Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

adet bittiğinde başladık hergün devam

amin canım inşallahh normalmydi doğumun canım

Kızlar ben bişey yaptım doğru olmadığını biliyorum ama karbonat testini yaptım ablam yapmıştı doğru çıkmıştı teste gore hagmisim ama tabiki guvenmiyorum

Kızlar ben bişey yaptım doğru olmadığını biliyorum ama karbonat testini yaptım ablam yapmıştı doğru çıkmıştı teste gore hagmisim ama tabiki guvenmiyorum

canım evet güvenmemekle birlikte ben de yapıcam

Canim yaa uzun ara verince de gecikiyor diyolar. İnş bu ay meleğin seninledir cnm belirti hissediyomusunn

hiçbir belirti hissetmiyorum kendimde aslında bıraktğım gibi gebe kalsa idim 3-4 yaşında evladım olurdu. nasip olmayınca olmuyor işte

hayırlı olsun inşallah rabbim hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin arkadaşım bende ikinci evladımı istiyorum. ben her şekilde denedim üst üste birgün dolu birgün boş nasip olmadı ama önerilen birgün dolu birgün boş

Kızlar bu ay batmam çok oluyor soğan kürü uygulamıştım ve bir kistim vardı çok önemli olmasada. Sizce onu yok ettiği için mi bu batmalar kisle aynı yönde oluyor. Ama inşallah bebiştir ya

kızlar birşey sorucam
ben dün yumurtlama testi yapmıştım ya
ikinci çizgi silik gibiydi ama bugün yaptım yine şimdi o dahada silik

ne anlama gelir bu

Canım guvenmemekle birlikte bende yapayım nasıl yaptın bende yapayım bakım bat yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…