Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

gunaydın mirmirmirmir
aksam cağrı atamadım cunku annemler bugun gıdıyo ıcim cok bürük cok uzgunumde senağlama

Cuma akşamdan binsen sabah ordasın nan nolacak? :mymeka:

yaa sen uyyon galıba hala bı vuramda uyan:mymeka:
bılet 55 tl gelıs gıdıs 110 tl yemek harıc
sonra cuma aksamı bınebılır mıyım sence ctesı bıle calısıyok
sonra dıyelımkı bındım annemı öpem gerı donem ozmn :mymeka:

Tamam nan vurma manyaqq oldum senin yüzünden. kaydirigubbakcemile

Ben ayın 20sinden sonra memlekete gideceğim babamın mezarlığına o sırada Çamardı'da kuzenim var ona uğrayacağım. Sizin köye de gideyim mi? :jeyyar::jeyyar:

Ben hatay'lıyım canım ama kuzenim Çamardı'da görev yapıyo hemşire. Bebeği oldu ona hayırlı olsuna uğrayacağız giderken.

böjük neye üsülüyosan üsülme..gecer!
bende hala gribim... :bbo:
burda kimsecikler kalmamis yaa.. noldu bu topice??

uğra anama babama slm ver:delphin:

oslem sen domus grıbı mı oldun ne gecmedı nan bı turlu:roflol:

ülen topic almış başını gitmiş beni yeni gördüm iimi... Benimde daha var ama neye? Ben şimdi bekarım birini bulup evlenmeye daha çok var...:1hug:

ülen topic almış başını gitmiş beni yeni gördüm iimi... Benimde daha var ama neye? Ben şimdi bekarım birini bulup evlenmeye daha çok var...:1hug:

senin isin daha zor anam..
daha birini bulcennn.. onu evlenmeye ikna edecenn.. ailenle tanistiriceenn.. eger hersey yolunda giderse evlenecenn... kaydirigubbakcemile3
daha coooooooooook var... (nasil moral veriyorum ama :jeyyar:)
alkisalkisalkis

tam süpersin valla. Kızım ben kimseyi tavlayamıyom yaa o yetenek yok bende. E anneminde vermeye niyeti yok gelenleri ben görmeden şutluyo. Kalık olcem yakında, e malum kış için turşu lazım kadıncağız kendini düşünyo...

bilmem CADIARZU

lemmm domus gribi olsa olsa sende olur domus gibi ha bire yemek yiyon :roflol: :roflol:
deyyos ne dıyuon sen nan :mymeka:mendebur garu
ben yıyom ama kurt gıbım o hayvanın adı bılem pıs ıykk

sen o maynak karıya bakma benımde manıtam yok o kolay tarafı sen ceyıs hazr mı ondan haber et -tatlicadiarzu-

sen o maynak karıya bakma benımde manıtam yok o kolay tarafı sen ceyıs hazr mı ondan haber et -tatlicadiarzu-[/QUOTE]

ooooo neler neler yaptım bi görsen.(2 tane havlu kenarı yaptım gerisini annem :)) yarında havlu günümüz 7 tene havlu gelcek. Bitane bulsam çeyiz işin düşünmicem ben bulur buluştururum...

cimcime eses hoş geldin canım... a.s.

Böcük o değilde özlem sana ne diyo böyle yaaaa. Ben olsam özleme hemen bir şarbonlu zarf yollarım.

:roflol::roflol::roflol:

Back
X