- 17 Kasım 2016
- 1.347
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Melegim elif
Selam kizlar ikinci değerim 372 çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam benimde transfer günüm 4agustost bence gününü bekle belki daha kana karismamistir umarım pozitife dönerSelam kızlar 4 Ağustos 3.embriyosu nakledildi bugün 10.günüm ilk denemem erkek infertilitesi sabah kalkıp idrar testi yaptım negatif çıktı çok kötü oldum test günüm 18 inde gidip kan vermeli miyim ?
Benimde kaybolmuştu bugün geri geldi takmasak iyi olur sankiBen ikinci kanı verdim ilki 16.22 2 gün ikincisi 36 çıktı.Transferin 10.gunu bugün.Ama bubsabah göğüs avrilarim birden kayboldu.Bu şekilde olan var mı araniz da.Bu durum beni endiselendirdi
Ya çok üzüldüm rabbim sana da nasip etsin inşallahBende yarın kan verecem 12. Günüm. Bugün evde kaset test yaptım negatif çıktı silik bir çizgi bile yok4. Denemem ilk transferim çok umutsuzum
Amin canim .rabbim ol derse oluyor .dualarım senle insllah rabbim dualarını kabul eder ikizin olur inşallahÇok teşekkür ederim Allahım hepimize nasip etsin inşallahbirde ben 41 yaşındayım gerçekten çok yıprandım ama vardır bunda da bi hayır. Teşekkür ederim desteğin için
Allah razı olsun Canım. Şimdi farkettim siz hamilesiniz çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallahbenim de dualarımdasınız
Çok Sağol inşallah inanmaktan vazgeceme duanı hep et rabbim bir yol gösterecektirAllah razı olsun Canım. Şimdi farkettim siz hamilesiniz çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallahbenim de dualarımdasınız
Tedavi ne zamanBen başlamadım başlayacağım inşallah
Tedavi ne zaman
bir dahaki ay başlıyoruz
Kaçıncı gününZamann geçmiyorrr![]()
5. Gün...dayanamayıp test yapcam galiba. En fazla 2 gün daha dayanırımKaçıncı günün
Bence 5. Gün erken şimdi yapma5. Gün...dayanamayıp test yapcam galiba. En fazla 2 gün daha dayanırım![]()
Yok bugün değil ama cuma günü düşünüyorum. Bakalım işte ne kadar sabredebilirsem. Senin nasıl gidiyor..güzel yükseliyor dimi?Bence 5. Gün erken şimdi yapma
Tekarar hayırlı olsun canımYok bugün değil ama cuma günü düşünüyorum. Bakalım işte ne kadar sabredebilirsem. Senin nasıl gidiyor..güzel yükseliyor dimi?
İnş cnmTekarar hayırlı olsun canımen son pazar test yaptım 372 bugün sağlık ocağında yaptım yarın çıkar inşallah kalp atışını kesesini de görürüz
![]()