- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
keşke çalışsaydın ama iş yerinde hiç çalışmıyor gibi davranıp yüksek puan alınca ters köşe yapardın insanları.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seneye öyle yapmayı planlıyorumkeşke çalışsaydın ama iş yerinde hiç çalışmıyor gibi davranıp yüksek puan alınca ters köşe yapardın insanları.
Ne gerek var ki? Dertsiz başa dert.
hadi hayırlısıSeneye öyle yapmayı planlıyorum![]()
Doğru aslında ilçeden merkeze geçmek için istiyorum. Diğer türlü zor oluyorNe gerek var ki? Dertsiz başa dert.![]()
Alıştırma yap evde.sorarlarsa sınava çalışıyorum deNihali izliyim biraz oyunculuk dersi alıyım![]()
İnsan kendi hayatini niye elaleme göre şekillendirir.Çok az bir zaman sonra idarecilik sınavı var. İş arkadaşlarıma kitaplar alıp aylar öncesinden deli gibi çalıştığımı söyledim. Hiç öyle bir şey yok. Aylardır kıçımı devirip yatıyorum. Sınav hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Yalan söylememin sebebi de hiç birinden hazzetmemem ve sınavda rakibim olmaları. Arada grupta bunla ilgili bana soru falan soruyorlar
Hadi diğerleri de umrumda değil iş yerinde eski flörtüm de duymuş bunu yani baya yayılmış bana bunla ilgili mesaj attı. Yarım ağız cevap verdim, hazırlandım dedim.
Çok yakında yalanım ortaya çıkacak. Diğerlerini sallamıyorum ama rezil olacağım insanlar olacak.
Niye böyle bir yalan söylediğim hakkında hiçbir fikrim yok . Yazın yediğim hurmalar kışın kıçımı tırmalar hesabı oldu. Sonuçlardan sonra ya bana yalancı diyecekler ya da o kadar çalışmış mal gibi yapamamış diyecekler. Bundan dolayı biraz tedirgin hissediyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Gerçekten ben de bunu merak ediyorum Nuranka Neden? Biraz felsefist konuşalım lütfen. Hep gırgır hep şamata.İnsan kendi hayatini niye elaleme göre şekillendirir.
Sıralama muhteşem (tek birisi eksik) olacak illa yapacak diyen biriydiNurankanin medeni hali nedir?
A)evli b)bekar c)nisanli d)devletten evli imamdan bekar
Rainy manita bulmak icin kac yasin okumustur?
A)40 b)50 c)60 d)70
Zorunlu alanin nisanlisinin maasi nedir?
A)30k b)20k c)10k d)0
O zaman ayrı tabii, tek geçerli ve mantıklı sebep bu olmalı bence de.Doğru aslında ilçeden merkeze geçmek için istiyorum. Diğer türlü zor oluyor
Onu artık sınavı kazanamayınca söylersinizİdarecilik bana atadan yadigar mı deseydim hshsh
Sıralama muhteşem (tek birisi eksik) olacak illa yapacak diyen biriydiNurankanin medeni hali nedir?
A)evli b)bekar c)nisanli d)devletten evli imamdan bekar
Rainy manita bulmak icin kac yasin okumustur?
A)40 b)50 c)60 d)70
Zorunlu alanin nisanlisinin maasi nedir?
A)30k b)20k c)10k d)0
Güldükçe şır şır di miDoğumdan sonra bende yedek donu eksik etmiyorum çantamdan![]()
AaaGüldükçe şır şır di mi![]()
Yok biz onu anladık zaten dhsdhbshsbYalan konusunda kimse elime su dokemez.
Patates oldumYok biz onu anladık zaten dhsdhbshsb
Ben mecazi anlamda diyorum bebişim, normalde altıma kaçırmiyorum. Ama bol kahkahalı güldüğüm için, işedim diyorumAaabebişim siz bozuk musluğa dönmüşsünüz kız
![]()