Amin inşallah canım rabbim bize de nasip etsin bu mutluluğuregl olmayı bekliyorum inşallah kistim gitmiştir
Canm havuç suyu ceviz fındık iyi geliyor diye biliyorum ama prowomen diye ek takviye var doktorum yazdı yumurta kalitelestirici onu verirse çok rahat edersin diye düşünüyorumBende çarşamba günü başlıyorum kızlar yumurta kalitesi için neler yapiyorsunuz
Transferin oldumu canım nasıl geçtibayram sonrası transferim olacak benim
Cuma günü olcam. Pztesi doktor 2 tane igne 1 tane jel ve bir dünya ilac verdi. Valla bu progesteron igneleri cok can yakiyorTransferin oldumu canım nasıl geçti
Ben doktorun verdiği vitaminlerin yanında taze incir kabak çekirdeği süt bal propolis arı sütü tüketitorum inşallah yararlı olur canimCanm havuç suyu ceviz fındık iyi geliyor diye biliyorum ama prowomen diye ek takviye var doktorum yazdı yumurta kalitelestirici onu verirse çok rahat edersin diye düşünüyorumhadi bakalım sağlıcakla gelsin inşallah bebislerimiz
Evet canım olur olur inslalah şifa niyetineBen doktorun verdiği vitaminlerin yanında taze incir kabak çekirdeği süt bal propolis arı sütü tüketitorum inşallah yararlı olur canim
Hadi bakalım inşallah olur mu olur mucize rabbim isterse herşey olurMerhaba hepinize öncelikle umarım sağlıklı güzel bebeklerimiz olur diyerek başlıyorum. Amiiin:) Ben de bu ayki reglim ile başlamaya karar verdim tüp bebek tedavisine. Umarım bu ay hamile olurum da gerek kalmaz mucize olur da:)
Oluyor arada canım bugün iğnelere de başladım sen hangi aşamadasinEvet canım olur olur inslalah şifa niyetineara sıra ağrı şişlik hissediyor muusn kasiklarinda canım
İnşallah iyi beslemenizi öneririmBende ağustos adetiyle tüp bebek tedavisine başlayacaklardanım, 2-3 güne adet olurum. İlk denemem olacak ve umarım son olur ilk seferde tutar çünkü hem çok masraflı hem de pskolojikmen çok yorucu bir süreç. Umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırız
İnşallah iyi beslemenizi öneririm
İnşallah güzel sonuçlar alirizTeşekkür ederim. Doktorumun hemşiresi karbonhidrattan uzak durmam gerektiğini söyledi
Ben bu aksma catlatmayi vurup salı toplucaz yumoslari inşallahOluyor arada canım bugün iğnelere de başladım sen hangi aşamadasin
Nasıl basladiniZ mi tedaviyeBende ağustos adetiyle tüp bebek tedavisine başlayacaklardanım, 2-3 güne adet olurum. İlk denemem olacak ve umarım son olur ilk seferde tutar çünkü hem çok masraflı hem de pskolojikmen çok yorucu bir süreç. Umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırız
İnslalah canım bende pcoluydum çok şükür ameliyat la aldırdım bı ay dinlendirdik rahmi salı günü insallah opuuu bende çok heyecanlıyım inşallah bebislerimize kavuşuruz sağlıcaklaBen de aranızdayım
İğnelere başladım, 6 gün oldu. Yarın kontrolüm var. Çok heyecanlıyım, forumda konudan konuya geçiyorum :)
Rahim dinlendirme olacağı için transfere biraz zaman var, ama opu bu hafta sonu olur gibi sanırım. Pco’luyum, her muayenede çok fazla yumurta sayılıyor. Umarım kaliteli ve çok sayıda yumurta toplanır
Nasıl basladiniZ mi tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?