• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor.. Bu evlilik işi çok zor...

Ooo en güzel kamu spotu seçiyorum bu yorumu. Arkadaşlar mecazi bir cümleyi anlamak neden bu kadar zor sizin için? O betimlemeye uyan kimse yaşamıyor zaten. Böyle popülist yorumlara gerek yok. Acaba köylere köydeki çocuklara yada aynı gelir seviyesinde olmayan insanlara gram faydanız dokundumu böyle atıp tutmaktan başka. Benim yürütüüğüm sosyal projeler var. Bu kapsamda afrikadaki çocuklara ilaç götürdük eczacıyım ben. İlla bangır bangır anlatmak mı lazım. Şu dünyaya gram faydanız oldu mu konuşmaktan başka! Sinirleniyorum artık yeter valla. Ben burda acı çekiyorum hatunun biri çıkıyor bıt bıt bana ders veriyor. Neden? Amaçç??? Önce okuduğunuzu anlama çalışmaları yapın sonra yorum yapın. Bu da böyle yorumlara son cevabımdır. Bıraktım at koşturun konuda. Burjuvayım ben aşağılıyorum insanları. Tüh bana bi tarafım kalkmış benim. Nasıl dayak yiyip aldatılmadan ayrılmayı düşünürüm. Benimki şımarıklık. Kocamdan ayrılıp mutlu olabilirim demek ne haddime. Hadi devam devam... Benden bu kadar... Önyargılarla savaşmak mı yel değirmenleriyle savaşmak mı ben yel değirmenlerini seçiyorum. Daha kolay...
Ben senin gibi yaptığım iyilikleri saymayacağım neden yaptıklarımı sana brif etme gereği duyayım ki
Evliliğinin ne yapman gerektiğinin farkındaysan o Zaman git ne gerekiyorsa onu yap sırf görgülü olduğunu kanıtlama gereği duyduğun için köylü kızlarını köylü başlığını kullanma
Şaşılacak şey zaten herşeyi çok iyi bildiğini savunurken insanlardan akıl alma ihtiyacı duyma :KK53:

Son gelişmeleri aktarayım. Bugün buluştuk 5 dk konuştuk ve boşanmaya karar verdik. Bizim hikayemiz buraya kadarmış. Eşim,eski eşim diyeyim, kararımı sordu, eminmisib dedi ve itiraz etmedi kararıma. Sadece beni suçlamaya kalktı. Gayet sakindi. Ama ben en ufak sakin kalamadım. Bağırdım biraz. Ona olan öfkem dinmemiş hala. Ufak çaplı ve tek taraflı bir kavgaydı. İğrençti... Kendimden nefret etmeme neden oldu. Biz konuşurken eski eşimin annesi arabadaymış ve yanıma çıkmamış:) neden arabadaydı bilmiyprum. Beni kıxı yerine koyan kızı kadar sevdiğini iddaa eden kadının bana olan sevgisi benim oğluyla ilişkime bağlıymış. Demekki bunca sene beni hiç sevmemiş. Hep rol yapmış. Sadece oğlu için yüzüme gülmüş. Ben hep resmiydim ona karşı ama severdimde. Ne bileyim o kadar hatrı vardır bende. Ne bir kavgamız oldu bugüne kadar ne de küslüğümüz. Neyse benim sorunum oğluyla zaten. Çok öfkeliyim çok hırçınım çok iğrencim bugünlerde. Belki bitirirken daha sakin kalmalıydım. Nedenini bilmeyi hak ediyordumen azından. Ağız dolusu suçlama ve bağırtıyla bitmesi bunca yıla saygısızlık oldu. Bu yüzden üzgğnüm. Ama buraya kadarmış. Seviyprum özlüyorum ama yeniden dönmeyi göze alamıyorum. Yanımdayken sarılmak öpmek isteyemedim. Ama uzaktayken kokusunu özlüyorum. Geçer herhalde. Hayırlısı dedikya hep, hayırlısı buymuş. Bu sefer kararımdan dönmedim dönemedim ama ne olacak bu öfke patlamalarım bilemiyorum. Ağı tadıyla bir ağlayamadım. Ağlasam duygularımı ifade etmeye başlayacağım ama olmuyor. Halbuki camdan kuş uçsa ağlayabilecek yapıdayım. Teşekkürler hepinize, cesaret verdiniz destek oldunuz.

cundagg cundagg hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Amma velakin üzüldüm....

Yalnız şunu belirtmeden geçemicem hiçbir kayınvalidenin seni kızımdan öte görüyorum- oğlumdan öte görüyorum demesiyle olmuyor. Diyenede hayatta inanmam, kayınvalidem, kayınbabam beni hiç annemden babamdan daha çok düşünüp koruyup kollar mı? Kendi evladından pay biç, önce evladını mı korursun yoksa karşıdakini mi? Böyle söylenir, herhangi bir olayda da gelinin ya da damadın yanında gibi görünülür ama en sonunda yine evladının yanında olunur, üstüne senden kötü de kimse olmaz.

