- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Ben senin gibi yaptığım iyilikleri saymayacağım neden yaptıklarımı sana brif etme gereği duyayım kiOoo en güzel kamu spotu seçiyorum bu yorumu. Arkadaşlar mecazi bir cümleyi anlamak neden bu kadar zor sizin için? O betimlemeye uyan kimse yaşamıyor zaten. Böyle popülist yorumlara gerek yok. Acaba köylere köydeki çocuklara yada aynı gelir seviyesinde olmayan insanlara gram faydanız dokundumu böyle atıp tutmaktan başka. Benim yürütüüğüm sosyal projeler var. Bu kapsamda afrikadaki çocuklara ilaç götürdük eczacıyım ben. İlla bangır bangır anlatmak mı lazım. Şu dünyaya gram faydanız oldu mu konuşmaktan başka! Sinirleniyorum artık yeter valla. Ben burda acı çekiyorum hatunun biri çıkıyor bıt bıt bana ders veriyor. Neden? Amaçç??? Önce okuduğunuzu anlama çalışmaları yapın sonra yorum yapın. Bu da böyle yorumlara son cevabımdır. Bıraktım at koşturun konuda. Burjuvayım ben aşağılıyorum insanları. Tüh bana bi tarafım kalkmış benim. Nasıl dayak yiyip aldatılmadan ayrılmayı düşünürüm. Benimki şımarıklık. Kocamdan ayrılıp mutlu olabilirim demek ne haddime. Hadi devam devam... Benden bu kadar... Önyargılarla savaşmak mı yel değirmenleriyle savaşmak mı ben yel değirmenlerini seçiyorum. Daha kolay...
Evliliğinin ne yapman gerektiğinin farkındaysan o Zaman git ne gerekiyorsa onu yap sırf görgülü olduğunu kanıtlama gereği duyduğun için köylü kızlarını köylü başlığını kullanma
Şaşılacak şey zaten herşeyi çok iyi bildiğini savunurken insanlardan akıl alma ihtiyacı duyma