olmadi. Hic belli olmuyo

Kizlar merhaba bende 11 agustosta 2 tane 5. Gun embriyosu transfer oldum dun aksam camasirima kahverengi leke geldi az miktarda bu sabah yine ayni sekilde az miktarda leke geldi aranizda bu durumu yasayan varmi neden oluyor sizce endilenmeliyim?

Kac adet embriyo transfer edilecek ?
Pgt ,ngs vb genetik tanı yapıldı mı ?
Embriyo kalitesi ?
Yaş ?
Kaçıncı deneme ? İlk ben başlayayım :
Pgtli ,dondurulmuş ,5ab kalitede natural siklusta transfer edilecek .
İlk deneme .
1 embriyo transfer edildi dondurulmuş
5aa
İlk deneme

Merhaba benim ilk deneme 3 sene önce dondurulmuş embriyolarımdan 5aa olan bir adet transfer edildi. 5 gün blast embirio. 3 sene önce tedavi gördüm önce OHSS sonra ilaçlara bağlı tromboz geçirdim. Karaciğerde hasar meydana geldi. 3 sene bekledik tedavi gördüm. 14 Agustosta transfer oldum.

Son düzenleme:
Kizlar merhaba bende 11 agustosta 2 tane 5. Gun embriyosu transfer oldum dun aksam camasirima kahverengi leke geldi az miktarda bu sabah yine ayni sekilde az miktarda leke geldi aranizda bu durumu yasayan varmi neden oluyor sizce endilenmeliyim?
Birçok makalede okudum korkmayın diyordu yerleşme belirtisi de olabilir adet belirtisi de en güzeli iyiyi düşünüp beklemek ama korkmadan

Back
X