Ağzı yalan yuvasına dönen ben

Daha çok hırs yapar arkadaşların sen çalışıyorsun diye onları motive ettin yaa.
1 Mantıklı bir bahane bulman gerek sınava girmemek için
2 iş yerindeki flörtünü anlat bakışiir misiniz?
Artistik bir şekilde dehledim, arkamdan Burhan Altıntop yalancı diyip gülmesini istemem kız. 🥺

Çok az bir zaman sonra idarecilik sınavı var. İş arkadaşlarıma kitaplar alıp aylar öncesinden deli gibi çalıştığımı söyledim. Hiç öyle bir şey yok. Aylardır kıçımı devirip yatıyorum. Sınav hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Yalan söylememin sebebi de hiç birinden hazzetmemem ve sınavda rakibim olmaları. Arada grupta bunla ilgili bana soru falan soruyorlar 🤣
Hadi diğerleri de umrumda değil iş yerinde eski flörtüm de duymuş bunu yani baya yayılmış bana bunla ilgili mesaj attı. Yarım ağız cevap verdim, hazırlandım dedim.

Çok yakında yalanım ortaya çıkacak. Diğerlerini sallamıyorum ama rezil olacağım insanlar olacak.
Niye böyle bir yalan söylediğim hakkında hiçbir fikrim yok . Yazın yediğim hurmalar kışın kıçımı tırmalar hesabı oldu. Sonuçlardan sonra ya bana yalancı diyecekler ya da o kadar çalışmış mal gibi yapamamış diyecekler. Bundan dolayı biraz tedirgin hissediyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Valla güldürdün Allah' ta seni güldürsün canım. Sinavini kazinirsin ıns

Ben dersanede çalışırken ebru isminde bi öğrencimiz vardi. Kafasi 5 karış havada, daha adını bile doğru yazamayan bomboş bir çocuktu.

Neyse sinav günü oldu. Bu önce okuluna uğramış. Ögretmenleri ile sorulara bakmış. Hiç yanlışı yokmus , matematikten 1 tane ve fenden de 1 tane dışında hepsi doğruymuş . Ilcede derece yapacaksin demiş okuldaki öğretmenleri.

Biz şoka girdik açıkçası. Nasıl olur filan diye

Yalan konuşuyor olabilir mi dedi öğretmen arkadaşlarımızdan biri. "Yok canım neden yalan söylesin 2 hafta sonra sonuclar açıklanacak böyle salakca yalan mi olur kendini rezil etmez herhalde" dedim.

Sonuçlar açıklandı. Tabiki sizin gibi yalan söylemiş. Berbat bir sonuç aldı. Neden yaptın kızım böyle bi şey anne baban ne kadar üzüldüler filan dedim. Daha hala salak salak yüzüme bakıyor.

Siz bana onu hatirlattiniz.

Çok az bir zaman sonra idarecilik sınavı var. İş arkadaşlarıma kitaplar alıp aylar öncesinden deli gibi çalıştığımı söyledim. Hiç öyle bir şey yok. Aylardır kıçımı devirip yatıyorum. Sınav hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Yalan söylememin sebebi de hiç birinden hazzetmemem ve sınavda rakibim olmaları. Arada grupta bunla ilgili bana soru falan soruyorlar 🤣
Hadi diğerleri de umrumda değil iş yerinde eski flörtüm de duymuş bunu yani baya yayılmış bana bunla ilgili mesaj attı. Yarım ağız cevap verdim, hazırlandım dedim.

Çok yakında yalanım ortaya çıkacak. Diğerlerini sallamıyorum ama rezil olacağım insanlar olacak.
Niye böyle bir yalan söylediğim hakkında hiçbir fikrim yok . Yazın yediğim hurmalar kışın kıçımı tırmalar hesabı oldu. Sonuçlardan sonra ya bana yalancı diyecekler ya da o kadar çalışmış mal gibi yapamamış diyecekler. Bundan dolayı biraz tedirgin hissediyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Yalanı baştan yanlış soylemissin tam aksine çalışmadım bakalım ya diyecektin. Geçersen vay be çalışmadan geçti diyeceklerdi havan olacakti kalsan zten calismamisti diyeceklerdi 😀 sonunu düşünen kahraman olamaz diyerek kendini cesaretlendir evrene pozitif enerji gönder 😌 ( umarım geçersin 😃)

Yalanı baştan yanlış soylemissin tam aksine çalışmadım bakalım ya diyecektin. Geçersen vay be çalışmadan geçti diyeceklerdi havan olacakti kalsan zten calismamisti diyeceklerdi 😀 sonunu düşünen kahraman olamaz diyerek kendini cesaretlendir evrene pozitif enerji gönder 😌 ( umarım geçersin 😃)
Sonu belli de yine de bir umut şöyle notlara bir bakarım burdan çıkabilirsem😁

Back
X