Ağzı bozuk insan..

• Konu Sahibi Konu Sahibi jpeg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tek sorun o laf değil elbet..Canım sıkılıyordu yaptıklarına..ama ben sabırlı bir insanım.Öyle kolayca arkamı dönüp gidebilen bir tip değilim normalde.Yani insanın bazı hatalarını görmezden gelebilirim ama tabi bu tarz değil.Çünkü ben de mükemmel değilim ama bunları da kesinlikle haketmiyorum.Ne deseniz haklısınız.

Aslında ben içsel olarak biliyorum, biliyorum da birileri beni sarssın biraz diye yazdım buraya.

Çekmek zorunda değilsiniz..
Kendinize değer verin, elin oğlu gelmiş size hayatı zindan etmeye çalışıyor, siz buna izin mi verecesiniz?
Hayıııırrr... Vermeyin...

tek sorun o laf değil elbet..Canım sıkılıyordu yaptıklarına..ama ben sabırlı bir insanım.Öyle kolayca arkamı dönüp gidebilen bir tip değilim normalde.Yani insanın bazı hatalarını görmezden gelebilirim ama tabi bu tarz değil.Çünkü ben de mükemmel değilim ama bunları da kesinlikle haketmiyorum.Ne deseniz haklısınız.

sabırlı olmak değil ki bu kendine değer vermemek..
adamın sadece ağzı bozuk değil bildiğin manyak ..

kendine öz güveni bitmiş ve sizi bastırmak için yapmış
ve aldatacağınızı düşünüyor
bence bırakın kendi haline siz yolunuza bakın

Ettiği pis laflara gelene kadar,ilişkinin tümünde sorun varmış zaten.Bitmesi hayrına olmuş.
Kimseye nereye bakacağına kadar karar vermesine izin vermeyin yav.Benliğimize varlığımıza hakaret gibi.

Sevgilinizin aklı - fikri bozuk,
hatta o kelimeye rağmen, kendi çapında, adamın en düzgün tutabildiği yer ağzı.

Yaaa boyle manyaklari gordukce kocam icin ektradan 1000 sukur daha ediyorum.

vay okuz vay ayı vay hoduk. kurtul aman kaç uçarak uzaklaş :KK55:

İnsanin zikri neyse fikri de o olurmuş. Artik kendince bayanlara ne gözle bakıyorsa arkadaş tüm erkekleri sizden uzak tutmaya çalışmış. Kac ve ardına aslaaa bakma

Bence sevgilin kendine at alsın.
Bide gözlüğünü taksın mutlu olur rahat hisseder.
Seni bu kadar aşağılarken hala ne yapmalıyım diyorsun, sana ulaşmasına bile izin verme mesela.

daha ne bekliyorsun yol yakinken ayril.

Şaka mısın sen :)
Katlanma sebebin ne acaba "seviyorsun" bu mu ?
Seni ailen yetiştirsin büyütsün gözünden sakınsın bizim kızlarda elin çağ dışı uyanık ezik cahil adamları bulsun ağzına ettirsin dursun.
Evlensin çocuk yapsın kul köle olsun.
Sonrada insanlığından olsun.

Valla kendisine saygısı olan insanım ben. Yerinde olsam böyle biriyle aynı havayı bile solumam, sen sevgili olmuşsun.

Nasıl ağzını yüzünü kırasım geldi şu adamın anlatamam ya

aslinda suclu erkekler degil biz kadinlar.adam kendini gosteriy. simdi boyleyim evlenince bunlari uygulayacam ve sende tipis tipis emirlerime uyacaksin diyo.sende simdi kavak yelleri esiyo farkinda degilsin eyvah dediginde kucaginda bi cocuk hayatin mahvolacak.simdi duzeltirim yada duzelir saniyosun ama nafile simdi o.....bu diyen sonra napar allah bilir gerisini.icim sisdi okurken ne diyelim devam et tabiki duzelir

Umarım sevgilimdi derken doğru söylemişsinizdir.Evlenirsen hayatı zindan eder sana

Bence koşarak uzaklaş hatta karakola da gidip koruma talep et.. Başka da bişey demiyorum..

Adamla bakıştın orospu dedi.
Bu lafı bana diyecek varya; yedi ceddinden girer cümle sülalesinden çıkar, akabinde de ya Allah Bismillah deyip bir güzel tekme tokadı yalatırdım herhalde. Anasının babasının terbiye edemediğiyle, kaç küsür yaşına getirip de adam edemediğiyle siz mi uğraşacaksınız ? Hala sevgili olmanıza şaştım kaldım doğrusu.

Back
X