Ah! ablalarm ah!...Ne yapacam ben ?

Bu kadar ciddi bir riski göze alan bır erkek eger senı sevıyor olsaydı aılenı karsısına alma rıskını goze alır guzelce konusur ve senı ısterdı..
Ahh ahh senın yasındayken bızde boyleydık sanırdıkkı gercekten sevılıyoruz sevıyoruz..
Canım ınan bana bunlar gelıp gecıcı hevesler..
Isallah bu ablalarınn tavsıyelerını dınlersın...
Sakın ve sakın ola boyle bır hata yapma...
Allah korsun bırde hamıle kaldıgını dusun yasın 16 sahsen ben düsunmek bıle ıstemıyorum..
Derhal o kısıden uzaklas..
Agır oldu bıraz ama öyle..
:1closedeyes:

bu ne biliyomusun erkeklerin kızları kullanma tatikleri.yeni çıktı haberin olsun

sakin bitanem sakin boyle bi hataya dusme.seni kandiriyor farkinda degilmisin.bu yastaki erkeklerin sevgisi kopruyu gecene kadardir bunu unutma.yapma guzelim anne ve babani dusun hem senin basin dik olmali bu yasta bu yuk sana agir gelir.seni gercekten seviyorsa bekler ama senden cinselligi bekleyen biri tekin biri sayilmaz.iyi dusun duygularinla degil mantiginla dusun hayatini karartma olurmu

sakın bu tür sevgi oyunlarına kanma tatlım..16 yaşındasın henüz senden bunu nasıl isteyebilir.seven insan önce sevdiğini düşünür bencillik etmez.seni kaybetmekten korkuyorsa ona göre davransın.üzmesin seni.seni kaybetmemek adına snei kendine mecbur etmeye hakkı yok..sakın tatlım sakın opuyorumnanaktan

Merhaba Ben henüz 16 yaşında bir kızım. Size bir sorunumu anlatıp akıl danışmak istiyorum. 21 yaşında bir erkek arkadaşım var. Yaklask 1 yildir beraberiz. ilişkimiz ciddi bir ilişki. Yani her gencin bu yaşta yaşayabileceği ya da heves ettiği duygular değil bizim birbirimize hissettiklerimiz. İlişkimiz gerçekten son derece saygıyla yürüttüğümüz anlayışlı bir ilişki.Ve onun olgunlugyla birlikte cok daha ileriyide düsünüyoruz. Bunları söylüyorum çünkü dediğim gibi genç yaşta yaşanan basit bir ilişkimiz yok bizim. erkek arkadaşım karşısında ilk defa cevapsız kaldım son aylarda.

Bana bir teklifte bulundu. Bana sen benimsin evlenecegim kisisin. Okuyacagini biliyorum, ve bu yüzden önümüzde 7 yil var. ben seni kaybetmek istemiyorum ve ben sana gerçekten sahip olmak istiyorum dedi. Bana cinsel ilişkiye girmeyi teklif etti. "Her şeyin bir zamanı var" dedim ve bu konuyu kapatmıştım. O da üstelemedi. Fakat daha sonra konu tekrar acildi, ve son zamanlarda acilmaya devam ediyor. Ben ne yapicam :( seviyorum, onun beni sevdiginide biliyorum ama hayatta basimiza neler gelecek belli olmaz...kisaca sonu belli olmayan bir sey...onu hic bir zaman birakmayayim diye bana sahip olmak istiyor...:1no2:

Cevabini zaten kendin vermissin, hayatta ne zaman ne olacagi belli olmaz... kimse icin iliskisi siradan degildir, gelecege donuktur... Seni kaybetmek istemiyorsa da sevgi, saygi, sadakat simdi nasilsa devam eder, kimse seni buna zorlayamaz...

Olgun olduğunuz bir yaşta mısınız? :))))

Ne sen ne de erkek arkadaşın... daha yolun başındasınız..Aşk zannettiğiniz bu duygulara belki de bir zaman sonra gülüp geçeceksiniz.

Arkadaşının sana yaptığı teklif ve teklife gösterdiği dayanak da çok çocukca..
Nasıl olsa evlenicez 7 sene beklemeyelim..Nasıl bu kadar eminmiş evleneceğinize?.)))

Sakın birliktelik yaşama sakın, 16 yaşında cinselliğe adım atmayı düşünmen hele ki böyle bir durum ve ortamda, böyle bir dayanakla, çok yanlış..

