Ağzı bozuk insan..

• Konu Sahibi Konu Sahibi jpeg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dikkat edin.karşınızdaki adam hasta ve çok tehlikeli. Bu tipler kıskançlık yüzünden insanı öldürmeye bile kalkabilirler. Acilen uzaklaşın. Birdaha yanınıza gelirse polise bildirin.çok ciddiyim..

Valla biz okurken icimiz daraldi sen bu kabusun neresinde nasil yasiyorsun bilemedim.
cekilirmi boylesi Allah askina, kendine garezinmi var.
adam psikopat belli, gecmisinde fena birilerinde kazik yemis, bu darfettigi kelimeye maruz kalmis olabilir.
hic biri senin derdine degil, olmamali.
kac kurtul boylelerinden.

Y*vşaga bak sen ya.
Sizdeki sabır değil bu arada bilginiz olsun. Bu katlanmak veya sabretmek değil yani. Siz de sağlıklı bir ruh halinde değilisiniz sanırım.

Birde başlığı yanlış yazmışsın. .Ağzı bozuk insan değil,psikolojisi bozuk bu insanın. .bildiğin psikopat!Herşeyi yapar..kaç kurtul.!

Daha soruyo musun? Adam kesinlikle SAPIK !
Sakın arkana bakayım geri döneyim deme bak bunca kadınız valla içimiz çürür şurda!!
Trafiğe niye bakıyosun sürücülere falan ne demek yaa? He arabaların içindeki adamları camların arkasından kesip onlara yükseliyorum.
Allah kahretsin bunun gibileri. Pis!

Deli midir nedir? Terbiyesiz, paronagin teki belliki. INsAllah ayrilmissinizdir.

Ah canım ya seni iyi çok anlayabiliyorum benim nişanlımda kıskançtır bazen normal olan kıskançlığı bazen aşırı derecede artmakta ve ben ona bile katlanamıyorum bazen otobüse bineriz milletin bindiği yöne doğru otururuz insan illaki binenlere inenlere bazen gözü takılıyor onun için kavga ediyor benimle en son markete girerken arkamdan biri koşarak geliyordu bende kim bu gelen diye kafamı cevirdim neden bakmışım elin adamına amacım neymiş o kapıyı tutuyormuş bakmadan içeri girecekmişim vs vs sen arkandan biri koştur koştur gelse kim bu gelen diye bakmaz mısın diyorum bakmam diyor ki insan illa ki bakar en son bu tartışma yüzünden bende şarteller attı elimdeki herseyi fırlattım marketin ortasına ben eve gidiyorum artık seni çekemeyeceğim dedim koştur koştur geldi peşimden özür diledi çok sevdiğini çok kıskandığı için böyle davrandığını söyledi çok şükür bi kaç aydır o günden bu yana bu sebepten tartışmıyoruz ama senin aşırının aşırısıymış evlensen bile çok zorluk çekersin Allah korusun bunca kadın cinayetleri neden yaşanıyor biz kadınlar zoruz evet ama bazen erkeklerle de uğrasmak inanılmaz zor oluyor Allah yardımcın olsun ama iyi düşün taşın onu dene bu denemelerden gecemezse sakın ha evlenmeyi düşünme bence :((

Konuda geçen ağzı bozuk insan sevgilimdi..Ama artık olmayacak.Bu şahsiyet öyle manyak ki her istediği olacak.Ne derse emir telakki edilecek.Baktığınız tarafta erkek olmayacak.Mesela karşıma yanlışlıkla bir adam çıksa vs. ,görsem,ben suçlu oluyorum, işyerinde bir adam bişey sorsa vb. kızıyor.Beni toplantıya çağırıyorlar, gitmek zorundayım bozuluyor.Yalnız çarşıya çıkmamı istemediği gibi aile üyelerinden biriyle de gitmemi istemiyor.Bütün dünyamın o olmasını ve tabi onun ailesi olmasını istiyor. Ve hakaret ediyor. son olay şu: işyerinde bir adam oturmuş,tanımıyorum tam karşımda geçerken istemsiz olarak gördüm.Adamla bakıştın orospu dedi. Ve ben gerçekten o kadar baskısı altındaydım ki kimseyle konuşmuyorum bile.Hep düzgün giyinirim.Makyaj yapmamı istemez,yapmam.Ne düşünüyorsunuz? Bu kadar dikkat etmemem rağmen bana orospu demesi çok ağırıma gitti.Mesela trafik ışıklarında bekleriz, trafiğe doğru bakarım, arabaların içindeki adamlara mı bakıyosun diyo. Dışarda yemek yiyorduk..Dışarda bir yazıyı okudum, önüne bak dışarıya bakma, ağzı açığın tekisin, senle hiç rahat değilim diyor gibi gibi..Sürekli kavga çıkarıyor.Şehir dışına kardeşimin evine gitmememi istemiyor bilmem ne..Lütfen ne düşündüğünüzü söyleyin..Ve tüm bunları yapan adamın bayan iş arkadaşlarıyla muhabbeti de gayet iyidir...Çekilmez değil mi?Laf da anlamıyor.

