- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
tebrik ederim sağlıkla ilerlesinEki Görüntüle 2904047 transferin 8. Günü 2 ad 3.Gün embriyosu. Kan testi ptesi verebilcem ama ümit var demi artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim sağlıkla ilerlesinEki Görüntüle 2904047 transferin 8. Günü 2 ad 3.Gün embriyosu. Kan testi ptesi verebilcem ama ümit var demi artık
Maşallah çok net çok tebrik ederim allah kucağına almak nasip etsin![]()
Çok teşekkür ediyorum. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsintebrik ederim sağlıkla ilerlesin
Evet var gerçekten insan bekleyemiyo iyi ki de bakmışsınız daha heyecanlı beklersiniz şimdi :)Arkadaşlar 6. Gün bugün blast transferi dayanamadım yaptım çok silik de olsa ikinci çizgi gördüm ama fotoğrafda iyi çıkmadı asla umutlanmıyorum ama biraz enerji vermedi değil Eki Görüntüle 2904092
Ay inşallah yine de çok umutlanmadan bekliyorum ki sonucu yıkıcı olmasın ama çok değişik hissiz bir durumdayım. Aşırı duygusal biriyim günlük 14 ilaç sanırım hislerimi aldıEvet var gerçekten insan bekleyemiyo iyi ki de bakmışsınız daha heyecanlı beklersiniz şimdi :)
Aynen ben de öyleyim:)) bikaç gün önce her şeye ağlıyodum ben de bugün 8. Günümde çizgi gördüm başta sevindim ama şimdi bi acayip hissediyorum çok sakinim :)Ay inşallah yine de çok umutlanmadan bekliyorum ki sonucu yıkıcı olmasın ama çok değişik hissiz bir durumdayım. Aşırı duygusal biriyim günlük 14 ilaç sanırım hislerimi aldırabbim hepimize nasip eylesin
Ay canım benim çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin demek için erken değil dimiAynen ben de öyleyim:)) bikaç gün önce her şeye ağlıyodum ben de bugün 8. Günümde çizgi gördüm başta sevindim ama şimdi bi acayip hissediyorum çok sakinim :)
Aslında erken ama insan heyecan yapıyor işte :)Amiin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAy canım benim çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin demek için erken değil dimisen yarın öı kan testi yapacaksın kaçıncı gün embiriyosı
Ben cevaplayayım arkadaş hamıle yormayalımBirsey sorabilir miyim? Soruyorum hatta
Ben de bu tutmazsa tekrarını pgt Li yaptırmayı düşünüyorum. Bu pgt işlemi ne kadar sürüyor? Yani embriyolar 5.güne ulaşınca hemen yolluyorlar mi ne kadar sürede cevap geliyor?![]()
Hakkımızda hayırlısı olsun canım o mutluluğu bize de yaşatsın AllahAslında erken ama insan heyecan yapıyor işte :)Amiin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah3. Gün embriyosu 4 gün snra kanda bakılacak 12nde transfer olmuştum…
En az 10 un üzerinde olmalı diye biliyorummerhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?
Canım nasıl oldun şimdi? Öncelikle senin sağlığın unutma tedbirli olmakta fayda var. Bir de kan sulandırıcı iğne alıyor musun? Hastaneye gidersen bunu belirt mutlaka. Umarım gerek kalmaz geçmiştir. Gönlünü ferah tut rabbim şifa versin inşallahSelam kızlar,
Gece uyumadım çünkü acayip Bi bacak ağrım var. Bacaklarım da sanki damarlarımda kanlar çekiliyor gibi. Pıt pıt atıyor gibi hissediyorum. Bazen kalçamda itibaren başlıyor ayağa kadar devam ediyor. Ama genlede dizden aşağıda sürekli Bi ağrı var. Kramp girdi girecek gibi. Normalde adet öncesi dönemde böyle bacak ağrılarım olurdu ama şuan daha şiddetli. Ağrıdan uyuyamadım belimde de ağrı var.
Normal mi? Bu ağrılar daha önce yaşayan bilen var mı? Tedirginde oldum yaa.
Şuan daha iyiyim. Yeni uyandım ağrı yok gibi. Kan sulandırıcı iğne vermedi. Hapını kullanıyorum. 100 lük ecoprin. Teşekkür ediyorum İnşallah önemli bir şey değildirCanım nasıl oldun şimdi? Öncelikle senin sağlığın unutma tedbirli olmakta fayda var. Bir de kan sulandırıcı iğne alıyor musun? Hastaneye gidersen bunu belirt mutlaka. Umarım gerek kalmaz geçmiştir. Gönlünü ferah tut rabbim şifa versin inşallah
İnşallah değildir canım aklım kaldı sende hastalık yok hasta var derler herkeste etkisi farklı ilaçların stresin. Ben bir dönem kaygı bozukluğu yaşadım o zamanlar dizden aşağım ağrır uyutmazdı. Sonra sonra rahatladı. Pek bilinen bir belirti değildi mesela. Doktoruna sorarsın bugün mutlakaŞuan daha iyiyim. Yeni uyandım ağrı yok gibi. Kan sulandırıcı iğne vermedi. Hapını kullanıyorum. 100 lük ecoprin. Teşekkür ediyorum İnşallah önemli bir şey değildir
İnşallah amiinHakkımızda hayırlısı olsun canım o mutluluğu bize de yaşatsın Allah
Ara ara hala var ağrı hani Bi rahatsız durum var ama tam anlamıyla nasıl bir şey anlayamıyorum. En iyisi doktorla Bi konuşayım. Teşekkür ederimİnşallah değildir canım aklım kaldı sende hastalık yok hasta var derler herkeste etkisi farklı ilaçların stresin. Ben bir dönem kaygı bozukluğu yaşadım o zamanlar dizden aşağım ağrır uyutmazdı. Sonra sonra rahatladı. Pek bilinen bir belirti değildi mesela. Doktoruna sorarsın bugün mutlaka