- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.639
- 823
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Burhan mide bulantısı, kusma, karın ağrısı ve ishal içeren bir salgın var piyasada. Su kaynaklarından bulasiyor. Yemek yediğin bir yerden bulaşmıs olabilir. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzı yalan yuvasina dönen ben değilmişim kızlarrrBurhan mide bulantısı, kusma, karın ağrısı ve ishal içeren bir salgın var piyasada. Su kaynaklarından bulasiyor. Yemek yediğin bir yerden bulaşmıs olabilir.![]()
İnsan yalnızca kendi yaşadığı tecrübelerden değil başkalarının tecrübelerinden de yararlanmali Burhan. Proje teslim tarihinde kaç öğrencim ne hastalıklar uydurdu bilmek istemezsinAğzı yalan yuvasina dönen ben değilmişim kızlarrr![]()
Şikayet sebebi: ders çalışması lazımBanlatalım seni kendi rızanla cıkamıyosan![]()
Et kız et. AlıştıkŞikayet sebebi: ders çalışması lazım
Yoo aslında hakikaten çalışacaktım sonra içimden gelmedi. Yani kendime karşı ayıp ettiğim bir durum yok. Her sene oluyor zatenVakit az kaldıysa eğer sınava yetiseme. Girme yani. Zaten olmayacakmış. Öyle olmasın bari. Diğer duruma gelince böyle birşeyde bile yalan söylemek çok saçma. Çok ayıp etmişsiniz ama millete karşı değil kendinize karşı. Ben buna daha çok utanırdim
Yeni flört yoksa bu seferde onun için yalanlar,Hiç sınavdan bir gece önce “yeni flört” ve arkadaşlarıyla eğlenmeye gidilir mi yahu??!! Bu kadar içilir mi o kadar çalıştığın sınav çöp oldu bak şimdi.
Flört bu ya bişey canını sıkmıştır olmamıştır ilerlememiştir bizim kız da sınavdan kaldığı ile kalmıştırYeni flört yoksa bu seferde onun için yalanlar,iş iyice fantastik komediye dönecek işin sonu uzaylılara bağlanır aman deyim:)
İki dkda senaryoyu çizdiniz helal olsun valla.Flört bu ya bişey canını sıkmıştır olmamıştır ilerlememiştir bizim kız da sınavdan kaldığı ile kalmıştır![]()
Bu yüzden yalan söylemiyorum işteİki dkda senaryoyu çizdiniz helal olsun valla.![]()
AA 3. Sorunun cevap yok bende2. Soru için yarı yarıya joker istiyorum
Söylemek isteyene yalan bol. Ama önermem ahan da böyle kalıyorsun.Bu yüzden yalan söylemiyorum işte![]()