Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burhan mide bulantısı, kusma, karın ağrısı ve ishal içeren bir salgın var piyasada. Su kaynaklarından bulasiyor. Yemek yediğin bir yerden bulaşmıs olabilir.
Burhan mide bulantısı, kusma, karın ağrısı ve ishal içeren bir salgın var piyasada. Su kaynaklarından bulasiyor. Yemek yediğin bir yerden bulaşmıs olabilir.
İnsan yalnızca kendi yaşadığı tecrübelerden değil başkalarının tecrübelerinden de yararlanmali Burhan. Proje teslim tarihinde kaç öğrencim ne hastalıklar uydurdu bilmek istemezsin
Poposunda kil dönmesi olduğu için sandalyede oturamayan mi ararsın, basuru çıkan mi Hepsini zihnimin karanlık köşelerine kazıdım, lazım olunca böyle çıkartıyorum işte
Vakit az kaldıysa eğer sınava yetiseme. Girme yani. Zaten olmayacakmış. Öyle olmasın bari. Diğer duruma gelince böyle birşeyde bile yalan söylemek çok saçma. Çok ayıp etmişsiniz ama millete karşı değil kendinize karşı. Ben buna daha çok utanırdim
Vakit az kaldıysa eğer sınava yetiseme. Girme yani. Zaten olmayacakmış. Öyle olmasın bari. Diğer duruma gelince böyle birşeyde bile yalan söylemek çok saçma. Çok ayıp etmişsiniz ama millete karşı değil kendinize karşı. Ben buna daha çok utanırdim
Hiç sınavdan bir gece önce “yeni flört” ve arkadaşlarıyla eğlenmeye gidilir mi yahu??!! Bu kadar içilir mi o kadar çalıştığın sınav çöp oldu bak şimdi.
Hiç sınavdan bir gece önce “yeni flört” ve arkadaşlarıyla eğlenmeye gidilir mi yahu??!! Bu kadar içilir mi o kadar çalıştığın sınav çöp oldu bak şimdi.