- 10 Kasım 2024
- 207
- 79
- 13
Rica ederim. Rahim kalınlığı ultrasonda ölçülüyor aslında. Taze transfer ile dondurulmuş transfer protokolü aynı değil. Bir de ben üç kere opu oldum üçünde de farklı süreç yaşadım. Hani sürecinizi çok başkalarıyla da kıyaslamamanızı öneririm bende başta öyle yapıyordum ama sonra anladım ki farklı işliyor. Benim üç opu sürecimin üçü de birbirinden farklıydı mesela. Üçüncü opumda diğer ikisine göre daha fazla yumurtam büyüdü ama kendiliğinden çatladılar günlerce bunu anlamaya çalıştım nasıl olur diye. Tedavinin başında ovitrelle yazılmıştı çatlatma iğnesi son kontrolümde başka bir çatlatma iğnesini söylemişlerdi aldım ama onu yapsam olmuyor mu dediğimde Semra hanım kesinlikle diğer iğneyi yapmanızı öneriyor demişlerdi. Tedavi başlarken yumurtalarımın kendiliğinden çatlayacağını öngöremedik mesela ama o büyütme de bile birşey değişince iğneler ilaçlar herşey değişebiliyor. Hata yapmış da olabilirler bu arada ben o noktada birşey diyemem ama Ocak ayından veri oradayım genelde gördüğüm detaycılar kontrollü ilerliyorlar eğer bir hataları varsa da hesap sorun tabiki.
Hepimizin süreçleri farklı sizde c9k şey yasamissiniz insanın aklına hersey geliyor düşünüyor hak veriyorum. Başkaları ile kıyaslamayın daha çok eksik olan o muydu bulundu diye takılmadan edemiyor insan elimizden geleni yaptık gerisi taktiri ilahi benim için taktir buymuş diyip köşeme çekildim. Umarım.ppzitif sonuçların olur morfoloji 0 eşimin yüzde 4 ileri hızlı var ama morfolojik 0 olunca o dollemeye enerjisi kalmıyor o 2 3tane sperm yeter aslında ama düzen bozuk olunca hepimiz 1yumurta 1sperm diyoruz işlemlerden geçiyoruz. Sonuç olmayınca olmuyor. Bazen bazı şeyleri zorlamamak gerek sanırım pes etmek istiyorum. Ama kalbimin bir köşesi hep bir umut kapısı aramakla geçiyor. Umarım bu yolda kim varsa kucaklari dolsun taşsın umut herdaim var. Allah buyukİnşallah mucizenize kavuşursunuz. Süreç zor ben de sizin gibi soru işaretleriyle doluydum başlarken. Sebepsiz benim birde aylarca sebep aradım hala arıyorum mesela tüp bebekle bile nasıl sağlıklı embriyo elde edemiyorum bir tane nasıl tek gelebiliyor diye günlerce bunu sorguladım. Yapışması gereken herşeyi yaptım mesela ama ona rağmen olmuyor bir negatifim var bu embriyomda düşük kaliteli tutması da düşük üçüncüden de mozaik geldi sebep yokken elimde kısmen benimde sıfır var ama ne yapalım başı şeyler gerçekten nasip. Umarım gerek kalmadan mucizenizi bulursunuz morfolohiye rağmen hamile kalanlar varmış belki size de onlardan biri olursunuz