Ağustosta OĞLUM geliyorrrrrrrr!!! :)

Muserref20

Yok bir sitemim, hayatta herşey kısmet ..
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
219
137
33
31
Arkadaşlar doktora gittim dün ve oğlum olacağını söyledi. İki erkek annesi olarak üçüncünün kız olmasını istemiştim ama Allah'ın takdiri hayırlısı böyleymiş :)

Bu da ilk pozumuz :)
IMG_20170301_085153.webp

İnan senin bebişi merak ediyordum :-) hayırlı olsun :-) seni 4 erkekle zor bir hayat bekliyor ama sonu Emin'im muhteşem olur

çok yakın arkadasımında 2, bebeği erkek dedi dr , bir dahaki muaynede ay bı kız çok güzel olacak demiş ,

arkadaşım inanılmaz sevinçli ve mutlu , darısı sana olsun inşallah yanılmayan bir ALLAH

çok yakın arkadasımında 2, bebeği erkek dedi dr , bir dahaki muaynede ay bı kız çok güzel olacak demiş ,

arkadaşım inanılmaz sevinçli ve mutlu , darısı sana olsun inşallah yanılmayan bir ALLAH
Kaç haftalıkken erkek demişi cnm

3,- aylık falandı bebiş , 4 aydan sonra kız dedi ,

sana başka bir sey daha anlatayım ,

yazlıktan komsumuzun torunu oldu bir ay kadar önce , dr 9 ay bebeğe kız demiş dogum haneden çıkan hemşire
hayırlı olsun bir erkek bebegınız oldu demiş ,

kurban olayim allaha rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin sağlıklı evlat versin.

3,- aylık falandı bebiş , 4 aydan sonra kız dedi ,

sana başka bir sey daha anlatayım ,

yazlıktan komsumuzun torunu oldu bir ay kadar önce , dr 9 ay bebeğe kız demiş dogum haneden çıkan hemşire
hayırlı olsun bir erkek bebegınız oldu demiş ,

kurban olayim allaha rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin sağlıklı evlat versin.
Herşey Allahın taktiri herşey Rabbim in elinde herkese anne baba sevgili bütün insanlara hayırlı evlatlar versin

Arkadaşlar doktora gittim dün ve oğlum olacağını söyledi. İki erkek annesi olarak üçüncünün kız olmasını istemiştim ama Allah'ın takdiri hayırlısı böyleymiş :)

Bu da ilk pozumuz :) Eki Görüntüle 1960411
Gözün aydın Can'ım, benim de bir oğlum var ikinci oğlum da yolda.. Sağlıkla doğsunlar inşallah

Back
X