Ah! ablalarm ah!...Ne yapacam ben ?

ya bak sana sunu solıyım o zaman o ısı nerde yapacaksınız otel odasında ya da bır arkadasın evınde bır cekyatta mı bır daha asla gormeyecegın gururla hatırlamayacagın sana ozel olmayan bır yerde mı
omrun boyunca bu anıyla nasıl yasayacagını dusun nasıl hıssedıyosun kendını..
deger mı yani..
umarım burda yazılanları okursun.. umarım bı yanlıs yapmazsın...

arkadaş tam iç,imden geçenleri yazmış..
unutamıacagın kendin yakıştırmadıgın yerlerde konumlarda sakın bulunma..
bir ömür gitmiycek bir kötü bir anı olarak seninle kalır ve pişmanlığını bir ömür yaşarsın canım

ki sen zaten vermen gereken kararı vermişsin..
ondan ayrılmaman için böyle birşey bu laflar hep boş..
şimdi öyle der.. bikaç sene sonra o ayrılır...
bunlar boş laf....
sakın inanma ve karşıdnaki kim olursa olsun sakın güvenme

oh be kendi cocugum gibi sevindim acikcasi..
Allah kimseye yanlis kararlar aldirmasin hele de bu yasta..
tebrik ederim arkadasim seni.

seni seviyorsa böyle beklesin ne malum ilerde duygularının değişmeyeceği erkek arkadaşının, herkez birbirini bekliyor böyle teklifmi yapılırmış hiç illaki cinsellikmi olması lazım insanların birbirini beklemesi için kesinlikle hayır hayır de aman sakın kapılma böyle şeylere seven erkek bekler madem seviyor seni bu şekilde bekler senin yaşın küçük kanma sakın böyle oyunlara duygularına kaplılıpta yanlışlık yapma

Kararimi verdim...Öncelikle sizlere cok tesekkür ederim...Bende en basindan beri biliyordum böyle biseyin imkansiz oldgunu. Biliyor musunuz benim yarin dogum günüm...Yarin ona benim dogum günümde cok güzel bir hediye verecegim. sizinde dediginiz gibi...Ben yasimin kücük oldgunu biliyorum ve önümde daha nelerr neler var. Ben hala canim skldkca cantama kitabimi koyan, elime mp3 calrimi alan, bisikletinde tepesine binip ordan oraya gezen minicik ufacik helede babasini cooook seven kücücük biseyim :) Kisaca ayrilmaya karar verdim sizlerinde yardimiyla...Ayrilmak icin sebeb gayet ortada ! Fakat bunu ona nasil söylemeliyim...söyle agir basan sucunu anlatan hatta böyle bisey teklif ettigi icin pisman olacak bir ayrilik sözü gerekli...Tekrardan Tesekkürler

Not: bir ablacigim senin bu yasta kadin sayfalarina bile girmen yanlis diye tepki göstermis...Burdan saygiyla söylüyorum:" ablacigim öncelikle tesekkür ederim fakat ben bu foruma sizlere akil danismak icin katildim. bir büyük sözü daha mantikli oldugu icin. ( ve cokda iyi yapmisim suan cok eminim ne yapmam gerektiginden).

ccccccccccccccok sevindim canimmmm..a.s.

Merhaba Ben henüz 16 yaşında bir kızım. Size bir sorunumu anlatıp akıl danışmak istiyorum. 21 yaşında bir erkek arkadaşım var. Yaklask 1 yildir beraberiz. ilişkimiz ciddi bir ilişki. Yani her gencin bu yaşta yaşayabileceği ya da heves ettiği duygular değil bizim birbirimize hissettiklerimiz. İlişkimiz gerçekten son derece saygıyla yürüttüğümüz anlayışlı bir ilişki.Ve onun olgunlugyla birlikte cok daha ileriyide düsünüyoruz. Bunları söylüyorum çünkü dediğim gibi genç yaşta yaşanan basit bir ilişkimiz yok bizim. erkek arkadaşım karşısında ilk defa cevapsız kaldım son aylarda.

Bana bir teklifte bulundu. Bana sen benimsin evlenecegim kisisin. Okuyacagini biliyorum, ve bu yüzden önümüzde 7 yil var. ben seni kaybetmek istemiyorum ve ben sana gerçekten sahip olmak istiyorum dedi. Bana cinsel ilişkiye girmeyi teklif etti. "Her şeyin bir zamanı var" dedim ve bu konuyu kapatmıştım. O da üstelemedi. Fakat daha sonra konu tekrar acildi, ve son zamanlarda acilmaya devam ediyor. Ben ne yapicam :( seviyorum, onun beni sevdiginide biliyorum ama hayatta basimiza neler gelecek belli olmaz...kisaca sonu belli olmayan bir sey...onu hic bir zaman birakmayayim diye bana sahip olmak istiyor...:1no2:

Senı kaybetmek ıstemıyosa bunun yolu cınsellıkten gecmıyor kesınlıkle.
O kadar cıddıyse gelır aılesıyle soz kesılır . Bugun evlenıceksınız dıye bı kural yok ama yapma cok pısman olursun sonrasında.

canım oncesını okumamaıstım sen en dogru kararı vermıssın hayırlı olsun canım

Tatlım yaşça senden çok büyük diilim ama inan bana 16 yaşındasın daha ve önünde senden yaşça büyük insanlarla takılacak çoooooooook zamanın olacak.Şimdi ne yapsan sevgiline çocukça geliyor,ALLAH KORUSUN istediklerini verdiğinde bu yükün altında ezilip bunu dile getirisen seni sadece küçümsemekle kalacaktır...Ve sonra ne eziyetler...Canım umarım bizi bu kadar yorup,yorum yaptırılıp bildiğini okumazsın :oklava: :icecream:

Kararimi verdim...Öncelikle sizlere cok tesekkür ederim...Bende en basindan beri biliyordum böyle biseyin imkansiz oldgunu. Biliyor musunuz benim yarin dogum günüm...Yarin ona benim dogum günümde cok güzel bir hediye verecegim. sizinde dediginiz gibi...Ben yasimin kücük oldgunu biliyorum ve önümde daha nelerr neler var. Ben hala canim skldkca cantama kitabimi koyan, elime mp3 calrimi alan, bisikletinde tepesine binip ordan oraya gezen minicik ufacik helede babasini cooook seven kücücük biseyim :) Kisaca ayrilmaya karar verdim sizlerinde yardimiyla...Ayrilmak icin sebeb gayet ortada ! Fakat bunu ona nasil söylemeliyim...söyle agir basan sucunu anlatan hatta böyle bisey teklif ettigi icin pisman olacak bir ayrilik sözü gerekli...Tekrardan Tesekkürler

Not: bir ablacigim senin bu yasta kadin sayfalarina bile girmen yanlis diye tepki göstermis...Burdan saygiyla söylüyorum:" ablacigim öncelikle tesekkür ederim fakat ben bu foruma sizlere akil danismak icin katildim. bir büyük sözü daha mantikli oldugu icin. ( ve cokda iyi yapmisim suan cok eminim ne yapmam gerektiginden).

Tatlım çooooooooooook özür dilerim devamını okumadan bişiler yazdım az önce seni çok tebrik ediyorum Şeniz

Back
X