- 17 Kasım 2016
- 1.344
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Melegim elif
Transferin kaçıncı gunundesinizProgesteron siz de şişlik yaptı mı. Ben de özellikle son 1 haftadır aşırı şişlik yapiyor. Karnım kocaman bir gaz kütlesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferin kaçıncı gunundesinizProgesteron siz de şişlik yaptı mı. Ben de özellikle son 1 haftadır aşırı şişlik yapiyor. Karnım kocaman bir gaz kütlesi
11. Gunundeyim yarın kan verme günümTransferin kaçıncı gunundesiniz
Vallaha ilaçtanmıdır bilmem ama bende oyledydim karnım taş gibi bir gaz bir gaz tek belirtim buydu sonuç hamileyim inşallah testiniz pozitiftir11. Gunundeyim yarın kan verme günüm
Aa insallahVallaha ilaçtanmıdır bilmem ama bende oyledydim karnım taş gibi bir gaz bir gaz tek belirtim buydu sonuç hamileyim inşallah testiniz pozitiftir
Peki sonrasında geçti mi bu şişlikVallaha ilaçtanmıdır bilmem ama bende oyledydim karnım taş gibi bir gaz bir gaz tek belirtim buydu sonuç hamileyim inşallah testiniz pozitiftir
Geçti afedersin bir gaz ağzımdan bir geyirme karnım davulgibi sonra bir günde elim ayağım nasıl titriyor inşallah sende gebesin aslında test yapsan cikarPeki sonrasında geçti mi bu şişlik
MAŞALLAH RABBİM kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindimVallaha ilaçtanmıdır bilmem ama bende oyledydim karnım taş gibi bir gaz bir gaz tek belirtim buydu sonuç hamileyim inşallah testiniz pozitiftir
Amin inşallah darısı isteyen herkeseMAŞALLAH RABBİM kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
Aminnn 18 yıldır bekliyoruz bizdeAmin inşallah darısı isteyen herkese![]()
YaaaAminnn 18 yıldır bekliyoruz bizde![]()
3.Gün embriyosu perşembe günü daha net olur sankiYaaainşallah canım rabbim inşallah bu sefer nasip eder 5. Gün embriyosuysa kesin çıkar test yapabilirsin ben 8 . Gün öğrendim
![]()
Bana lhic derecesinden bahsetmediler bile .sadece her gün arayıp bilgi verdiler 5 güne gelince transfer oldu .sordugumda kalitesini sadece iyi dedilerDoktor embriyolar için gelişimi yavaş 6-7-6-4-4 gibi şeyler söyledi önemli olan 5. Gün dedi bugün 3. Günü sizin gelişimler nasıldı kötü değil ama orta kalite dedi biraz üzüldüm
Bende vardı geçiyor 3 4 guneopu sonrası gaz sancısı yaşıyan var mı
Anladım ha benim transfer 21 ekimde olcak dondurcaklarBana lhic derecesinden bahsetmediler bile .sadece her gün arayıp bilgi verdiler 5 güne gelince transfer oldu .sordugumda kalitesini sadece iyi dediler
Bende 4. Gündeyim evet bugün daha iyi ama hala halsizim bi iş yapınca ağrım oluyoBende vardı geçiyor 3 4 gune
5 gün embriyo nisan ayında transfer oldum hamilelik oldu fakat devam etmedi şimdi 3 gün iyi kalitede olduğunu soyledi doktorum 5 güne gitmedi anne rahmi daha iyi sonuç verebilir dedi birde böyle deneyelim bakalım hayırlısı olsunDoktor embriyolar için gelişimi yavaş 6-7-6-4-4 gibi şeyler söyledi önemli olan 5. Gün dedi bugün 3. Günü sizin gelişimler nasıldı kötü değil ama orta kalite dedi biraz üzüldüm
Dondurulmuşun şansı daha yüksek diyolarAnladım ha benim transfer 21 ekimde olcak dondurcaklar
Evet hem rahmin dinlenmesi için gittiiim yere güveniyorum yani güvenmek istiyorum o yüzden çok sorgulamayıp akışına bırakıyorumDondurulmuşun şansı daha yüksek diyolar
Allah hayırlı pozitif sağlıklı sonuçlar versin5 gün embriyo nisan ayında transfer oldum hamilelik oldu fakat devam etmedi şimdi 3 gün iyi kalitede olduğunu soyledi doktorum 5 güne gitmedi anne rahmi daha iyi sonuç verebilir dedi birde böyle deneyelim bakalım hayırlısı olsun