ohaaaaa.... o....u mu dedi? ben olsam anandır o deyip tokadı basar bide malum yerine tekmeyi atar giderdim. niye erkek milletine bu kadar yüz verip tepenize cıkarıyorsunuz neden başkaları için değişiyorsunuz ki. bize düşmez ama kesinlikle ayrıl!!!!

Daha durduğun hata hangi hakla sana böyle hakaret edebiliyor. Sevgiliyken bunu yapa n evlenince camdan dışarı baktırmaz. Bence hemen uzaklaş bu adamdan.:KK20::KK20:

böyle hayat geçer mi yahu kaçıncı yüzyıldayız ama kafalar hala geri

Üzülerek söylüyorum ki hepsi doğru.Fazlası var azı yok.Aynen bunları yaşadım.İyi şeyler yaşamadım mı o da oldu.ancak ben ne yaparsam yapayım yaranılmıyor.Sürekli bir baskı hali.Adamla bakışmışım

Kendi kalbi fesat olduğu için sana bunları yakıştırıyor. Çünkü kendi muhtemelen gördüğü herkese yan gözle bakıyor...

O lafı nasıl kabul ediyorsun ben hala oradayim. Berbat bir kişilik.
Bırak sevgili olmayı böyle konusan biri mahallenin bakkalı olsa imza toplayip bakkalini kapattiririm .
İğrenç yaratık ya. Böyle insanları asla çevremde barindirmam ben...Bir de sevgilim diyorsun.

ciddi mi düşünüyordun bu adamla evlilik filan. cidden verilmiş sadakan varmış.o karşı gelmiş. evlenirsen ne olacağını anlatıyım sana ;
ufacık karşı bir görüşte direk dayak. dayak ama ne dayak. pişman da olmaz böyleleri. bi der ki ; nerden ögrenisyosun bunlari der bi daha dayak. malısın en nihayetinde.

olurda yatmak istemedin ; tecavüz. hoş canı istemezse öpmeyi okşamayi, sen yatmak istesende yine tecavüz. e sen onun malısın sonuçta.

aileyle, annen bile dahil görüşmek yassssaaaak. arkadaslarla dışarı çıkıyım desen gülerim bu dediğine.

mutlu aile tablosu daha ne ister ki insan hayattan.

sahi evlenince calismayacaksin da dedi mi ??

Valla aslında ciddi dusunuyordum ve seviyorum.Aslinda iyi insan ama acayip huyları var.Sanki iki farklı kişiliği var gibi.Ama kesinlikle çok kırcı ve üzücü.Kendime bunu yapmayacam.Artik asla gorusmuyorum.

Ben olsam "benim gibi orospuyla isin olmasin. Bundan sonra sana bi ay dayanani bulursan git evlen hadi yolun acik olsun" derdim. Paranoyak erkegin her dedigini alttan alirsan katlanarak sana olan baskisi geri doner. Ayrica paranoyak erkek ömür torpusudur. Yarin obur gun evlenirsin calisma der, perde acilmayacak der. Ekonomik ozgurlugunu ve ozguvenini alir sanada kocaman bir ozguven eksikligi ve ofke birakir. Adami birakip gidecek cesareti bulamazsin kendinde

Valla aslında ciddi dusunuyordum ve seviyorum.Aslinda iyi insan ama acayip huyları var.Sanki iki farklı kişiliği var gibi.Ama kesinlikle çok kırcı ve üzücü.Kendime bunu yapmayacam.Artik asla gorusmuyorum.
Iyi insan? İyilik bu kadar dandik bir şey değil. Kötü olan kimse %100 kötü değildir zaten, az bulunan iyilikleri onları iyi yapmaz. Bu adam gelecekteki kadın cinayetlerinin olası zanlılarından birisi.

Bunun insan olduğuna Emin misin ? İyi dayanmaşsın.

Back
X