Ağustoss transfer hazırlığı

Ben ilk imi transferimde dondurulmuş yapıldığını söyledim rahim dinleniyormuş doktor onun daha iyi olduğunu söyledi dedim suan ki doktoruma. Oda son yapılan araştırmalar gösteriyor ki taze transfer ile dondurulmuş transfer arasında bir fark yok dedi. Eğer ohss olmazsa kist olmazsa değerlerde normalse taze transfer yapılabilir dedi.
Bende taze istedim ama bencede rahimin önemi var benimki gerçekten tazeye uygun değildi mesela şuan 3. Reglimdeyim opuden sonraki anca başlıyorum doktorumuzun kararına bırakmak daha iyi tahmini bnde ayın 11 gibi transfer olurum

Bende taze istedim ama bencede rahimin önemi var benimki gerçekten tazeye uygun değildi mesela şuan 3. Reglimdeyim opuden sonraki anca başlıyorum doktorumuzun kararına bırakmak daha iyi tahmini bnde ayın 11 gibi transfer olurum
Aynen doktor ne derse onu uyacağız tabikii.. test yaptın mııı

Ay pardon ben transfer oldum diye okudum 🙈🙈 inşallah olumlu sonuçlanır 🙏🏼🤍🤍

Benim temmuzda olcaktı taze transfer, doktor rahim dinlenmesi önerdi. Önümüzdeki cuma gününe ertelendi o yüzden. Dondurulmuş 5. gün. embriyosu olcak. Umarım Ağustos hepimize uğurlu gelir :KK200:

Benim temmuzda olcaktı taze transfer, doktor rahim dinlenmesi önerdi. Önümüzdeki cuma gününe ertelendi o yüzden. Dondurulmuş 5. gün. embriyosu olcak. Umarım Ağustos hepimize uğurlu gelir :KK200:
Amin inşallah cuma transfer mi hazırlık mı

Merhaba ben de perşembe günü transfer olacağım, herkes pozitif sonuç alır inşallah 🌸

İnşallah ya bende estrofemi biraz yanlış kullanmışım eksik almadım ama yanlış saatlerde aldım bir iki kere inşallah bir sorun yaratmaz bana
O ilacı bilmiyorum hiç bana da doktor yazdığı ilaçlar için saatlere uyalım demişti ama 1-2 kere olması bir sorun yaratmaz bence tabi doktorunuz daha doğru bilgi verir

O ilacı bilmiyorum hiç bana da doktor yazdığı ilaçlar için saatlere uyalım demişti ama 1-2 kere olması bir sorun yaratmaz bence tabi doktorunuz daha doğru bilgi verir
Ay hiç sormadım doktora da sorun yok diyip geçecek büyük ihtimal le bakalım perşembe kontrol var

Selamm kızlar bu ay regliyle transfer hazırlığına başlicak olanlar var mı kaçıncı gün embriyosu kaçıncı deneme paylaşabilirmisiniz🌸🫶🏻
Bende reglimi bekliyordum bugün regl oldum yarın başlıyoruz inşallah,

Regl olduktan kaç gün sonra transfer oluyor acaba

Regl olduktan kaç gün sonra transfer oluyor acaba

Ben 15 haziranda regl olmuştum, 29 Haziranda ise Opu. Çok fazla yumurta toplandığı için taze transfer önermediler. Araya bir regl girsin dedi doktor. Embriyolar donduruldu.
Sonrasında 11 temmuzda regl oldum ve anca 31 temmuzda yumurta istenilen boyuta geldi. Akşamında yumurta çatlatma iğnesi olduktan 1 hafta sonra yani 7 ağustosa transfer planlandı. Yumurta çatladıktan 3 veya 5 gün sonra planlanıyo genelde transfer. Kaçıncı gün embriyosu ise ona göre.
Son reglimden bu yana sayarsak 27. gün transfer günü. Ama Opu sonrası kaymalar yaşanıyor. En iyisi yumurta çatlama gününe göre hesap etmek

Back
X