• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos'ta Şişli Memorial'da Tüp Bebeğe Başlayanlar Beraber Bekleyelim✨❤️❤️‍🩹

Rica ederim. Rahim kalınlığı ultrasonda ölçülüyor aslında. Taze transfer ile dondurulmuş transfer protokolü aynı değil. Bir de ben üç kere opu oldum üçünde de farklı süreç yaşadım. Hani sürecinizi çok başkalarıyla da kıyaslamamanızı öneririm bende başta öyle yapıyordum ama sonra anladım ki farklı işliyor. Benim üç opu sürecimin üçü de birbirinden farklıydı mesela. Üçüncü opumda diğer ikisine göre daha fazla yumurtam büyüdü ama kendiliğinden çatladılar günlerce bunu anlamaya çalıştım nasıl olur diye. Tedavinin başında ovitrelle yazılmıştı çatlatma iğnesi son kontrolümde başka bir çatlatma iğnesini söylemişlerdi aldım ama onu yapsam olmuyor mu dediğimde Semra hanım kesinlikle diğer iğneyi yapmanızı öneriyor demişlerdi. Tedavi başlarken yumurtalarımın kendiliğinden çatlayacağını öngöremedik mesela ama o büyütme de bile birşey değişince iğneler ilaçlar herşey değişebiliyor. Hata yapmış da olabilirler bu arada ben o noktada birşey diyemem ama Ocak ayından veri oradayım genelde gördüğüm detaycılar kontrollü ilerliyorlar eğer bir hataları varsa da hesap sorun tabiki.

İnşallah mucizenize kavuşursunuz. Süreç zor ben de sizin gibi soru işaretleriyle doluydum başlarken. Sebepsiz benim birde aylarca sebep aradım hala arıyorum mesela tüp bebekle bile nasıl sağlıklı embriyo elde edemiyorum bir tane nasıl tek gelebiliyor diye günlerce bunu sorguladım. Yapışması gereken herşeyi yaptım mesela ama ona rağmen olmuyor bir negatifim var bu embriyomda düşük kaliteli tutması da düşük üçüncüden de mozaik geldi sebep yokken elimde kısmen benimde sıfır var ama ne yapalım başı şeyler gerçekten nasip. Umarım gerek kalmadan mucizenizi bulursunuz morfolohiye rağmen hamile kalanlar varmış belki size de onlardan biri olursunuz
Hepimizin süreçleri farklı sizde c9k şey yasamissiniz insanın aklına hersey geliyor düşünüyor hak veriyorum. Başkaları ile kıyaslamayın daha çok eksik olan o muydu bulundu diye takılmadan edemiyor insan elimizden geleni yaptık gerisi taktiri ilahi benim için taktir buymuş diyip köşeme çekildim. Umarım.ppzitif sonuçların olur morfoloji 0 eşimin yüzde 4 ileri hızlı var ama morfolojik 0 olunca o dollemeye enerjisi kalmıyor o 2 3tane sperm yeter aslında ama düzen bozuk olunca hepimiz 1yumurta 1sperm diyoruz işlemlerden geçiyoruz. Sonuç olmayınca olmuyor. Bazen bazı şeyleri zorlamamak gerek sanırım pes etmek istiyorum. Ama kalbimin bir köşesi hep bir umut kapısı aramakla geçiyor. Umarım bu yolda kim varsa kucaklari dolsun taşsın umut herdaim var. Allah buyuk

Hepimizin süreçleri farklı sizde c9k şey yasamissiniz insanın aklına hersey geliyor düşünüyor hak veriyorum. Başkaları ile kıyaslamayın daha çok eksik olan o muydu bulundu diye takılmadan edemiyor insan elimizden geleni yaptık gerisi taktiri ilahi benim için taktir buymuş diyip köşeme çekildim. Umarım.ppzitif sonuçların olur morfoloji 0 eşimin yüzde 4 ileri hızlı var ama morfolojik 0 olunca o dollemeye enerjisi kalmıyor o 2 3tane sperm yeter aslında ama düzen bozuk olunca hepimiz 1yumurta 1sperm diyoruz işlemlerden geçiyoruz. Sonuç olmayınca olmuyor. Bazen bazı şeyleri zorlamamak gerek sanırım pes etmek istiyorum. Ama kalbimin bir köşesi hep bir umut kapısı aramakla geçiyor. Umarım bu yolda kim varsa kucaklari dolsun taşsın umut herdaim var. Allah buyuk
Ahhh. Umarım umarım. Olanda da olmayanda da bin bayır var diyip kabule geçmekten başka birşey kalmıyor elimizde. Allah sabrını da mükafatını da verir umarım

