Agustost ayında tüp bebek yaptıran yada yaptiracak olan varmı gelin beraber bekleyelim ☺️

Selam kızlar 4 Ağustos 3.embriyosu nakledildi bugün 10.günüm ilk denemem erkek infertilitesi sabah kalkıp idrar testi yaptım negatif çıktı çok kötü oldum test günüm 18 inde gidip kan vermeli miyim ?
Selam benimde transfer günüm 4agustost bence gününü bekle belki daha kana karismamistir umarım pozitife döner🤲

Bende yarın kan verecem 12. Günüm. Bugün evde kaset test yaptım negatif çıktı silik bir çizgi bile yok 😔 4. Denemem ilk transferim çok umutsuzum

Bende yarın kan verecem 12. Günüm. Bugün evde kaset test yaptım negatif çıktı silik bir çizgi bile yok 😔 4. Denemem ilk transferim çok umutsuzum
Ya çok üzüldüm rabbim sana da nasip etsin inşallah 🤲 yinede kan ver belki kaset testte çıkmıyordur üzülme lütfen disardna söylemek kolay biliyorum

Çok teşekkür ederim Allahım hepimize nasip etsin inşallah 🤲 birde ben 41 yaşındayım gerçekten çok yıprandım ama vardır bunda da bi hayır. Teşekkür ederim desteğin için

Çok teşekkür ederim Allahım hepimize nasip etsin inşallah 🤲 birde ben 41 yaşındayım gerçekten çok yıprandım ama vardır bunda da bi hayır. Teşekkür ederim desteğin için
Amin canim .rabbim ol derse oluyor .dualarım senle insllah rabbim dualarını kabul eder ikizin olur inşallah 🤲aklıma geldikçe dua edicem sana Allah'tan umut kesilmez insanın üzüntüsü yetiyorken etraftaki insanlarda yıpratıyor inşallah bu duyguyu yaşarsın😔🤲🍀

Allah razı olsun Canım. Şimdi farkettim siz hamilesiniz çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🥰 benim de dualarımdasınız

Allah razı olsun Canım. Şimdi farkettim siz hamilesiniz çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🥰 benim de dualarımdasınız
Çok Sağol inşallah inanmaktan vazgeceme duanı hep et rabbim bir yol gösterecektir 🤲

Yok bugün değil ama cuma günü düşünüyorum. Bakalım işte ne kadar sabredebilirsem. Senin nasıl gidiyor..güzel yükseliyor dimi?
Tekarar hayırlı olsun canım 🥰 en son pazar test yaptım 372 bugün sağlık ocağında yaptım yarın çıkar inşallah kalp atışını kesesini de görürüz😊🧿🤲

Back
X