• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağzının koktuğuna inanmıyo:(

Bir dişçiye gözükmesinde fayda var. Kibarca karşınıza alıp konuşun, belki bir sağlık sorunu falan vardır.

Arkadaşların da yazdığı gibi mide sorunlarından dolayı bu koku çok yaygın, benim etrafımda böyle çok insan var ağız hijyenine de gayet özen gösterdikleri halde. Hatta bende de oluyor, reflüden dolayı, fırçaladıktan 3-4 saat sonra o kokuyu geri hissedebiliyorum, o yüzden tetikte oluyorum.

Daha kibar nasıl söylenir bu düşündüm bulamadım:)

Valla kokmuyor diye inatlaşan insana ne yapılır bilemedim şuan.

Yani bir süreliğine çözüm ama evlenince bu sorun devam ederse -ki adam kabul etmiyor ağzının koktuğunu- ömür boyu mide bulantısı çeker konu sahibi. Çözmeden evlenmek daha riskli. Hoppa
çözemezlerse evlemeyecek mi yani?
hayat bu mu? ağız kokusuna kadar mı :)

Iyi akşamlar kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum yardimci olursanız sevinirim.

Nişanlım temizliğe çok önem veren birisi yaz kış demeden her gün banyo yapar bazen günde 2 3 kere yaptığı bile olur hiç ter koktuguna şahit olmadım teni mis gibi kokar.
Ama nedense dişlerinide düzenli fircaladigi ve sigara içmedigi halde ağzında bi koku var malesef bu neden oluyo olabilir :KK43: beni öptüğü zaman çok rahatsız oluyorum bir kaç kere belli etmeye çalıştım anlamadı bi keresinde beni öpecegi zaman naneli sakız verdim ağzına ağzım mı kokuyo dedi biraz kokuyo aşkım ama sorun değil dedim kırılmasin diye. Demez olaydım bana bi sürü hakaret etti niye koksun ağzım çok temizim falan diyo sürekli ağzının koktuguna inanmiyo ve beni öpmesini istemediğim için iftira atıyorum saniyo gururuna yediremiyo :KK43:

Çok Üzgünüm onu çok seviyorum ağzının koktugunun farkına varmasini nasıl sağlayabilirim? bide şöyle bi sorun var o gün gitmiş ailesine sormuş ağzım kokuyo mu bi bakın diye onlarda hayir demiş bu yüzden bana inanmiyo öpüşürken ortaya çıkan bi koku bu ne yapılabilir nasıl inandirabilirim yardım edin bana o kadar kavga etti ki benle en sonunda kokmuyo diye yalan söyledim ama hala kokuyo :KK43:
Ağız Kokusu aşkı bitirir

Iyi akşamlar kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum yardimci olursanız sevinirim.

Nişanlım temizliğe çok önem veren birisi yaz kış demeden her gün banyo yapar bazen günde 2 3 kere yaptığı bile olur hiç ter koktuguna şahit olmadım teni mis gibi kokar.
Ama nedense dişlerinide düzenli fircaladigi ve sigara içmedigi halde ağzında bi koku var malesef bu neden oluyo olabilir :KK43: beni öptüğü zaman çok rahatsız oluyorum bir kaç kere belli etmeye çalıştım anlamadı bi keresinde beni öpecegi zaman naneli sakız verdim ağzına ağzım mı kokuyo dedi biraz kokuyo aşkım ama sorun değil dedim kırılmasin diye. Demez olaydım bana bi sürü hakaret etti niye koksun ağzım çok temizim falan diyo sürekli ağzının koktuguna inanmiyo ve beni öpmesini istemediğim için iftira atıyorum saniyo gururuna yediremiyo :KK43:

Çok Üzgünüm onu çok seviyorum ağzının koktugunun farkına varmasini nasıl sağlayabilirim? bide şöyle bi sorun var o gün gitmiş ailesine sormuş ağzım kokuyo mu bi bakın diye onlarda hayir demiş bu yüzden bana inanmiyo öpüşürken ortaya çıkan bi koku bu ne yapılabilir nasıl inandirabilirim yardım edin bana o kadar kavga etti ki benle en sonunda kokmuyo diye yalan söyledim ama hala kokuyo :KK43:

6 ayda 1 dişçiye gidip kontrol ettirmiyor ve tartar temizliği yaptırmıyorsa heralde kokar..nişanlanacak yaşa gelmiş ama diş kokusunun sadece diş fırçalamayla alakalı olmadığını bilmiyormuymuş?

