Ağustosta doğumu olan hamileler

18+1 günlük oldu artık bebişimin dokunuşlarınıı hissediyorum ve benim sesimi duymaya başladığını öğrendim acayip heyecanlıyımmmmmm

boydan dolayı sezeryan olacağım boyum 146 cm çevrenizde böle bi durumda olan varmı dr normal riskli dedi

kızlar bebişime alışveriş yapayım diyorum sizce çokmu erken yaz bebeği olacak neler almalıyım bilgisi olan yardım edebilirmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:79::79::79:

arkadaşlar benimde normalde 20 agustos ama sezeryan olunca biraz erken alınıyormus 2 hafta kadar heralde öyle duymustum o durumda agustos basıda olabilir.

2 AĞUSTOS AMA TEMMUZ SONUDA OLABİLİR DOĞUM İZNİ RAPORU İÇİN TARİHİNİ AYARLAYABİLMEK İÇİN DR KESİN GÖRÜŞMEK LAZIM

kızlar bebişime alışveriş yapayım diyorum sizce çokmu erken yaz bebeği olacak neler almalıyım bilgisi olan yardım edebilirmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:79::79::79:

canım benimde ilk bebişim temmuzda doğmuştu acayip rahat ettim sende öyle olursun alttan çıtçıtlı kısa kollu bodylerleydi tüm gün nerdeysede hep öyle büyüttüm sonrada çok rahat hava soğudukça versiyonları var çünkü uzun kollo kalını poları şeklinde

teşekkürler canım bilemediğim için pek bişey almamıştım bebişime önerini dikkate alacağım

Allah nasiip ederse benimde 15 ağustos gibi gelicek meleğim ama hala cinsiyetini öğrenemedik. bi türlü göstermiyor. sürekli totosunu görüyoruz... acaba kız mı...

5 ağustosta gelecek oğlumuz
babası ve ben çıldırmış durumdayız. allahım süründürdü arattı ama sonunda güldü yüzümüze. ağustosta kucağımız evimiz doluyo nasipse. çok mutluyum çok allahım isteyen herkeslere nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…