Çok pişman olursun, bu yaşta yaşanacak birşey değil..

Zamanı gelince, duygularından emin olunca, gerçekten olgunlaşınca, ''budur'' dediğin insanla, bence evlilikten sonra yaşaman en doğrusu..

Sakın bir cahillik yapma, arkadaşına da söyle bu konuyu sakın açmasın.

sakın aman haa...
illa içerde olcak bu herifler yaaa..
bildikleri başka birşey yok gibi..
sonrasında hadi bana eyvallah bak başının çaresine mutlaka der..
bi yaştan sonra aradaki yaş farkı sorun olmuyor ama..
bence lise çağında kendi yaş grubunla arkadaşlık kursan daha iyi anlaşırsın..
senden büyükler daha kolay ister bu gibi şeyleri..

Sakin ama sakin böyle bi hataya düsme..
Emin ol yillar sonra basini taslara vurursun..
Simdiki heyecanini askini anlayabiliyorum ama zamanla
duygular zevkler bile degisiyor, hayat görüsün ufkun genisledikce
simdi istedigini zamani gelince istemeyeceksin kimbilir..
Erkek arkadasin bunun bilincinde seni bu yöntemle hem eldinde tutmus
hemde kusura bakma ama gönlünü eylemis olacak..
Akilli olmalisin canim.. duygusalliga yer yok mantikli davran..

dogru soze ne denir... 16 yasindayim ciddiyiz demissin, olgunuz demissin ama o yasta begendigini gun gelecek begenmeyeceksin bunlar yasanmis seyler, buradaki insanlarin tecrubelerine kulak ver ve aldanma guzelim... mantikli dusunmeye calissanda, senin su an duygularin agir basiyo olabilir, ama ne gerek var bu kadar agir bir yukun altina girmeye... Dusunsene surekli anne ve babani kandirdigini hissetmeyecek misin?

merhaba ben henüz 16 yaşında bir kızım. Size bir sorunumu anlatıp akıl danışmak istiyorum. 21 yaşında bir erkek arkadaşım var. Yaklask 1 yildir beraberiz. Ilişkimiz ciddi bir ilişki. Yani her gencin bu yaşta yaşayabileceği ya da heves ettiği duygular değil bizim birbirimize hissettiklerimiz. Ilişkimiz gerçekten son derece saygıyla yürüttüğümüz anlayışlı bir ilişki.ve onun olgunlugyla birlikte cok daha ileriyide düsünüyoruz. Bunları söylüyorum çünkü dediğim gibi genç yaşta yaşanan basit bir ilişkimiz yok bizim. Erkek arkadaşım karşısında ilk defa cevapsız kaldım son aylarda.

Bana bir teklifte bulundu. Bana sen benimsin evlenecegim kisisin. Okuyacagini biliyorum, ve bu yüzden önümüzde 7 yil var. Ben seni kaybetmek istemiyorum ve ben sana gerçekten sahip olmak istiyorum dedi. Bana cinsel ilişkiye girmeyi teklif etti. "her şeyin bir zamanı var" dedim ve bu konuyu kapatmıştım. O da üstelemedi. Fakat daha sonra konu tekrar acildi, ve son zamanlarda acilmaya devam ediyor. Ben ne yapicam :( seviyorum, onun beni sevdiginide biliyorum ama hayatta basimiza neler gelecek belli olmaz...kisaca sonu belli olmayan bir sey...onu hic bir zaman birakmayayim diye bana sahip olmak istiyor...:1no2:

[sıze="2"]sakın böyle bişey yapma ben yaptım aynı hatayı aynı senin gibi düşünüyodum hiç bitmez diyodum bu ilişki ama bitti daha çok küçüksün ve yazılarındanda böyle bişey yapmaya eğilimli olduğunu seziyorum bak güzelim sana abla tavsiyesi aslaaaaaa diyorum yazık etme kendine seven kişi bunu istemz senden bende sölüyodum beni seviyo gerçekten sahip olmak istiyo biz artık beraberiz diyodum ama öle bişey olmadı bence ilişkini tamamen kes bu kadar basit olmasın herşey bak ben evlendim tabiki başkasıyla ama herşey içimde ukte kaldı mahçup ve eksik hissediyorum kendimi o geceyi eşimle yaşayamadım nie çünkü çocuk yaşta yaptığım hata buna engel oldu herşey yarım kalır bazen bak arkadaşım yaşadığım için senin üstüne bu kadar düşüyorum ama yapma neolur cahil olma ben burdan sana anca yapma diyebilirim sen yine istediğini yaparsın ama yapma lütfenn herşey zamanında güzel yorumunu bekliyorum[/sıze]

canım benim ... bize sorarak aslında ne kadar doğru davrandığını bilemezsin...

