teşekkür ederim çok korkuyorumSimdiden basarilar bende hepailemin yanindaydim ilkdefa ataninca baska sehre gittim sizin yaslardaydim
Hersey artik netten hallediliyor faturalar vs
Hic dert etme
Alisirsin zamanla .
Hic korkma bende ayni duurmdaydimteşekkür ederim çok korkuyorum
Ağustosta pratisyen hekim olarak atanacagim kesinleşti
Çok gerginim hem yeni bir şehirde yeni bir hayata başlamak hem üzerime alacagim hekim sıfatı beni çok geriyor
Altından kalkabilir miyim bilmiyorum
24 yıldır ailemin yanında yaşıyorum tek başıma nasıl yaşarım bilmiyorum, daha önce hiç fatura ödemedim, daha önce hiç evde tek başıma kalmadım. O kadar korkuyorum ki kızlar. Bu iş resmileşene kadar hiç oturup adam akıllı düşünmemiştim ne yapacağımı. Çok korkmaya başladım.
Hayata sıfırdan başlayacağım hiç tanımadığım bir yerde hiç tanımadığım insanların içinde yeni bir hayatSizce yapabilir miyim
Yalnız yaşamak çok güzel bir deneyim merak etme korktuğun şeylere en fazla 1 ayda alışacaksın fatura ödemek gözünü korkutmasın mobil bankacılığı girip şıp diye ödüyorsunAğustosta pratisyen hekim olarak atanacagim kesinleşti
Çok gerginim hem yeni bir şehirde yeni bir hayata başlamak hem üzerime alacagim hekim sıfatı beni çok geriyor
24 yıldır ailemin yanında yaşıyorum tek başıma nasıl yaşarım bilmiyorum, daha önce hiç fatura ödemedim, daha önce hiç evde tek başıma kalmadım. O kadar korkuyorum ki kızlar. Bu iş resmileşene kadar hiç oturup adam akıllı düşünmemiştim ne yapacağımı. Çok korkmaya başladım.
Hayata sıfırdan başlayacağım hiç tanımadığım bir yerde hiç tanımadığım insanların içinde yeni bir hayatSizce yapabilir miyim
Peki senin yerine benim heyecanlanmamAğustosta pratisyen hekim olarak atanacagim kesinleşti
Cok teşekkür ederim desteğiniz beni mutlu etti :)Merhaba,
Yeni göreviniz için tebrik ederim öncelikle. Hayırlı uğulu olsun.
Artık hemen her hizmet için otomatik ödeme talimatı vermek mümkün. Bir kere talimat verirsiniz sonra takip etmenize bile gerek kalmaz. Abonelik işleri, ev kiralama vs daha meşakatlidir ama bunlar da sonsuza dek süren şeyler değil. Bir kere hallettiğinizde aradan çıkarlar. Takıldığınızda ailenizden, arkadaşlarınızdan hep yardım alabilirsiniz. Yeni şehir demek her bağlantınızı arkada bırakmalısınız demek değil sonuçta. İnternette de her şeyin çözümü var. En kötü ihtimalle bize sorarsınız bizler bile yardımcı oluruz.
Herkesin günlük hayatında aradan çıkardığı, hatta sıkılarak yaptığı angaryalar bunlar. Daha çok yeni şehrinize, yeni evinize yalnız yaşamaya adapte olmaya çalışın derim.
Dilerim her şey güzel olur,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?