- 31 Temmuz 2018
- 1.043
- 1.128
- 83
- 30
Çok güldüm yorumlara benimde yazasım geldi 
Bi tane sevgilimle ilk buluşmalarımızdan biri, çocuk gitmiş kendine yeni kıyafetler almış krem rengi pantolon falan. Bende baya baya sakarım. Çay içerken bir anda ne olduysa bütün bardağı üzerine döktüm gitti pantolonu, tüm gün öyle gezmek zorunda kaldı hem daha yeni tanışıyoruz ne desem bilemedim
ve bundan hemen bir sonraki buluşmamızda da kahve döktüm üzerine. Ama nasıl kahkahalar atıyor, bide dedi ki geçen gün çay döktün o yüzden bilerek o pantolonu giymedim. Bidaha da senin yanında açık renk bişey giymem :)
Bir tane flörtümle de ben o ve arkadaşım avm de geziyoruz. Şu yürüyen merdivenlerde çocuk arabası koymasınlar diye bir direk gibi bişey koymuşlar ya :) onlar daha yeni mi çıkmıştı ne ben görmemiştim daha önce. Neyse merdivene doğru gidiyoruz, ben heyecanlı bişeyler anlatıyorum derken tam merdivene geldik ben bir geçirdim o demire. Yamuldum gittim düşüyordun Arkadaşım kahkalarla gülüyor, çocuk tuhaf tuhaf bakıyor. herkes dönmüş bana baktı. Ben utanıp kafama montun şapkasını geçirdim. Yürümeye devam ediyorum Ay ne rezillikti

Bi tane sevgilimle ilk buluşmalarımızdan biri, çocuk gitmiş kendine yeni kıyafetler almış krem rengi pantolon falan. Bende baya baya sakarım. Çay içerken bir anda ne olduysa bütün bardağı üzerine döktüm gitti pantolonu, tüm gün öyle gezmek zorunda kaldı hem daha yeni tanışıyoruz ne desem bilemedim
ve bundan hemen bir sonraki buluşmamızda da kahve döktüm üzerine. Ama nasıl kahkahalar atıyor, bide dedi ki geçen gün çay döktün o yüzden bilerek o pantolonu giymedim. Bidaha da senin yanında açık renk bişey giymem :)Bir tane flörtümle de ben o ve arkadaşım avm de geziyoruz. Şu yürüyen merdivenlerde çocuk arabası koymasınlar diye bir direk gibi bişey koymuşlar ya :) onlar daha yeni mi çıkmıştı ne ben görmemiştim daha önce. Neyse merdivene doğru gidiyoruz, ben heyecanlı bişeyler anlatıyorum derken tam merdivene geldik ben bir geçirdim o demire. Yamuldum gittim düşüyordun Arkadaşım kahkalarla gülüyor, çocuk tuhaf tuhaf bakıyor. herkes dönmüş bana baktı. Ben utanıp kafama montun şapkasını geçirdim. Yürümeye devam ediyorum Ay ne rezillikti