Osman Develioğlu ve birde Şahin zeteroglu var kim gittiyse pozitifi görüp geldi tanıdıklarımdan.ben gidemeyecegim için üniversite hastanesini tercih ettim nasibimizde varsa olur ama imkan olsaydı ben ya adet Kamar yada bu iki hocadan birine giderdim.ha birde Serdar Koç var
Sahin zeteroglu iki negatifim var hsg bile istemeden transfwr yaptı hiç memnun kalmadım 5.gun blast embriyolarim vardı telef etti çok acemi geldi bana Osman develioglundada emin değiliz istanbul düşünüyoruz Rabbim en hayırlı kararı verdirsin hepimize

Evet yaş iyi ama malesef erken menopoz teşhisi koyuldu amh düşük fsh yüksek ve morfolojik 0 ilk denemede ısrar edip baksaydik belki pgt temiz yada olumsuz olabilirmiş diye baktirabilirdik. Direk 3.gun tek embriyo diye koyduk. Şimdibuda kısır döngüye döner diye dusun her defasında bende yumurta alsalar devamlı pgt temiz olanı bekliyoruz ee oda tutup tutmama olasılığı var buseferde rahim incelemesine girilecek yani hepsini sırayla yapıyorlar rahim filmi çektirdim bir sıkıntı gözükmüyor ama buda haliyle birsuru para demek umarım mucizlerimize kavuşuruz normal yolla olacağı meçhul bir mucize ciddi manada mucize gerek bizlere. Rabbim merhamet etsin nediyim.

Evet laboratuvar çok iyi. Hepsi okdar icten ve güzel ki bizim yanımızdan dolayı pgt diyorlar birde bazı amh düşük fsh yüksek e birde üstüne morfolojik 0 olunca bizim uçlarda yaşıyoruz. Ne yapalım Rabbım büyük. Umarım mucizlerimizw kavusuruz
Amin canimRabbim yardımcımız olsun hepimizin

Merhaba Şişli Memorial da 2. Tüp Bebek yaptırıyorum. Doktorum Lale hanım. Fakat toplama işini ayın 12 sinde Gülseren hnm. Yapacakmış . Kendisi nasıl biri acaba bilen var mi

Merhaba Şişli Memorial da 2. Tüp Bebek yaptırıyorum. Doktorum Lale hanım. Fakat toplama işini ayın 12 sinde Gülseren hnm. Yapacakmış . Kendisi nasıl biri acaba bilen var mi
Merhaba benim ilk tedavimde toplamayı yapmıştı sanırım ama zaten yattığımız gibi anestezi verdikleri için uyuyup uyanana kadar çok da birşey anlaşılmıyor

Kendisi başka hastanede de doktor yapıyor bu toplama transfer işine çok takılıyor tüp bebek yaptıran kdınlar. Ama önemli olan yumurtaları büyütmek ölçülü doz sonrası gerçekten çok çok küçük bir bölüm endişe etmeyin. Gülseren hoca benden de toplamıştı elide uğurlu gelmişti mesela :)

Kendisi başka hastanede de doktor yapıyor bu toplama transfer işine çok takılıyor tüp bebek yaptıran kdınlar. Ama önemli olan yumurtaları büyütmek ölçülü doz sonrası gerçekten çok çok küçük bir bölüm endişe etmeyin. Gülseren hoca benden de toplamıştı elide uğurlu gelmişti mesela :)
Siz hamile kaldınız mi

Benimde olmadı malesef. Hiç döllenme olmadı yine. Tedaviye devam mi ediyorsuniz

Benimde olmadı malesef. Hiç döllenme olmadı yine. Tedaviye devam mi ediyorsuniz
Belli değil benim de ne yapacağım. Yaşınız genç vücudunuza iyi bakın yürüyüş yapın mitokondrlerinizi güçlendirin b12 d vitamini haftada 2 gün et diğer günler bitkisel protein sebze meyve yiyin yani kısaca vücudunuza iyi bakın sporla enerjinizi artırın tabi aynı şekilde eşinizde bence eşinizi Kaan aydosa bi götürün döllenme olmuyorsa spermde vi sorun olabilir. Kısaca vücudunuzu besleyin bende kaç kere böyle memorialşarda bile döllenmeden kişilerle yazıştım. Bu dediklerimi yaptıklarında hamile kaldılar en büyük avantajınız yaş sevgiler

91 li değilim ki ben 38 yaşındayım. Kaan aydosa gittik ama pek bir sonuç alamadık. Memorial bize West testi onerdi. Eşimde DNA hasarı var ve her 10 spermin 7 sinde vokaöl var yazıyor. Yine de hiç onemesemediler. Eşinin değerleri iyi diyorlar. Siz Memorialde bikac kez denediniz sanırım. Başka bir hastane düşün muyir musunuz? Bizim yaslarda arer kamardan da memnun kalan çok. Sizin gibi imkanım olsa birde orda denerdim.

