Ağzı yalan yuvasına dönen ben

Burhan mide bulantısı, kusma, karın ağrısı ve ishal içeren bir salgın var piyasada. Su kaynaklarından bulasiyor. Yemek yediğin bir yerden bulaşmıs olabilir. 😂😂😂

Ağzı yalan yuvasina dönen ben değilmişim kızlarrr🤣🧿
İnsan yalnızca kendi yaşadığı tecrübelerden değil başkalarının tecrübelerinden de yararlanmali Burhan. Proje teslim tarihinde kaç öğrencim ne hastalıklar uydurdu bilmek istemezsin 😂
😂😂

Poposunda kil dönmesi olduğu için sandalyede oturamayan mi ararsın, basuru çıkan mi 😂 Hepsini zihnimin karanlık köşelerine kazıdım, lazım olunca böyle çıkartıyorum işte 😂😂😂

Vakit az kaldıysa eğer sınava yetiseme. Girme yani. Zaten olmayacakmış. Öyle olmasın bari. Diğer duruma gelince böyle birşeyde bile yalan söylemek çok saçma. Çok ayıp etmişsiniz ama millete karşı değil kendinize karşı. Ben buna daha çok utanırdim

Vakit az kaldıysa eğer sınava yetiseme. Girme yani. Zaten olmayacakmış. Öyle olmasın bari. Diğer duruma gelince böyle birşeyde bile yalan söylemek çok saçma. Çok ayıp etmişsiniz ama millete karşı değil kendinize karşı. Ben buna daha çok utanırdim
Yoo aslında hakikaten çalışacaktım sonra içimden gelmedi. Yani kendime karşı ayıp ettiğim bir durum yok. Her sene oluyor zaten

Hiç sınavdan bir gece önce “yeni flört” ve arkadaşlarıyla eğlenmeye gidilir mi yahu??!! Bu kadar içilir mi o kadar çalıştığın sınav çöp oldu bak şimdi.
Yeni flört yoksa bu seferde onun için yalanlar,🤣iş iyice fantastik komediye dönecek işin sonu uzaylılara bağlanır aman deyim:)

Bu arada sınav mayısta değil mi, mayısa daha zaman var otur çalış işte. Ne yaparsan kar

Back
X