- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.361
BAYANLAR slm hepinize bizde bu ay calışmalara baslayacagz alahın izniyle korunmayı bırakacagız
adetim bitti bugun baslayacagz bu hafta
yumurtlama günümü hesapladım oto.hes cıdan siz yumurtlama döneminzide bir hafta boyunca her gün mü gün asırımı denedinz
slm sizle aynı zaman diliminde ara vermişiz benimde 7 yasında bir kızım var bu ay korunmayı bıraktık
baslayacagz calısmalara insalh en kısa zamanda sizinde olur
bizimde
saglıklı hayırlı bir evlat daha nasip etsin yüce rabbim herkeze
Kızlar ben bişey yaptım doğru olmadığını biliyorum ama karbonat testini yaptım ablam yapmıştı doğru çıkmıştı teste gore hagmisim ama tabiki guvenmiyorum
Senindemi beş sene oldu bende beş senedir hasretle bekliyorumkatılıyorum bebek istemeye başladıktan sonra ister istemez dinliyor insan kendini ben ama artık 5 yıllık bekleyişisin getirdiği kırgınlıkla pek dinlemiyorum nasıl olsa yoktur gebelik diye
Yap cnm bakalım sende de tomurcuklanma olckmicanım evet güvenmemekle birlikte ben de yapıcam
Yap cnm bakalım sende de tomurcuklanma olckmi
Canim yaa uzun ara verince de gecikiyor diyolar. İnş bu ay meleğin seninledir cnm belirti hissediyomusunn
hiçbir belirti hissetmiyorum kendimde aslında bıraktğım gibi gebe kalsa idim 3-4 yaşında evladım olurdu. nasip olmayınca olmuyor işte
Benimde 8 gün var adetebana daha erken ama
BAYANLAR slm hepinize bizde bu ay calışmalara baslayacagz alahın izniyle korunmayı bırakacagız
adetim bitti bugun baslayacagz bu hafta
yumurtlama günümü hesapladım oto.hes cıdan siz yumurtlama döneminzide bir hafta boyunca her gün mü gün asırımı denedinz
evet canım benim ikinci evladım olacak gebe kalırsamSenindemi beş sene oldu bende beş senedir hasretle bekliyorum
İnş cnm benimevet canım benim ikinci evladım olacak gebe kalırsam
inşallah karbonat testi doğrudur seninde mucizen gelmiştir canım
Benimde 8 gün var adete
İnş cnm bebisin seninlediraman ya yapcam şimdiden belki erkenden döllneme olmuştur
Kızlar bu ay batmam çok oluyor soğan kürü uygulamıştım ve bir kistim vardı çok önemli olmasada. Sizce onu yok ettiği için mi bu batmalarkisle aynı yönde oluyor. Ama inşallah bebiştir ya
Canım guvenmemekle birlikte bende yapayım nasıl yaptın bende yapayım bakım bat yarınKızlar ben bişey yaptım doğru olmadığını biliyorum ama karbonat testini yaptım ablam yapmıştı doğru çıkmıştı teste gore hagmisim ama tabiki guvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?