Ağustos'ta Şişli Memorial'da Tüp Bebeğe Başlayanlar Beraber Bekleyelim✨❤️❤️‍🩹

Merhaba, hastanede birkaç defa yanında küçük bir kız çocuğu olan bir hanımefendi gördüm. Belki de sizdiniz o
İnşallah sonuç alabilirsiniz 🥰
Ne zaman gördün kuzum acaba? En son 20 ağustosta oradaydık kızımla, ondan önce de 27 temmuzda transfere gelmiştik yine. Bu transferim kimyasal oldu malesef, bakalım bundan sonra ne olacak. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah 🤲🏼 Gönül hocadaydım, bugün buradan hastaneden ayrıldığını okudum, hemşire hattına sordum doğruymuş. Şimdi bir de dosyamı hangi Dr a geçirsem onu düşünüyorum 🙄

Ne zaman gördün kuzum acaba? En son 20 ağustosta oradaydık kızımla, ondan önce de 27 temmuzda transfere gelmiştik yine. Bu transferim kimyasal oldu malesef, bakalım bundan sonra ne olacak. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah 🤲🏼 Gönül hocadaydım, bugün buradan hastaneden ayrıldığını okudum, hemşire hattına sordum doğruymuş. Şimdi bir de dosyamı hangi Dr a geçirsem onu düşünüyorum 🙄
Gördüğüm zamanı hatırlamıyorum ama anne baba çocuk vardı. Sevinç Hanıma mi muayene oldu hatırlamıyorum 😇

Gördüğüm zamanı hatırlamıyorum ama anne baba çocuk vardı. Sevinç Hanıma mi muayene oldu hatırlamıyorum 😇
Evet Semra hoca sevinç hocanın odasına almıştı bizi, belki o zaman görmüşsündür 🌸 senin noldu 5. Güne gitti mi yumurtaların?

Olabilir evet 🥰 evet gitti biyopsi alındı donduruldu. Pgt sonucunu bekliyorum. Bir de histereskopi olacak. Sonra da nasipse transfer
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah
İnşallah temiz gelir 🙏🏽 doktorum kim peki? Histereskopiyi ben de önemsiyorum hele ki pgtli transfer olacaksa.

Merhaba sureciniz hayirli olsun ben de on görüşmeyi yaptım bu adetimde başlayacaktım ama plan değişti semra hoca ve gönül hoca ile görüştük balikesirden gidecektim 2negatifim var bursa acibademde yaş faktörü var 41 muayene etti semra hoca tamam dedi adetinde gel başlayalım biz ısrarla histereskopi istediğimizi söylediysek de gönül hoca o sonraki aşama dedi falan isterseniz yine yaparız vs semra hoca hiç bahsetmedi histereskopiden neyse memlekete geldim buranın meshur ama tup bebek yapmayan doktoruna görünmek istedim çünkü önceki negatif iki denemede embriyolarim blast 5.gundu ben rahimde sıkıntı olduğunu düşünüyordum zaten ki riske atilmamali yaş psikoloji maddi yonden neyse burdako doktor iki büyük polip gordu rahimde ve direk önce histereskopi önerdi yoksa zaten tutmaz olmaz dedi bu engel..kafam karışık neden söylemediler bunu bana semra hoca prof bu polipleri gören operatör doktor..sizin polipleri söylemeleri histereskopi istemeleri çok güzel işte yani bana neden böyle ilerlemediler şaşkınım
Bu süreçten geçen birisi olarak deneyimlerimi yazmak isterim size içiniz rahat olması adına. Polip bende de sık sık tekrarlıyor. Semra hoca tabiki görebilecek seviyede profesör alanında da bir numara kendisi hocaların bile hocası. Öncelik her zaman yumurta toplamadır çünkü tedavide kullanılan hormonlar bu polipleri tekrarlıyor olabilir belki ama vücut da tekrarlıyor. Yani öncesinde eğer hali hazırda transfer edilecek embriyonuz yoksa histeroskopi ve rahim değerlendirilmesi en son aşamadır. Ben geçen sene aldırdım hata ettim tez canlılık sonra yumurta toplattım hop yine polip. Doktorlarda beni uyarmıştı. İçiniz rahat olsun bizim için doğru olan neyse onu yapıyorlar. Tabi tamamen doktora güven meseleside çok çok önemli. Bana fazladan hiç bir işlem yapılmadı. Karar tabiki sizin ama ileri yaşta Pgt de önemli.

