Ah ahh ben mi abartiyorum?

delu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
239
93
123
Kocaeli
Merhaba arkaşlar konum baya uzun ama nolur okuyun cevaplayon ihtiyacım var size.benim konum sevgilimle ilgili önce biraz genel bilgi vereyim sonra asıl olayı anlatacağım.Biz sevgilimle aynı okuldayız ve 3 aylık bir ilişkimiz var ama 1.5 yıldır çok yakın iki arkadaşız.Arkadaş grubumuz ortak yani onun arkadaşı benim arkadaşım diye bir şey yok.Şimdi asıl konuya geleyim.
İlişkimizin ilk ayı gayet güzeldi.Sonra bir gün ne olduğunu anlamadığım bi sebepten benle konuşmamaya başladı.Defalarca sordum neyin var diye her defasında iyiyim yok bir şey cevabını aldım ki sınıfta da yan yana oturuyoruz anlayabiliyorum bir şeyi olduğunu.Sonunda ben mi bir şey yaptım dedim bana bir bağırmaya başladı susturana aşk olsun.Bi arkadaşımızdan kıskanmış beni.Sonra ben özür diledim o özür diledi barıştık ama bu defalarca daha oldu konuşmuyo konuşmuyo sonunda patlıyo.En sonunda aldım karşıma dedim ki bak ben hem özgürlüğüme çok düşkünüm hem insanlara çok yakın davranırım senle arkadaşken sana da böyle davranıyordum sen beni kısıtlayarak bağırarak beni değiştirmeye çalışıyorsun bana annem babamdan başkası bağıramaz karışamaz,o da tamam haklısın bir daha olmayacak kendime hakim olmaya çalışıcam dedi.Ama bugün saçma sapan bi nedenden yine patladı bana.O saatten beri de kavga ediyoruz.Ben birinin bana bağırmasını kaldıramıyorum kimse de bu hakkı göremiyorum.Kavga sırasında en son ona bak ben aramızda tatsızlık olmasın diye makul olan isteklerini yerine getiriyorum çok açık bir şey oluyor giyme diyorsun giymiyorum,erkeklerin çok olduğu ortamlarda takılmıyorum ama senin şu yaptığına bak ben kendimden bu kadar taviz verirken aynısını senden göremiyorum bundan böyle ben de kişiliğimden taviz vermem dedim.Bana bi tutturmuş bu benim kişiliğim değiştiremem sen orda susmayı bilseydin sana bağırmazdım diye benim iyice tepem attı zaten .Sen bana bağıramazsın dedikçe sinirleniyo bi tuhaf cidden.Sizce ben mi çok büyütüyorum haklı mıyım haksız mıyım bi fikir verin düzgün düşünemiyorum çünkü:((bu arada üniversite öğrencisiyim belirteyim.

Önceden de böyle sinirli bir yapısı mı vardı?
Daha ilişkiniz çok yeni. Şimdi size nasıl davranmasını istediğinizi ona anlatırsanız ilerde sıkıntı yaşamazsınız.
Sabırlı olup, sürekli bu davranışından dolayı üzüldüğünüzü,bir sorun olduğu zaman bağırmak yerine gelip konuşmasını söyleyin.
Ama bunu bıkmadan tekrarlayın. Birbirinize bağırarak birşeyleri çözemezsiniz.
Daha şimdiden "ben senin için taviz veriyorum,sende de göremiyorum" derseniz bu ilişkinin pek yürüyeceğini sanmıyorum.
her şeyden önce her iki taraf da birbirine anlayışlı olması lazım.
Erkek arkadaşınız çok aşırı tepki veryor bu bariz.
dediğim gibi siz yontacaksınız sevgilinizi:))

Önceden de böyle sinirli bir yapısı mı vardı?
Daha ilişkiniz çok yeni. Şimdi size nasıl davranmasını istediğinizi ona anlatırsanız ilerde sıkıntı yaşamazsınız.
Sabırlı olup, sürekli bu davranışından dolayı üzüldüğünüzü,bir sorun olduğu zaman bağırmak yerine gelip konuşmasını söyleyin.
Ama bunu bıkmadan tekrarlayın. Birbirinize bağırarak birşeyleri çözemezsiniz.
Daha şimdiden "ben senin için taviz veriyorum,sende de göremiyorum" derseniz bu ilişkinin pek yürüyeceğini sanmıyorum.
her şeyden önce her iki taraf da birbirine anlayışlı olması lazım.
Erkek arkadaşınız çok aşırı tepki veryor bu bariz.
dediğim gibi siz yontacaksınız sevgilinizi:))

Kac defa soyledim iste ama nerde.Ben sadece bana bagirmasin istiyorum tek istedigim bu ya.Hala sen orda sussaydin bagirmazdim diyor ve hayir eskiden bu kadar sinirli degildi.

Gel de meşe odunuyla dalma :47::47:
Sonuna kadar haklısın,o kim ki bağırıyor? Gel gel,git git...Süs köpeği sanıyor seni galiba.Daha üniversite öğrencisi pırıl pırıl bir genç kız taviz üstüne taviz veriyor sevgili bozuntusu yüzünden,karşılığı bağırma çağırma! Bir de alttan alacaksın ki paşamız iyice zıvanadan çıksın.Vay babam vay :ssz: Canım boşver şunu kendi ovasına bırak az otlansın oksijen alsın.Sen de canın nasıl istiyorsa onu giy,öyle davran.O babasının oğluysa sen de babanın kızısın.Bu kadar yeni ilişkide ne taviz veriyorsun?