yaşına göre olgun kişiliğin olabilir...ama bir arkadaşın dediği gibisenin yaşayacağın ilişki daha sevimli olmalı... cinsellik girmemeli tatlım araya ... elele tutuşmalar ; öpüşmeler bir nebze... ama cinsellik sakın canım...

herşey bir kenara ; toplum ; yaş ; sorumluluk vs...

kaç yaşında olursan ol asla biriyle birlikte oldun diye onun malı olamazsın ya da kimse sana sahibinmiş gibi davranamaz... bu karşılıklı isteyerek yaşanacak çok özel bir andır... evlilik öncesi ya da sonrası bu değil bahsettiğim ... iki taraf da hazır olduğunda yapılmalı...

ben evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim ama kendi yaşadığım ilişkide böyle birşey yaşamadım... o anı ömrünü benimle geçirmek isteyecek biradamla paylaşmak istiyorum... senin erkek arkadaşın da bunu dile getirmiş ama nasıl inanabilirsin ki tatlım...

erkek arkadaşın tam da beyninin ; tüm vücudunun cinselliğe yoğunlaştığı bir dönemde... lütfen canım kendi istekleri doğrultusunda sana birşeyler yaşatmasına izin verme ...

eğer seni gerçekten seviyor olsaydı saplantılı bir bağlılık teklifi sunmazdı sana... sen hayır dedikten sonra bu konuyu da tekrar açmazdı... en kötüsünü düşünelim canım ; madem sen bana güvenmiyorsun ben de seni istemiyorum dediğini düşünelim ... inana kaybedeceğin şey ; kazanacaklarının yanında çok çok fazla...

daha hayat sana neler getirecek... aman tatlım... önce kendi ayaklarının üzerinde durabilen hoş bir bayan ol... hayat zaten doğru zamanda sana doğru insanı getirecek... lütfen ; bak hepimizin aklı sende kalacak ... üzme ablalarını ... :teselli:

canım yaşın kaç olursa olsa evlenmeden önce sakın ilişki yaşama derim. çünkü tüm arkadaşlarımın dediği gibi erkeklerin klasik yalanları, kızları kandırmak için ellerinden geleni yaparlar ilerde de ben sıkıldım bu ilişki yürümez deyip ayrılmaya karar verdiğinde olan herzaman kıza olur erkeğin kaybedeceği birşeyi olmaz... eğer gerçekten seni severse zaten bekler seni zorlamaz ama daha fazla bu konuyu acıp senin huzurunu bozarsa ayrıl gitsin yaşın küçük önüne ne erkekler çıkar emin olki ilerde bu kararında pişman olmazsın... yaşının güzelliğini yaşa bu tarz şeyleri düşünme tatlım

Lütfen buna izin verme! Cok sevdigin cocuktan ayrilacak olsan bile yapma bunu kücügüm.
Seni gercekten seviyorsa sana kiyamamasi lazim, anlamasi lazim ki bekaret senin icin cok degerli...
Sen ona mecburiyette evlenmeye mecbur olmamalisin...kafani huzurla yastigina koyup uyumak varken, uykularini kacirip gecelerini zindan etmeye kimsenin hakki yok....
Yok kücügüm yok! Sakin kendine kiyma... Bu hatanin telafisi yok!

evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim ama yaşın daha çok küçük
ileride pişman olacağın şeyler yapma
hele bi bekle bakalım bi 4-5 sene daha
16 yaş yaa yazıktır
erkek arkadaşında seni eğer gerçekten seviyosa kararına saygı duymalı ve beklemeli

bunu yaşadıktan sonra ondan başka biriyle olamıyacağını düşünüyorsan sana en yakınımdan bir örnek veriyim de başına neler gelebilir bir fikrin olsun

kuzenim 17 yaşında liseyi bitirecek, bir çocukla çıkıyor deli gibi seviyolar aynı senin söylediğin gerekçeyle birlikte oluyolar hemde askere gitmeden önce ki askere gidince kız bunu bırakmasın. aileler birbirne uymuyor çocuk doğu kültürü bizimki rahat..
çocuk askere gider ve kısıtlamalar başlar
oraya gidemezsin , bunu yapamazsın sen artık benimsin sen artık KADINSIN ( tabi bu cümlenin altında sen artık korku olmadan herkesle herşeyi yaşarsın)

belli zaman sonra hakaretler başlıyor sen fah.s.sin, sen benimle yattın ne malum başkasıyla yatmıcağın..

kız gece uyuyamıyodu korkudan gece aradığında ulaşamazsa kimin koynundasın diye hakarete, küfüre başlıyodu
bizimki ayrılmaya çalışıyo ama çocuk bırakmıyoki evi arıyo,gece yarıları babannemi arıyo

bu süreç içerisinde liseyi bitirdi ama üni,ye gidemedi bu çocuk yüzünden pskioljisi çöktü sinirkrizleri geçirdi 1 ayda 10 kilo verdi. ramazan ayında iftarda 1 bardak suyla ertesi gün iftar açıyoduçç
çocuk askerden geldi bu evden çıkamyo bi onla görüşmeye gidebiliyodu, bu sefer şiddet başladı
bu yaşadıklarından hiçbirmizin haberi yok kuzenim hep içine attı o yüzden sinir hastası oldu
annesi gel kızım alışverişe gidelim diyo kız çıkamıyo, çünkü o hayvana sorduğu an çıkarsan öldürürm kapının önüne gelirim seni rezil ederim, arayıp babana yaptıklarımız anlatırım diyo.
kuzenim ailesiyle de kopmaya başlıo kimseye anlatamdığı için onlara patlıyo en ufak bişeyde annesini babsını kırıyo

ve şiddet başlıyo, dayak başlıyo
birgün sahil kenarında bunu sırf postaneye fatura yatırmaya giderken rimel sürdü diye kendini birine beğendirip birinin koynuna giriceksin dimi diye dövüyo yunus polisler alıyo elinden kuzenimi

ve biz ailesi o günden sonra öğreniyoruz olanları, kuzenimi o çocuğundan elinden almak için ne savaşlar verdik
ayrılıncada bırakmadı
işe gitse iş yerine gelir rezillik çıkarır
nereye gitse takip edip dikiliyodu karşısına , artık tek evden çıkamamaya başladı kuzenim korkusundan 2 sene eve hapsoldu yada yanında biriyle bir yere gitmeye,
dayak korkusundan, rezil olma korkusundan

bu süreçte adaletde yanında olmadı söyliyim, kaç kez açılan davalar takipsizlik kararıyla sonuçlandı
çocyuğu 1 gece nezaretde bile tutamadılar bu kadar olaya rağmen..

ve dahası psikolojisi alt üst oldu, erkeklere hayata güveni gitti, en değerli şeyini bekaretini böyle bir hayvana verdi, 3 koca yıl sürekli kendisine fah.se damgası vuran sırf onunla beraber oldu diye herkesle beraber olucağını düşünen bir psikopatla dolu bir süreç geçirdi

seninki böyle olacak diyemem, ama böyle olamzda diyemem

buna benzer yada bunun gibi bir çok şey yaşayabilirsin belkide yaşamayabilirsin
ama sana tavsiyem nolur vericeğin kararda nolur nolur dikkatli ol güzelim sen daha 16 yaşındasın ve inan hayatının en güzel çağlarına şimdi başlıyorsun
kaderini kendin yazıcaksın iyi düşün :olmaz:

keşke yapmasaydım demektense iyiki yapmamışım demek daha iyi.
daha küçücüksün tatlım ne olursa olsun böyle şeyler için daha vücudun bile hazır degildir ayrıca o erkek arkadaşında suç işlemiş olur.buna izin verme.
zaten erkek arkadaşında seviyorsa evlenene kadar beklesin bu çok zor bişey degil.