Bence Lale hocada yeni başladım. Benim 1 tane normal 6 haftalık düşüğüm ve 1 negatif tüp Bebek denemem oldu.
Semra hoca hiteroskopi gerek yok dedi . Cihazlar yeteri kadar herşeyi gösteriyormus. Embriyo genetigi ve eşimle genetik uyumlwrimiza bakılacak.

Bu süreçten geçen birisi olarak deneyimlerimi yazmak isterim size içiniz rahat olması adına. Polip bende de sık sık tekrarlıyor. Semra hoca tabiki görebilecek seviyede profesör alanında da bir numara kendisi hocaların bile hocası. Öncelik her zaman yumurta toplamadır çünkü tedavide kullanılan hormonlar bu polipleri tekrarlıyor olabilir belki ama vücut da tekrarlıyor. Yani öncesinde eğer hali hazırda transfer edilecek embriyonuz yoksa histeroskopi ve rahim değerlendirilmesi en son aşamadır. Ben geçen sene aldırdım hata ettim tez canlılık sonra yumurta toplattım hop yine polip. Doktorlarda beni uyarmıştı. İçiniz rahat olsun bizim için doğru olan neyse onu yapıyorlar. Tabi tamamen doktora güven meseleside çok çok önemli. Bana fazladan hiç bir işlem yapılmadı. Karar tabiki sizin ama ileri yaşta Pgt de önemli.
Evet elbette siralama o şekilde olması doğru olanmış ben şeye takilmistim muayenede hiçbir şey söylemediler polipler var ama yumurta toplama sonrası histereskopi yapalım vs deselerdi neyse yine de gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki ay baslayacagiz nasip olursa bakalım en doğru en hayırlı neresiyse orası olsun insAllah

Kızlar ben regli oldum zaten bekliyordum evet ama çok tuhaf oldum bu ay neguzel hamile olmayı hayal ediyordum. Şimdi o minicik embriyo tutunduğum o umut şuan bedenimden akıp gidiyor nediyelim nasip değilmiş belkide şuan tekrar denemeye ne maddi güç var nede manevi.. işte içimdeki o yas dinmiyor kalbimdeki kiriklik gözyaşlarımı durdrmuyor. Dilerim rabbimden bizim gibi bu durumu yaşayan bizlere en güzel zamanda sağlıkla bir mucize nasip etsin hayallerimizi umutlarımızı kavuşmamız dileğiyle.. 🕊☝🏻😥🤲🏻

Merhaba kızlar bugün tüp bebeğe başlayacaktık adetimin 2.günüydü ancak sadece 1 yumurta olduğu için başlamadılar. Diğer ay bakalım dediler. Oysa geçen ay 4 yumurtam vardı. Bu durumu yaşayan oldu mu? Okuyorum insanlar 20 - 30 yumurtadan bahsediyor.

Merhaba kızlar bugün tüp bebeğe başlayacaktık adetimin 2.günüydü ancak sadece 1 yumurta olduğu için başlamadılar. Diğer ay bakalım dediler. Oysa geçen ay 4 yumurtam vardı. Bu durumu yaşayan oldu mu? Okuyorum insanlar 20 - 30 yumurtadan bahsediyor.
Hangi doktor e bana niye başladılar 1tane yumurta vardı onu büyüttüklerini aldık negatif oldu 3.gun embriyosu olrak şimdide diyorlardı pgt ile başlayalım olan param gitti maddi güçte yok ağlayıp duruyorum şimdi fsh amh nasıl peki sizin

Hangi doktor e bana niye başladılar 1tane yumurta vardı onu büyüttüklerini aldık negatif oldu 3.gun embriyosu olrak şimdide diyorlardı pgt ile başlayalım olan param gitti maddi güçte yok ağlayıp duruyorum şimdi fsh amh nasıl peki sizin
Ya gerçekten tek 1 yumurta üzerine kumar oynamışlar ben sinirlendim ya. Havuz niye yapmadılar

Back
X