Bitti bu iş deyip dön arkanı git bence.
Ben senin bağırmalarını kaldıramayacağım artık de. Barışma da. İlk aylarda erkeklerin burnu güzel sürttürülüyor.
Şimdiden sürttürmezsen ilerde zor olur .
Bikaç gün dil döksün bakalım kedi gibi. Ondan sonra biraz akıllanır bence :ssz:

Bitti bu iş deyip dön arkanı git bence.
Ben senin bağırmalarını kaldıramayacağım artık de. Barışma da. İlk aylarda erkeklerin burnu güzel sürttürülüyor.
Şimdiden sürttürmezsen ilerde zor olur .
Bikaç gün dil döksün bakalım kedi gibi. Ondan sonra biraz akıllanır bence :ssz:

Ben de oyle yapmayi planliyorum tesekkurler :)

Gel de meşe odunuyla dalma :47::47:
Sonuna kadar haklısın,o kim ki bağırıyor? Gel gel,git git...Süs köpeği sanıyor seni galiba.Daha üniversite öğrencisi pırıl pırıl bir genç kız taviz üstüne taviz veriyor sevgili bozuntusu yüzünden,karşılığı bağırma çağırma! Bir de alttan alacaksın ki paşamız iyice zıvanadan çıksın.Vay babam vay :ssz: Canım boşver şunu kendi ovasına bırak az otlansın oksijen alsın.Sen de canın nasıl istiyorsa onu giy,öyle davran.O babasının oğluysa sen de babanın kızısın.Bu kadar yeni ilişkide ne taviz veriyorsun?

Ben de ayni sekilde dusunuyorum arkadasim sadece hakli miyim bilmek istemistim cok tesekkur ederim :)

seni konulara yaptıgın yorumlardan kendime yakın buluyordum.
hatta buradaki tavizli konusman var ya kendi cumlelerimmis gibi okudum.

bence hic kavga etmeden son derece net bir sekilde konusmussun... ve haklısın.
fakat benim huyum bu degistiremem sıkıstıklarında en tipik kacıs cumlesidir, istemiyorsan git diyerek topu sana atıyor.

1,5yıldır arkadas olup iliskiye basladıgınıza gore benzer dusuncelere sahip insanlarsınız.
ama maalesef bazıları karsılarına dişli biri cıktıgında o ataerkil davranıs ve isteklerden uzaklasamıyorlar.
kendi egoları sarsılmaya basladıgı icin mi bilmiyorum direkt bu dusuncelere sarılıyorlar.
bir erkek olarak partnerini kıskanmasına degil kısıtlamalarına kızmıssın zaten. daha dogrusu kabul etmediginde onun verdigi tepkilere.
aranızda nasıl bir diyalog gecerse gecsin dusuncelerini kavgayla bagırarak zorlayarak ya da küserek kabul ettirmeye calısmamalı.
şu an tek zaafını duyguların olarak goruyor ama boyle davranarak onlara da zarar verdigini farketmiyor...

yerinde olsam ona bu tavırlarının hem etik hem de ideolojik olarak yanlıslıgını anlatırdım.
anlarsa ne ala...
bu arada seninle arkadasken birlikte oldugu icin diger samimi oldugun erkeklere duygusal bir sey hissedecegini dusunuyor olabilir.
boyle bir korkusu varsa bunu da gidermeye calıs.
maalesef ne kadar acık goruslu oldugunu dusunsek de bazı toplumsal alıskanlıklara kapılabiliyorlar. yontabildigin kadar yontacaksın.
olmuyorsa zorlama. dedigi gibi onun huyu bu, senin de huyun boyle... taviz olacaksa karsılıklı olmalı.

merak ettim kova burcumusunuz?:26:

bende asla bana bağırlmasından haz etmem.erkekler için kadın,kız ne? oyuncak mı ya?
ayrılın bencede.o kim oluyorda bir bayana bağırabiliyor.baban değil,abin değil.kendine gelsin önce.:47:

Canim dediklerini yapma makul gibi gelen acik giyinme felan bunlar makul deil zaman gelecek sana giydirmedigi seyleri baskasinda gorunce bakacak fittiracaksin simdiden tavrini koy bence oldugu kadar olmadii kader der gidersin bence abartmiyorsun balik bastan kokar bole devam ederse onun rahatsizliklari azalmicak arricak buna emin ol ben bu hatayi 7yil once yapti simdi 6 yillik ewliyim bir cocugum var ve ev hanimiyim bole yapa yapa ozguvenini sifira indiriyo bu canavarlar

Şimdiden seni ezmeye çalışıyor sanırım. Sal evrene gitsin.

Yerden göge kadar haklisin, sakin ama sakin daha fazla taviz verme. Sen zaten yeterince kadar taviz vermisin. "Sen sussaydin böyle olmazdi" ne demek ya? Sen hayvanmisinda direktif veriyor öyle? Bak balik zaten bastan kokarmis, daha gençsin, bu iliskiyi kes gitsin. Bu yasta artik nasil oturup kalkacagina, ne giyinecegini hiç kimseye sormak zorunda degilsin, hiç kimseden bu konularda direktif almak zorunda degilsin! Sen bir özgür bir bireysin, sen onu "öyle" kabul etmek zorundasinda, o niye seni "böyle" kabul etmiyor?

Dedigim gibi, kes at, seni böyle kabul eden erkeklere laiksin.

ay bence uzak durmalısın bundan.
dışarda neşe dolu normal tipler var canım.
hayatını sinir hastası bi manyakla mahvetme.
ne laf anlatcam diye uğraşıyosun kaç yaşında oğlanı sen mi terbiye etcen
yol ver gitsin

Back
X