1 senedir dikkat ediyorum beslenmeme.Vitamin falan da çok kullandım. Ama ne yaptıysam sonuç hep aynı. Esimme de vitamin kullmdirdim ama sigarayı bırakmıyor. Doktorlar degerlerin iyi dediği iicn hiç onemsemiyor

Arkadaşlar ben de Cumartesi günü Memorial’da opu oldum. Ertesi günü labaratuvardan arayıp bilgi vermişlerdi. Bugün 3. gün arayacaklarını söylemişlerdi ama daha aramadılar. Ben mi arayayım acaba ne yapayım bilemedim.

Arkadaşlar ben de Cumartesi günü Memorial’da opu oldum. Ertesi günü labaratuvardan arayıp bilgi vermişlerdi. Bugün 3. gün arayacaklarını söylemişlerdi ama daha aramadılar. Ben mi arayayım acaba ne yapayım bilemedim.
Bazen yoğunlukları oluyor geç kalabiliyorlar benimde sonuncusunda birgün öyle olmuştu sırayla arıyoruz sıra çoktu falan demişlerdi

91 li değilim ki ben 38 yaşındayım. Kaan aydosa gittik ama pek bir sonuç alamadık. Memorial bize West testi onerdi. Eşimde DNA hasarı var ve her 10 spermin 7 sinde vokaöl var yazıyor. Yine de hiç onemesemediler. Eşinin değerleri iyi diyorlar. Siz Memorialde bikac kez denediniz sanırım. Başka bir hastane düşün muyir musunuz? Bizim yaslarda arer kamardan da memnun kalan çok. Sizin gibi imkanım olsa birde orda denerdim.
memorial de üç deneme opu oldum ben ikinci transferimi de c.tesi oldum. genelde spermi özel yöntemlerle seçiyoruz zaten diyip pek önemsemiyorlar bence de. benim eşimin morfolojisi 2 yüzde 34 dağ defekti denen birşey var baş kuyruk anomalisi var ve ileri hızlı doğru hareketli yüzde 3 herhangi bir vitamin vs önermediler bizim pet li ve sağlıklı embriyo olmuyor hep o opunun en düşük kalitesi bir tane tek geliyor. ama yine de yumurta üzerinde duruyorlar beni de bu durum rahatsız ediyor doğal yolla 15 ay hiç gebeliğim olmamıştı bir kimyasal bir de kürtajım oldu zaten öyle olunca da tüp bebeğe başladım. ama burada da yeterince sperm üzerinde durulmuyor. bir dönem bir özel hastanede klomenle yumurta büyüttük 3 ayda da 3 er yumurta büyüdü ama döllenme olmadı madem rahim iyi yumurtalar iyi görünüyor olgunda çıkıyor neden döllenme olmuyor sperm mi diyorum hayır diyorlar. yani sadece Memorial değil aslında birçok yer kadın odaklı gidiyor ne yazık ki sanki tek bizimle alakalıymış gibi. embriyo kalitesi düşükse kadın yumurtası genetik sağlıksızsa kadın yumurtası tutunmuyorsa kadın yumurtası rahmi. erkek faktörleri araştırılmıyor bile doğru düzgün bunu doktorlar eşlerin yanında söyleyince de eşler benle ilgili değil diyor. daha dün eşimle tartıştım bak ileri hızın düşük takviye kullan ya da iyi bir ürologa gidelim dedim eğer bu transfer olumsuz olursa doğal yola döneceğim yine bana dediği şey spermde birşey yok nasıl yok diyorum morfoloji 2 ileri doğrusal giden sperm yok neredeyse doktorlar öyle demiyor diyor. kusura bakmayın uzattım ama kısaca belirtmek gerekirse çoğu doktor da erkek faktörünü eliyor

Bazen yoğunlukları oluyor geç kalabiliyorlar benimde sonuncusunda birgün öyle olmuştu sırayla arıyoruz sıra çoktu falan demişlerdi
Çok teşekkür ederim 🌸 Mesajınızı gördükten hemen sonra aradılar dediğiniz gibi yoğunluk vardı demek ki

Back
X