• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustoss transfer hazırlığı

Ben ilk imi transferimde dondurulmuş yapıldığını söyledim rahim dinleniyormuş doktor onun daha iyi olduğunu söyledi dedim suan ki doktoruma. Oda son yapılan araştırmalar gösteriyor ki taze transfer ile dondurulmuş transfer arasında bir fark yok dedi. Eğer ohss olmazsa kist olmazsa değerlerde normalse taze transfer yapılabilir dedi.
Bende taze istedim ama bencede rahimin önemi var benimki gerçekten tazeye uygun değildi mesela şuan 3. Reglimdeyim opuden sonraki anca başlıyorum doktorumuzun kararına bırakmak daha iyi tahmini bnde ayın 11 gibi transfer olurum

Bende taze istedim ama bencede rahimin önemi var benimki gerçekten tazeye uygun değildi mesela şuan 3. Reglimdeyim opuden sonraki anca başlıyorum doktorumuzun kararına bırakmak daha iyi tahmini bnde ayın 11 gibi transfer olurum
Aynen doktor ne derse onu uyacağız tabikii.. test yaptın mııı

Ay pardon ben transfer oldum diye okudum 🙈🙈 inşallah olumlu sonuçlanır 🙏🏼🤍🤍

Back
X