Ağzının koktuğuna inanmıyo:(

bende bağdemcik sorunu yok.bir kaçyıl önce hastalanmıştım boğazım acıyordu baktığımda bi tane görmüştüm ama bir kaçgün sonra geçti.acaba kalıcımı o şuan birşey yok
bu bi sorun degıl vucut oraya lenf sıvısını bırıktırıyo

Ağız kokusu bahanesiyle adamın kibrini görmüş olmuşsunuz bence -_-
Bu konuyu alelade bir zamanda değil, bir gün karşısına oturup sakin sakin onun ne denli temiz bir insan olduğundan konuyu açıp insanların sağlık problemlerinin olabileceğinden bahsedin ve geçen bahsettiğim şeyi önemsemedin ama bu mühim bir konu ve temizlikle alakası yok deyin.
Amacınızın eleştirmek olmadığını da beyefendiye anlatıp bunun için çare araması gerektiğini de kibar bi yolla ifade edip bunun aranızda kalması gerektiğini beyefendinin aklına sokun ki başkasının fikrine başvurmaya kalkmasın.
Kararlı olun. Eğer hala bağırıp çağırıyorsa meselenizin artık bir ağız kokusu olmadığını farkedin derim.

Nasıl evlncksin böyle bir durum varken bnc bir doktora görünmesini sağlayın. . Bu durumdan rahatszsiniz bunun için durumu çözüme kavustrmadan bnc e evlilik doğru olmaz herhlde

Agiz kokusu konusunda dr ne dicemki, gercekten bilmedigimden soruyorum hoh mu yapcaz nedir yani..

E bariz çürüğü vardır kendi farkında bile değildir,
Yada yanına gelirken aç geliyordur ,mesela ben diş kontrolüne gitmiştim doktor bak çürüğün var dedi hani dedim inanmadım sanki doktordan iyi bilecem :))gösterdi bana .Halbuki üstü bembeyaz, fakat gel gör ki alttan çürüme yapmış ben farkında olmadan vicdansız diş.

Şimdi siz de ağzın kokuyor diyince belli ki çok temizliğine önem veren nişanlınız bunu kendine yediremedi gurur yaptı
Sanki 10 kere duş alan bir insan da olamazmış hissiyatına kapılmış hakaret gibi algılamış bunu .

Koku olmasi icin dislerinde curuk olmasi falan gerekmiyor C vitamini eksiliği diş eti hastaliklarinin , diş etinin geri cekilmesinin yada koku yapmasinin nedeni oluyor.

Eczane de satılan ürünler var öpüşmeden önce kullan ya da beraber meyve yiyin opusun bol bol

Benim ağzım kokuyorsa bana söylensin isterim mesela sabahlari mide aç olduğundan eşimi minik öpücük hariç öpmem yüzyüze çok yakın konuşmayıda sevmem gnelde insanlarla dişlerimi düzenli fırçalarım çürüğümde yok ama bazen kokar insanın ağzı bunda alınıcak bişey yok saçmalamış nişanlın

nişanlını bir incelemeye almak lazım:
ağzın biraz kokuyor diyince köpüren, hakaret eden insan tipi.

bu tip birşeyde bu kadar celalleniyorsa, senin işin var anacım

bademcikleri falanda problemli olabilir herşey olabilir yani

Dis yada mide rahatsizligi olabilir.
benim de ağzım kokuyor idi. Dis macunumu degistirdim ilk olarak. Mide rahatsizligim var ciddi bir sekilde.. sevgilimde miden icin doktora gidelim agzindaki koku artti dedi. Birlikte çıktık gittik doktora.. ki ben bir kız olarak cok üzüldum daha rahat yaklasmak isterdim. Ki normalde de insanlarla konusurken agziki kapatma ihtiyacı hissettim bir süre. Simdi tamamen gecmedi ama azaldi çok şükür.

Arkadaşların dediği gibi çok eskiden yaptırmış olduğu bir dolgusu olabilir. Ablamın yıllar önce yaptırdığı bir dolgusu vardı, çürük altında yeniden oluşmaya başlamış ve dolgu kötü bir durumdaymış. Tabi bizimki dişi ağrıyana kadar doktora gitmedi en sonunda dayanamadı gitti. Ablamda da bazen şiddetli bir şekilde koku oluşuyordu ama çürüğünü tahmin edebildiğimiz için biz söylemeden o da fark ediyordu. Doktora gidip tedavi olduktan sonra öyle bir sorunu kalmadı.
Reflüsü varsa o da koku yapabilir. Benimde reflüm var bu nedenle ağız bakımıma çok dikkat etmeye çalışıyorum.
İnatlaşan adama da dan dan herseyi söylemek biraz zor olur ama çok rahatsızsanız söylemeden uzak durarak tepkinizi belli edebilirsiniz. Ya da yakın arkadaşınız varsa bir gün buluşun ve arkadaşın sanki kokudan rahatsız olmuş gibi bir tavır sergilesin. Belki o zaman anlar..

Malesef Diş Taşını temizletmesi lazım düzenli olarak
Beraber gidin bir doktora doktordan duysun. Ben işyerinde bile hissetsem uzaklaşıyorum.
Çünkü zor bir koku.

ağız kokusunun titizlikle alakası yokki.içten gelen bir koku o bir hastalık çözümüde vardır illaki ne diye kabul etmiyor ilginç.benimde eşimin kokar bazen dişleri yüzünden bana sorar koku varsa ya o an fırçalar ya sakız atar ağzına.her insanda bazen olabilicekler şeyler.bir ömür boyu ağız kokusu çekilmez lafı bu olsa gerek gerçekten de çekilmez.

Valla bazen benim sevgilimin de kokuyor, agzin kokuyo diyorum, hadi yaa acim ondandir v.s diyor..sakiz atiyor..bir de genzi tikanir gibi oluyor agzi doluyor böyle, git burnunu aç salyali diyorum çok mu abartiyorum bilmiyorum ama huyluyum napim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…