Ah Ah....

snmnn

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
3
0
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar internette gezinirken burayla tanıştım.. İçimde gizlediğim kimseye anlatamadığım derdimi sizinle paylaşmak istedim.. Aslında bu tarz konuları çok okumuş olabilirsiniz ama derler ya her insan içinde yaşıyor fırtınayı buda öyle işte.. 21 yaşındayım 3 yıldır devam eden bi ilişkim var. Çokda mutluyuz yani şöyle mutluluğu açmak gerekirse; Dost gibi her şeyimizi paylaşabiliyoruz, gezerken eğlenebiliyoruz beraberken güzel vakit geçirebiliyoruz, anne-baba-kardeş-dost- olabiliyoruz, en önemlisi 3 yıldır sürkeli beraberiz ve hala sıkılmadık sürekli konuscak konumuz var, çok anlayışlı bi insan. ee diceksiniz sorun ne pekii? Sorun tam da şurda başlıyor o 37 yaşında şu anda ve dul biz tanışmadan 1 yıl önce boşanmış bide 12 yaşında bi oğlu var. Toplumumuz tarafından pek hoş karşılanmayan bi durum gibi gözüksede şu an çok güzel herşey. ama geleceği düşündüğümde içimde inanılmaz bi korku oluyor. Oğlu büyüdüğünde ne olur onuda geçtim aramızda ki 16 yaş ileride bize çok mu büyük sorunlar yaratır. resim koymayı çok isterdim ama gören olur diye koyamıyorum. Adamı görseniz zayıf genç ve çok aktif belki 25 yasında biriyle gezsem bu kdr aktif olmaz. ilerisi beni çok düşündürüyor. Bide işin kıskançlık boyutu var eski eşinin arada çocuk oldugu için zaman zaman onla ilgili araması falan filan. düşünsenice eskiden cinsel ilişkisi olan bi kadın yanınızda sizin sevdiginiz adamı arıyor ve bişey diyemiyorsun çünkü çocuk var ortada ikisinden olan bi parça geçmişini değiştiremem onu kabul edersem böyle kabul etmeliyim biliyorum her şeyin farkındayım.. bazen diyorum zamana bırak ya zaten olacagı varsa olur ama birileriyle paylaşmak istiyorum.. umarım sizde bana düşüncelerinizi yansıtırsınız arkadaşlar memnun olurum

Kelin ilacı olsa ilk önce kendi başına sürermiş be canım

3 yıl öncedende bu durum vardı (çocuk, yaş) neden kabul ettin bu adamla birlikte olmayı ?

Bende senden 1 yaş küçüğüm asla alamazdım bu sorumluluğu ben ya, çok cesaretlisin bravoo vallahii ..

cnm bnm çok zor oldu nasıl başladı konusunada gelince böyle birşey olcagını hiç düşünmedm birden oldu gerçekten. hayatım boyunca hep yaşıtlarımdan önde gittim bi işyerim var ünv bitirdim bu sene iyi bir şey değil bunlar biliyorum yoruyor insanı.. güçlü değilde mutlu olmak isterdim aslında bunları hiç takmak istemezdim

Şuan sevdiğin adamla mutluysan probleminiz yoksa , çocuğuda problem olarak görmüyorsan sevginin arkasında dur .. Ben aşkım için hiç birşey yapmadım onun pişmanlığını çekiyyorum sen pişman olacağın şeyleri yapma ..

Seviyorsan ve sevildiğinden eminsen hiç kimseye bakma yoluna devam ett

çocuk annesinde problm olacagnı düşünmüyorum hayırlısı verdiğin cvp için tşk ederim senin içinde üzüldüm gerçekten ileride pişman olmakdan bende cok korkuyorum o yuzden şimdi bolbol düşünüyorum ..
onun sevdiğini biliyorum anlıyorum hisediyorum :) bende onu seviyorum sadece gelecek korkutuyor ama onuda aşarız inş bakalım :)

O zaman tek sorun senin aileni ikna etmen olacak ,, ailen çok büyük tepkiler verebilir herşeye hazırlıklı olabilmelisiniz ..

Benim sevgilimle herşeyimiz uyumluydu tek il farklıydı ben kırklareli o k.maraşlı ve aileler bunun yüzünden anlaşamadı ve bitti ..
O yüzden çok temkinli olman gerek , çok dikkatli ol .. hiç birşeyin seni üzmesine izin verme ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…