- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi Mihrimah Liya
-
Bende çekerim ama 1 gün ve gün içinde sürekli değil ara ara şiddetli kasık ağrısı olur. Aslında iyi düzeninizi yumurtlama gününzü biliyorsunuzKızlar yumurtlama dönemine girerken adet olacağım sanki. Öyle şiddetli ağrılar her ay çekiyorum. Var mı aranızda yumurtlama zamanında şiddetli ağrı çeken. Lütfen yardım. Nasıl geçer bu ağrılar
O zaman yumurtlamadandır sizinki daha ağır geçiyordur kadından kadına değişiyorGittim sorun görünmüyor
Evet fazlasıyla ağır geçiyorO zaman yumurtlamadandır sizinki daha ağır geçiyordur kadından kadına değişiyor
Evet fazlasıyla ağır geçiyor
Fazlasıyla zorkadınların işi zor
Peki siz ağrı varken ne yapıyorsunuz ağrıyı geçirmek için? Doğum kontrol haplarıyla bu ağrılar ortadan kalkıyormuş.kadınların işi zor
Bende çok uzun süreli ağrılarCanım benim ağrı çok sürmediği için çekiyorum aniden girip çıkıyor bende sancı gibi kasıklarıma vuruyor. Aslında iyi birşey yumurtladıgını anlıyosun ama sizinki çok ağrılı geçiyormuş doğum kontrol hapı da adeti düzensizleştiriyor diye biliyorum emin değilim ama. Çocuk olmasını da engelliyo eğer düşünüyorsanız. Zaten bu yüzden de kullanılıyo dogum kontrol hapları. Ama düşünmüyorsanız vede ağrınızı hafifletecekse bir deneyin derim ama doktorunuza danışın tabi.
Canım nasıl yaptın anlatabilir misin? Kaç gün içtin? Senin de çok şiddetli mi geçiyor övulasyon dönemin?Benimde normalde ovulasyonda agri olurdu bu ay soğankürü yaptim agrim olmadı. Bir sonraki ay olur mu bilemiyorum kizlar.
Canım nasıl yaptın anlatabilir misin? Kaç gün içtin? Senin de çok şiddetli mi geçiyor övulasyon dönemin?
Benimde cok ağrılı olur bu ay olmadi . Faydası oldu mu yoksa diğer ay agri olacak mi bilemiyorum tâbiCanım nasıl yaptın anlatabilir misin? Kaç gün içtin? Senin de çok şiddetli mi geçiyor övulasyon dönemin?
benimde Öyle çift tarafli sizindemi öyleAmin canım evet 5 gün sürüyor
Genelde sol taraf ve adet olacakmışım gibi rahim bölgem. Bir hafta ağrıdığı da oluyor. Benim çok şiddetli oluyor dayanılacak gibi değil. Sizin kaç gün sürüyor ve şiddetli mi oluyorbenimde Öyle çift tarafli sizindemi öyle
Hayır bebek felan yok. Canım kaç gün ağrın sürüyor senin? Ve ne kadar süredir yumurtlama ağrıların varYumurtlama gunu başlıyor reglekadar suruyor ilk ayimda çok siddetliydi asiri diğer ay yine siddetliudi ama ilkay beterdi regle kadar iskence sürüyor.sizin bebek varmi
evlendıgımden berı var.reglden 5gunsonra başlıyor dıger regle kadar.suan bıle ağrıyor hala.yarın randevu aldım bakalım nedyecekHayır bebek felan yok. Canım kaç gün ağrın sürüyor senin? Ve ne kadar süredir yumurtlama ağrıların var
Cevap bekliyorum canım senden yarın. İnşaallah bir sorun yokturevlendıgımden berı var.reglden 5gunsonra başlıyor dıger regle kadar.suan bıle ağrıyor hala.yarın randevu aldım bakalım nedyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?