Gerçekten inanılmaz bir durum. Allah kolaylık versin bu kayınvalide ile.
Eşiniz de sizin gibi düşünüyorsa çözüme ulaşmak daha kolay olur konuştun mu hiç
evet konuştum benim ağzımdan böyle bişey çıktı mı dedi ALLAH için eşim bişey demedi ama bunu söyleyecek cesareti kendinde buluyor işte ve sinirden midem çatlıyor resmen
Canım eşinin en azından annene hak vermemesi iyi. Hiç sinirlenme boşver... İlk torunu mu olacak ilk torunda böyle kendini bilmez tavırlara bürünüyorlar genelde çevremden duyduğum. 😡😡😡😡 İnşallahh bir çıkar yol bulursunuz eşinle beraber. Ne bulmuş isim olarak....
inşallah canım . ne isim koyduğunu bize söylemiyor. kardeşinin kızı (yeğen) kapı süsü yapacak. benim söylediğim isimden yap dedi. ama tenezzül edip de bize söylemedi ne isim koyduğunu
evet ilk torun yeni evlendim daha düğünden önce başladı torun torun demeye ilk gebeliğim düşük oldu 2 ay geçmeden kanamalarım varken torun isterim diye tutturdu şımarık çocuklar gibi illede torun isterim illede torun isterim dedi durdu. hamile kaldığımı öğrendim pek bi keyifliydi biz kız dedikçe hemen kendinizi kaptırmayın erkek dedi tek çocuğu var eşim birde kızı vefat etmiş küçükken hep ben oğlum olduğu için hiç eksiklik duymadım hiç kızın eksikliğni hissetmedim dedi durdu dr kız dedi 12 de yanlış görmüştür değişir o dedi rüyamda erkek gördüm erkek dedi durdu seninle kontrole bende geleceğim dedi kırmadım hadi gel dedim oğlan diyecek diye keyifli keyifli geldi dr kız dedi moral eksilere düştü. dünyası başına yıkılmış ....
her geçen gün bişey bulup beni sinir ediyor terbiyesizlik etmemek ve eşimi üzmemek adına bişey de demiyorum ama eşimle birbirimizi yiyoruz resmen ve sinirdem artık midem oldukça kötü
Tek oğlan çocuk böyle şeyler oluyor demekki. Bir de size söylemeyip kapı süsü olayına girmesi akıl alır değil.
Eminim kız torununu o da sevicek doğunca.
Sen sakin kalmaya çalış. Eşin konuştu mu???
Sen üzülme ki bebiş de üzülmesin canım...
Aaa Ne münasebet senin çocuğuna yeğeniyle o karar veriyor! şok oldum resmen bide tutup sana biz karar verdik o olacak ismi diyor... ben olsam çıldırırdım heralde anne baba varken ona sadece tavsiye vermek düşer. çok saygısızca yaaa
Allah sana sabır versin kayınvaliden baya hadsiz ve zor bi kadın sanırım sen eşine bak boşver takma bile siz ne derseniz o olmalı...
aminnn bu aralar sabıra çok ama çoook fazla ihiyacım var. öfkem şiddetli çünkü ve kontrol etmeliyim kalp kırmamalıyım çünkü bu eşimi de etkiliyor . ama sabrım da taşıyor bu isim muhabbeti beni çok öfkelendirdi maalesef
Tek oğlan çocuk böyle şeyler oluyor demekki. Bir de size söylemeyip kapı süsü olayına girmesi akıl alır değil.
Eminim kız torununu o da sevicek doğunca.
Sen sakin kalmaya çalış. Eşin konuştu mu???
Sen üzülme ki bebiş de üzülmesin canım...
canım artık çok geç yaptı yapacğını kavga döğüş koydurttu adını benim istedim adı lütfetti onun adından sonra konmasına izin verdi ama ben onun adını söylemiyorum diye kendisi de eşide tavır yapıyor surat asıp laf sokmalar sülaledeMrb isim konusunda gezinirken hikayene denk geldim. Bence tabiz verme. Belliki alttan alınca dahada üste cıkan tiplerden kaynanan. Cocugunub herseyınde sen ve eşin karar verın ilerde sonunu alamazsnz. Ben tepkimi oyle bi koydmki eşimin ailesine asla igneye karışamazlar. Tabiki bu saygı cercevesinde oldu. Ama o dengeyi kuracak olan eşin senden daha cok. Ama yerınde olsam asla taviz vermem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım artık çok geç yaptı yapacğını kavga döğüş koydurttu adını benim istedim adı lütfetti onun adından sonra konmasına izin verdi ama ben onun adını söylemiyorum diye kendisi de eşide tavır yapıyor surat asıp laf sokmalar sülalede
kendi adı :)merak ettimde.. kv niz hangi ismi seçti çocuğunuza ?
ilk aklımdan geçen şevval di sonra aysima şevval hiç güzel değilmiş aysima da çok uzun kendi adı da uzun olmaz .hem hastanenin temizlikçi bayanları da beğenmemişkendi adı :)
kendi adı :)
koyduk ta kullandırtmıyor işte ben onun adını söylemeyince kıyamet kopuyor karı koca ki eşi de bana tavırlı :)tahmin etmeliydim :) olsun siz bir isim daha koymuşsunuz nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?