• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağzıma geleni saydım ve sonunda olan oldu

Kabul etti mi baska birinin oldugunu? Aranizda agir mesajlar falan gecmis olmasina sevindim. Ne sacmaliyorsun diyeceksiniz simdi. Ancak diger turlu cok arafta kaliyordunuz, iyi ki boyle oldu da en azindan artik netleseceksiniz. En kotu sey arada kalmak. Insan ne olursa olsun kabullenip onune bakmak istiyor.
Evet netlik istiyorum ama inanın ki o ağır laflara rağmen dönüp tekrar deneyelim diyebilecek karakterde bir insan kendisi

Hak veremedim size. Sadece ayrildiginiz icin pisman degilsiniz de adam baskasiyla bir seyler yasiyor diye hirs yapmissiniz onu gordum. Yapmayin uzmeyin kendinizi. Zaten ayri yasadiginiz bir adamdi,sadece cocuk icin geliyordu yaniniza. İkiniz icin de hayirlisi olsun,gereksiz olmus bu mesajlasmalar,kulodu nerede diyeceksin nedir yahu komik. Eski ese bu sorulur mu?

Demekki otele gidiyor eve gidiyor baskaları ile oluyor bu belli yani yoksa kim havlu dis macunu camasır alsın yanına dışarıda neden dus alsın sebebi belli. Acımayın elinizden gelenin en fazlasını yapın ve bitirin

Hak veremedim size. Sadece ayrildiginiz icin pisman degilsiniz de adam baskasiyla bir seyler yasiyor diye hirs yapmissiniz onu gordum. Yapmayin uzmeyin kendinizi. Zaten ayri yasadiginiz bir adamdi,sadece cocuk icin geliyordu yaniniza. İkiniz icin de hayirlisi olsun,gereksiz olmus bu mesajlasmalar,kulodu nerede diyeceksin nedir yahu komik. Eski ese bu sorulur mu?
İşte henüz eski eş olmadı.Bosaninca eski eş olacak ve o zaman umrumda olmaz.Bir de iyi anlaşıyor olsak aynı evde yaşardık haliyle çok yüz göz olduk battı biseyleri

Evet netlik istiyorum ama inanın ki o ağır laflara rağmen dönüp tekrar deneyelim diyebilecek karakterde bir insan kendisi
Cuzdanda prezervatif, evde sac tokasi, cantasinda kulot bilmem ne bulduktan sonra bu iliski ancak sizi yipratir. Ne gerek var ? Bu adamin ne yapmaya calistigini acikcasi anlayamadim. Galiba ilerde cocuga ben ayrilmak istemedim annen bitirdi demek icin yapiyor. Anlam veremedim. Sizin yerinizde olsam en kisa zamanda resmi sekilde bitiririm. Sonra da kimle naparsa yapsin.

İşte henüz eski eş olmadı.Bosaninca eski eş olacak ve o zaman umrumda olmaz.Bir de iyi anlaşıyor olsak aynı evde yaşardık haliyle çok yüz göz olduk battı biseyleri
Kagit uzerinde evlisiniz kendinizi doldurmayin. Ayni evde yasamayinca o evlilik biter normal olarak sizinki de bitmis zaten. Bundan sonrasinda herkes yoluna bakar siz haklarinizi alin adami da bosuna dusunmeyin

Back
X