Geniz akıntısı da ağız kokusuna neden olur. Bende de oluyor ara ara dikkat etmeye çalışıyorum sürekli...

Nişanlina söyle kolunun saat takilan kismini yalasin tükürük kuruyunca koklasin..ozaman anlar kokup kokmadigini...Ağız kokusu demeee....resmen boşanma sebebi

Hayır tabiki ağız kokusunun çözümü illa ki vardır.
Ama adam ısrarla kabul etmeyip tedavi olmazsa kız soğuyabilir, erkek bana kusur buluyor deyip uzaklaşabilir.
Kalkıpta aşk ağız kokusunu bile yener diyemiycem :KK45:

İçten gelen bir sorun muhtemelen. Doktora görünmeyi kabul eder umarım

Dislerinde çürük vardir muhakkak bir yerlerde gözle görülmeyen bir yerde... Dolgusu varsa dolgusunun alti tekrar curumeye baslamis olabilir...

Mideden kaynaklanan bir sorun olabilir, dil temizligide bu hususta cok önemli yenilen yiyecekler dil yüzeyinde kaldigi icin dilde koku yapabilir dil temizligini düzgün yapmasi gerekli...

Yoksa temizligi bakimi yapilan bir agiz kolay kolay kokmaz....

Evlenilecek adam agzin kokuyor dendiginde cozum arayan adamdir. Hakaret edip baskalarina sorup kokmuyormus diyen adamdan kacmak lazim. Seninle hergun opusecek olan sana kokuyor diyorsa kokuyordur.
Yarin bu kokmuyor toplanip her olayda her ikazda sana ego kompleks ve kapris olarak geri donuyor. Birlikteligi zehir eden ve edecek insanlarin erken zamanda yaptiklari hareketler- soylemler vs.. yarin icin buyuk ip ucudur.

Bademcik tasi olabilir ne yaparsan yap kokar agzin ve insanlarin cogu bundan habersizdir bende de varmis bi gun bademcikler sismis mi diye bakarken beyaz bise gotdum soyle bi elleyince ciktilar temizlasin hic koku kalmaz

googlea yaz bulursun

Kokuyosa kokuyodur ya ne bu sinir ben anlamadim kizi rahatsiz etmeye hakki yok cozum arayacagina ne tavirlara girmis.

cüruk vardir yada mide rahatsizligi:KK51: ama nasil dr.gorunmesini soyleyecksin oda gurur yapar ben kokmuyrm die:KK53:

disini fircaladiktan sonra dilini fircalasin.
dili de koku yapabilir.

CB12 diye bi dis temizleme serisi var, 12 saate kadar kokusuz agiz vaadediyor( kullanmadim, ama iyi biseye benziyor)
Ama tabi sorun burda kabul etmeyen adama nasil bunlari kullandiricagin.
Ben senin yerinde olsam su gunler hic bisey demezdim bunun hakkinda.
Aliskanlik olarak sakiz atardim agzima hep, onada teklif ederdim.
Agzin kokuyor o yuzden sakiz verdim ihtimalini minimalize ederdim.

bende bilemedim ya nası söylenir ama sunu soyleyeyim agzımızın koktugunu şoyle anlarız avcumuzun içini 5saniye dilimizle yalıyoruz sonra kokuyomudiye avcumuzu kokluya biliriz bunu yaptır

Öpüşürken bir koku diye tanımlamıssın. Tükürüğü mü kokuyor acaba?

Back
X