sevği ask bunlar hepsi bir arada olan seyler ama bir insanın hayatı belki bu yasadığın seyler senin okul hayatını etkileyecek
ben erkeklere hic güvenmem bizler coğumuz evliyiz burda ve bazı zaman geliyorki herseyi bırakıp gidesimiz geliyor ya öyle bir durum oldu evleneceğin adama dürüstce herseyi anlata bilecekmisin bunları yasamak kolay değil bunu türk erkeği kabul etmez (ama hepside uckurunu düsünür nerde nasıl elde etsem diye kırktakla atar isi bitene kadar laf aramızda pis herifler) ve bircok erkek isi bittikten sonra o büyük askından eser kalmaz ve sende istedin istemeseydin olmazdı diye söylemeye başlar yine sen suclu olursun bence kesin tavrını koy eğer evlenmek istiyorsa niyeti ciddiyse gel beni iste evlenelim ben okul filan düsünmüyorum de ve sende böyle sıkıstır zaten niyeti evlenmek ise kendini belli eder yok genciz daha bekleyelim derse ve hala isteklerinde devam ederse zaten niyeti belli ozaman
bircok kisi var böyle olan ve sonrasında cok pisman olan
ben evlilik öncesi iliskiye karsıyım düsünsenize esiniz sizi aldatmış başka bir insanla ten ruh teması olmuş ne zaman bunu aklınızdan cıkarırsınız yada sevdiginiz kız başka erkeklerle olmus sürekli aklınıza takılacak acaba bana sadıkmı buda güven sorunu kıskanclık ve tartısma sonucta mutsuz bir yuva
flört dönemi konusma el ele dolaşma masum öpücükler tamam ama is sekse gelince tamamen değisiyor ve bence iğrenclesiyor (kızmayın bana buda benim fikrim değistiremiyorum iste )

Aman canım tatlı sözlere kanma kafanı kullan sonra pişman olacak şeyler yapma...bak hiç bir kimse onay vermiyor vermezde..geleceğini harcama sakın:olmaz:

bu arada bişey daha eklemek istiyorum... niyetinin ciddiyetini anlamak için evlilik de konuşulabilir evet ...
ama canım bunun için de çok gençsiniz...

ben hep diyorum artık erkekler özellikle bizim toplumumuzdaki erkekler 30 yaşından önce evliliğe hazır değiller... çok açlar ; herşeye açlar ... herşey benim istediğim gibi olsun psikolojisindeler... hep duyuyoruz ; okuyoruz eşim benle ilgilenmiyor ; eşim arkadaşlarıyla ; eşim tv izliyor benle sohbet bile etmiyor ... tamam birçok erkek böyle... ama olgunlaşmamış ; evliliğin sorumluluğuna hazır olmayan erkeklerle bir hevesle yapılan evliliklerde ciddi sorunlar oluyor ... sonra daha 30una gelmeden eşinden boşanmış ; kucağında çocuğuyla ayakta kalmaya çalışan bayanları görüyoruz...

yazık günah ya...

bu dünyaya evlenmeye gelmedik ki ... mutlu olmaya ; güzel şeyler yaşamaya geldik... lütfen bunu da unutma canım bir an bile unutma...

insanlara inanamıyorum yaa bi anlık zevk için gencecik bir kızın hayatıyla oynamayı göze alıyorlar:olmaz:hatta sen daha bir çocuksun canım benim o kadar saf o kadar güzelsinki bu büyüyü sakın bozma her zaman kişiliğini prensiplerni koru hayatını başkalarına göre değil başkaları sana göre yaşasın senin kurallarına uymayan uymak istemeyen zaten seni sen olduğun için sevmiyordur o yüzden sakınnnnn yapma böyle birşey ...seni bu yaşa getiren gözünden sakınan ananı babanı düşün kendi onurunu düşün canım benim...

Senin ona olan sevgisine güveni mi yok da seni kendisine mecbur ederek bağlamaya çalışıyor.
Canım benim, düşme böyle tuzaklara sakın.
Sen onu çok sevdiğin için böyle bir şeye kalkışırsan sonrası çok zor olur.
Zihniyeti belli çünkü, muhtemelen seni malı gibi görecektir ve şu anda çok güzel giden ilişkin de bozulacaktır.
Nasılsa benim diye üzerine bi rahatlık gelebilir, seni kırabilir, incitebilir, daha serbest davranabilir.
Kendine bağlamak istiyorsa sevgisiyle, efendiliğiyle, insanlığıyla bağlasın.
Baksana daha konusu bile geçince huzursuzlanmışsın bir de yaşadığını düşün.

Back
X