Estağfurullah gülümsettiniz beni Allah gönlünüzce versin inşallahAyyy kusura bakmayın teşekkür ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estağfurullah gülümsettiniz beni Allah gönlünüzce versin inşallahAyyy kusura bakmayın teşekkür ederim![]()
İnşallah hepimizinEstağfurullah gülümsettiniz beni Allah gönlünüzce versin inşallah![]()
Niye dusuk diyorsunuz ki referans araliklarina hic baktiniz mi? 3. Hafta deger 5-500 arasi. Kaldi ki sizin daha 3. Haftaniz bile degil rahat olunMerhaba 5.Gün embriyosu transfer edildi. Transferin 6. Günü idrar testinde silik çizgi görünce dayanamayıp kan verdim sonuç 15,83 cıktı. Erken yaptım testi ama sonic düşük sanki fikirlerinizi alabilirmiyim![]()
Önemli olan 2 gün sonra ikişer kat katlanması moralinizi bozmayın test gününe nerdeyse bir hafta var inşallah o dğer güzelce katlanır ♥Merhaba 5.Gün embriyosu transfer edildi. Transferin 6. Günü idrar testinde silik çizgi görünce dayanamayıp kan verdim sonuç 15,83 cıktı. Erken yaptım testi ama sonic düşük sanki fikirlerinizi alabilirmiyim![]()
Bence cok erken yapmissiniz iki gun sonra tekrarlayin 2 katina cikmissa sorun yoktur, benim yengem hamileligini ogrendiginde betasi 6 ydiMerhaba 5.Gün embriyosu transfer edildi. Transferin 6. Günü idrar testinde silik çizgi görünce dayanamayıp kan verdim sonuç 15,83 cıktı. Erken yaptım testi ama sonic düşük sanki fikirlerinizi alabilirmiyim![]()
Zaten tahmin ediyordun cnm evet çok üzücü gerçekten hayırlısı tahmin etsen bile negatif olması üzücü![]()
Sağolun kızlarAh canim yaa inan ben de paylasiyorum uzuntunuAma nolur kendini yipratma, daha dondurulmuslarin var sen nelerin ustesinden gelmissin bunu da Allahin izniyle aşacaksin. En hayirli vaktini bekliyor bebisin, mutlu sonun bugun degilse bile yakin insallah bir sonraki denemende
![]()
canım benim sonuç kimyasal gebelik oldupıhtılaşma ile alakalı test yaptırmadım ben bana dırek oksapar verildi,,eğer pıhtılaşma sorunum yoksa coraspirin ile devam edebilriz dediler şimdi velevki gebeliğimiz devam ediyor hangisi ile devam edicez? Z zeynokoloji siz test yaptıracaktınız yaptırdınz mı?
Değerleriniz kaç çıkmıştı, belki sonradan yükselecektir? Umudunuzu kaybetmeyin hepimiz aynı korkuyla, benzer gerçeklerle yaşıyoruz bizim de sınavımız buradanmış Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah evlat sahibi olmayı..canım benim sonuç kimyasal gebelik oldu
7.gün 25 11. gün 9 çıktı sanmıyorum canım bugün ilaçları bırakmamı söylediler zaten inşallah bekleyenlerin yüzü güler ..Değerleriniz kaç çıkmıştı, belki sonradan yükselecektir? Umudunuzu kaybetmeyin hepimiz aynı korkuyla, benzer gerçeklerle yaşıyoruz bizim de sınavımız buradanmış Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah evlat sahibi olmayı..
sağol canım öyle yapacak bir şey yok inşallah sizinkiler güzel sonuçlanır bana da dua edin aradaZ zeynokoloji canım üzüldümmm vallahi sizden cok ümitliydimm..ama saglıksız olacakmıs demekki bastan böyle oldu hamile kalıp daha sonradan coook üzülmektense nasip..vakti zamanı varmış diyip, yeniden tedaviye hazırlayın psikolojinizi Rabbim yardımcınız olsun..
Yaaa çok üzüldüm. Canın sağolsun canımcanım benim sonuç kimyasal gebelik oldu
sorma kuzum nasipten öteye geçilmiyorYaaa çok üzüldüm. Canın sağolsun canım
Evet test yaparsanız çıkar hayırlısıKızlar bu beklemek ne kadar zormuş ya geçmiyor vakitYarın transferde 8gunum evde test yapsam çıkar mı acaba yoksa daha erken mi olur bilemedim
Sormaa benimde yarın 6.gün hergün test yapasım varKızlar bu beklemek ne kadar zormuş ya geçmiyor vakitYarın transferde 8gunum evde test yapsam çıkar mı acaba yoksa daha erken mi olur bilemedim
Canım Kaçıncı gün emriosu oda etki ediyor sanırımSormaa benimde yarın 6.gün hergün test yapasım var![]()
5.gün dondurulmuş çift embriyo canım senin?Canım Kaçıncı gün emriosu oda etki ediyor sanırım