Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Net olması gerekmiyor zaten silik çıkması yeterli olması için. Sizin de beta heralde 20-30 civarıdır. Çok şükür sizinki çıktı bundan sonra da artarak devam eder inşallah 🙏
Allah razı olsun canim. Ben kanser tedavisi oldum ve 14 yıllık evliyim

Kızlar tuttuğuna çok inanmıştım. Göğüs uçlarım çok büyüdü ve aşırı hassaslar, dokununca bile acıyor. transferin 4. Günü çok fazla regl ağrım olmuştu. Sonra olmadı. 5. Gün sırtım ve belim çok ağrımıştı, ara ara sağ kasığıma sadece batma oluyor yataktan kalkarken de oluyor ani harekette de oluyor durup dururken de oluyor. Cildim de sivilcelendi. Ayaklarım da hep buz gibi. Diyeceğim o ki hepsi ilaçlardanmış😑
Birebir aynı belirtiler. Ayaklarım buz gibi kasık batması iştah açılması göğüs hassasiyeti regl sancısı gibi hafif sancılar ama elde var sıfır testim negatif çıktı . Kimse kendinde belirti falan aramasın.

Allah razı olsun canim. Ben kanser tedavisi oldum ve 14 yıllık evliyim
Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah 🙏 bizde de sorun azosperm. Eşimden ameliyat ile sperm bulunmuştu 4 tüp dondurmuştuk. 2 tüp daha kaldı, yine denerim daha yaşım 33. Zaten çok şükür bir oğlum var🙏 Bu son 3 deneme 2. Çocuk içindi..

Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah 🙏 bizde de sorun azosperm. Eşimden ameliyat ile sperm bulunmuştu 4 tüp dondurmuştuk. 2 tüp daha kaldı, yine denerim daha yaşım 33. Zaten çok şükür bir oğlum var🙏 Bu son 3 deneme 2. Çocuk içindi..
Ben 38 yaşındayım ve hiç çocuğum yok

Merhaba 28agustosta transfer oldum. 5. Gun embriyosu. Daha once bir kere denemistik bir bebegim var o tedaviden. Ama ondaki belirtiler bu tedavide yok insallah olumsuz olmaz sonuc çok üzülürüm

Merhaba kizlar sonucum pozitif iki kere lekenme yasadim kahverengi kan verdigimde beta yukselisinde problem yoktu ilk ultrason gunum pazartesiydi dun aksam baya kirmizi kan geldi doktorum hemen bi hastaneye git muayne ol dedi oldum cok sukur kalp atisini duydum 6 haftalikmis bi problem gozukmuyor dedi kan sulandirici igneyi ve aspirini biraktim ama yinede o kani gormek beni cok korkuttu aranizda boyle biseyi yasayan varmi?

Merhaba kizlar sonucum pozitif iki kere lekenme yasadim kahverengi kan verdigimde beta yukselisinde problem yoktu ilk ultrason gunum pazartesiydi dun aksam baya kirmizi kan geldi doktorum hemen bi hastaneye git muayne ol dedi oldum cok sukur kalp atisini duydum 6 haftalikmis bi problem gozukmuyor dedi kan sulandirici igneyi ve aspirini biraktim ama yinede o kani gormek beni cok korkuttu aranizda boyle biseyi yasayan varmi?
6 haftada kanama olduğunu baya kişi yazmıştı

Mide bulantınız var mı

Selam kızlar. Bugun transferimiz 5.gunu insan duramıyor biliyorsunuz evde test yaptım silik cıktı boyle olanlar deneyenler oldu mu acaba

Evet 5. Gün başlamıştım yapmaya aşırı silik gölge gibi birşeydi
Bende sırf merakımdan yaptım asılama yaptırdıgımda da aynısı olmustu o da tuttmustu ama sonu kimyasal bıtmıstı suan benim ıcın sonunun guzel gelmesi pozitif gordugumuz de malasef bıtmıyor kaygılar🙂🙂

Back
X