Ablanızın şuan nasıl bir ruh hali içinde olduğunu çözemedim. Yıllar öncesine dönmüş kafasında bazı şeyleri silip tekrar canlandırıyor, acabalarla yaşıyor. Siz ne derseniz diyin kabul edeceğini düşünmüyorum. Belki bir uzmanla görüştürseniz, konuşsa içini dökse tarafsız bir gözden kendini görmeye çalışsa... Bilemedim ki, ama çok üzüldüm ablanızın en çok da yeğeninizin durumuna...
seni de çocugunu da sildi biraz sert olmuş bence hele de bu psikolojide birine aynı şey senin de basına gelebilir bi gün duymak istemezsin di mi daha sakin daha yapıcı umut verici anlatın vaktini dolduracak işler bulun geçici bi süreç böyle yaparak atlatmasına yardım edemezsin
nişanlısından ayrılan bi arkadasım vardı bir de evli 2 çocuklu kocasına aşık bi arkadasım vardı durmadan eşine taptıgını anlatırdı..nişanlısından ayrılan arkadaşım bi gün ona kahveye gidip ağlıyor dertleşmek istiyor evli olan arkadasım da ona kabul et artık bitti o seni sevmiyor aklını basına al diye cıkışmıştı küstüler arkadasım cok cok kırıldı çünkü bazen sözlerin ayarını bulmak şart.sonra aradan 2yıl geçti evli olan arkadasımı eşi terk etti beş kuruşsuz ikiz çocuklarla ortada kaldı biz de onun eşinin sorumsuzluğunu biliyorduk ama yüzüne vurmadık hiç üzmedik kendi anlasın diye ya nedense aklıma bu geldi cevremizdekiler dertliyse destek cıkmalıyız su an senin tuzun kuru ama o ne halde kim bilir yıkılmış destek ol iyimser ol güzel cümleler kur bence.inş.ablan ilerde ona layık bir adamla mutlu bir yuva kursun .
mesajinizi yeni gördüm tuzunuz kuru gibi birsey yazmissiniz pardonda benimmi tuzum kuru neyse senelerdir destek oluyorum ben ama artik nasil anlatsam saplanti haline getirmis durumda ve bunu yapmam gerekiyordu cükü öbür adam evini yolunu bulmus cocugu bile olacakmis ne demem gerekiyordu ablam tek basina degil bir cocugu var hemde kiz cocugu gecmisi sürekli hatirlayip ona göre yasanmazki biliyorum hic kolay degil ama artik kabullenip silkinmesi lazim cünkü ablam sanki yeni olmus gibi hergün onun yasini tutuyor yinede tesekkür edrim yorumlariniz icin