Ağzının koktuğuna inanmıyo:(

esekgoz07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
25
5
1
36
Iyi akşamlar kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum yardimci olursanız sevinirim.

Nişanlım temizliğe çok önem veren birisi yaz kış demeden her gün banyo yapar bazen günde 2 3 kere yaptığı bile olur hiç ter koktuguna şahit olmadım teni mis gibi kokar.
Ama nedense dişlerinide düzenli fircaladigi ve sigara içmedigi halde ağzında bi koku var malesef bu neden oluyo olabilir beni öptüğü zaman çok rahatsız oluyorum bir kaç kere belli etmeye çalıştım anlamadı bi keresinde beni öpecegi zaman naneli sakız verdim ağzına ağzım mı kokuyo dedi biraz kokuyo aşkım ama sorun değil dedim kırılmasin diye. Demez olaydım bana bi sürü hakaret etti niye koksun ağzım çok temizim falan diyo sürekli ağzının koktuguna inanmiyo ve beni öpmesini istemediğim için iftira atıyorum saniyo gururuna yediremiyo

Çok Üzgünüm onu çok seviyorum ağzının koktugunun farkına varmasini nasıl sağlayabilirim? bide şöyle bi sorun var o gün gitmiş ailesine sormuş ağzım kokuyo mu bi bakın diye onlarda hayir demiş bu yüzden bana inanmiyo öpüşürken ortaya çıkan bi koku bu ne yapılabilir nasıl inandirabilirim yardım edin bana o kadar kavga etti ki benle en sonunda kokmuyo diye yalan söyledim ama hala kokuyo

Dişleri inci gibi çürüğü yok dişle alakalı olduğunu sanmıyorum karnı tokkende oluyo malesef

Dis eti problemi vardir onhn. Dis doktoruna gitsin ve duzenli olarak 6 ayda bir dis taslarini temizletsin .bide agiz sulari var naneli oluyo onla sik sik gargara yapsin .baska turlu o koku gecmez . Bunun bi hastalik oldugunu bicok insanda olabilecegini ona kirmadan ablnlatmalisiniz

Tatlı dille disciye gitmesini saglayın yukarida yazilanlar gibi diş eti problemi olabilir

aç olabilir, çürük ve mide sorunu

kabul etmiyosa nasıl ikna ediceksin ki baksana aileside kokmuyo demiş

Aynen böyle söyledim bende ama nafile hastanede ortaya çıkar mı ağzın koku kokmasi gi acaba

diş hekimine görünmesi lazım.. bu özgüvenle nasıl olacak bilmiyorum ama kendin için gidip onu da yanında götürerek gelmişken senin de dişlerine baksın falan diyip halledebilirsin belki..

nişanlıyken öpüşmesseniz kısmen çözüm olur aslında : D

Yani bir süreliğine çözüm ama evlenince bu sorun devam ederse -ki adam kabul etmiyor ağzının koktuğunu- ömür boyu mide bulantısı çeker konu sahibi. Çözmeden evlenmek daha riskli.

1.sebeb: dis curugu. İllaa kara delik gibi bir curuk bekleme minicik veya iki dis arasinda
ki gorunmeyen bir curuk ayrilik sebebi bile
olur.
2. Dis ipi kullansin. Dislerin arasinda kalan yemek artiklari ciddi koku yapabiliyor.
3. Bagdemcik tasi denen bir olusum vardir. Genellikle cok sut ve sut urunu tukente gorulur. Cignenmis ekmek yumusak birsey tas denildigine bakma hayati zehir eder :)
4. Cok protein tuketmek sut peynir e, vb. Agiz kokusu yapar
5.midesinde reflu, ulser,gastrit, enfeksiyon olanlarin agzi kokar
6. Burnu iyi koku alan bir disciye gitmesini saglarsan hersey halledilir.
7. Bu cok insalcil birsey olsugu halde sana bu kadar tepki veren bir adamdan da uzak dur derim. Hakaret algilayip, zoruna gitmesi cok yanlis ve gereksiz.yarin siz ayni evde yasarken ne olacak?
Ayrica bu kadar titiz adamin utanip senden ozur dilemesi gerekir. ki agiz kokusu bir saglik sorunudur.
8. Dis eti, tartar,taş sorunu da olabilir.
9.uyurken agzindan nefes almak, agzi acik uyumak da ciddi agiz kokusu yapar.
10. Sizin ten uyumunuz da olmayabilir :))))
*sen bu adamdan vazgec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…