Kendini yıpratma da hiç diyemem sonuçta onca beraber yaşanmışlık var...
İçine çok atma derim ben, ağlamak istiyorsan için çıkana kadar ağla, gülmek istiyorsan ortalık ayağa kalksın ama sakın içinde kalmasın.....

Son gelişmeleri aktarayım. Bugün buluştuk 5 dk konuştuk ve boşanmaya karar verdik. Bizim hikayemiz buraya kadarmış. Eşim,eski eşim diyeyim, kararımı sordu, eminmisib dedi ve itiraz etmedi kararıma. Sadece beni suçlamaya kalktı. Gayet sakindi. Ama ben en ufak sakin kalamadım. Bağırdım biraz. Ona olan öfkem dinmemiş hala. Ufak çaplı ve tek taraflı bir kavgaydı. İğrençti... Kendimden nefret etmeme neden oldu. Biz konuşurken eski eşimin annesi arabadaymış ve yanıma çıkmamış:) neden arabadaydı bilmiyprum. Beni kıxı yerine koyan kızı kadar sevdiğini iddaa eden kadının bana olan sevgisi benim oğluyla ilişkime bağlıymış. Demekki bunca sene beni hiç sevmemiş. Hep rol yapmış. Sadece oğlu için yüzüme gülmüş. Ben hep resmiydim ona karşı ama severdimde. Ne bileyim o kadar hatrı vardır bende. Ne bir kavgamız oldu bugüne kadar ne de küslüğümüz. Neyse benim sorunum oğluyla zaten. Çok öfkeliyim çok hırçınım çok iğrencim bugünlerde. Belki bitirirken daha sakin kalmalıydım. Nedenini bilmeyi hak ediyordumen azından. Ağız dolusu suçlama ve bağırtıyla bitmesi bunca yıla saygısızlık oldu. Bu yüzden üzgğnüm. Ama buraya kadarmış. Seviyprum özlüyorum ama yeniden dönmeyi göze alamıyorum. Yanımdayken sarılmak öpmek isteyemedim. Ama uzaktayken kokusunu özlüyorum. Geçer herhalde. Hayırlısı dedikya hep, hayırlısı buymuş. Bu sefer kararımdan dönmedim dönemedim ama ne olacak bu öfke patlamalarım bilemiyorum. Ağı tadıyla bir ağlayamadım. Ağlasam duygularımı ifade etmeye başlayacağım ama olmuyor. Halbuki camdan kuş uçsa ağlayabilecek yapıdayım. Teşekkürler hepinize, cesaret verdiniz destek oldunuz.
Off cundagg.Gecmis olsun.Bitmesi icine sinmedi ama biliyorum.Bundan sonra hersey guzel olur insallah..

Hakkınızda hayırlısı ama sanki sizde bitmesine inanamıyor gibisiniz.Kalbinizin bi tarafı onu bu kadar kolay kaybetmeyi göze alamamış gibi:cry:

Yazdıklarınız için teşekkür ederim ama değişen bir şey yok arkadaşlar. Tam eşim arayı düzeltmeye çalıştı çaba göstereceğine inanır gibi oldum lazım bikaç şey almak için eve bi gittim kapıyı annesi açtı. Düşünün benim evimde benim eşyalarımla benim emeğimin üzerinde yaşıyorlarmış. Evin şeklini bile değiştirmişler hayatımda bu kadr sinirlenmedim. Her şey tekrar sarpa sardı ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladım. İstanbulda yaşayan halası gelmiş o bile benim evimde misafir edilmiş. Ben yokken yemilmiş içilmiş misafir ağırlanmış neler neler. Ve benden saklıyorlardı. Oğlumu aldıklarında kendi evlerine götürüyorlardı. Me kadar meraklılarmış benim evimde yaşamaya benim yerime geçmeye dedim. Eski eşim çok üzgün farkındayım ama şu noktadan sonra elle tutulur yanımız kalmadı. Eşim arabayı servise vermiş. Yani öyle diyorlar ortada yok. Başına ne geldi meçhul. Onu araştırıp bulmaya bile çalışmayacağım. Ne üç kuruşta gözüm var ne bu çingeneliklerle savaşmaya gücüm... Bunlar yüzünden işime gücüme bakamadım her şeyi boşladım bir sürü zarar girdim. Ama benim bir oğlum var ve ben onun için yeninden bir hayat kurmak zorundayım. Ve o evin mülkiyeti benim ailemden kalan bir dükkanı satıp almıştım. Değiştirdiğim eşyalar için yine ben emek harcamıştım. Artık yüm paylaşım mahkemede olacak. Payıma düşen her şeyi bir ihtiyacı olana vereceğim kimse almazsa atacağım o evide satacağım. O zamanlara ait hiçbir şey istemiyorum. Yeni bir hayat için bana şans dileyin.

Yazdıklarınız için teşekkür ederim ama değişen bir şey yok arkadaşlar. Tam eşim arayı düzeltmeye çalıştı çaba göstereceğine inanır gibi oldum lazım bikaç şey almak için eve bi gittim kapıyı annesi açtı. Düşünün benim evimde benim eşyalarımla benim emeğimin üzerinde yaşıyorlarmış. Evin şeklini bile değiştirmişler hayatımda bu kadr sinirlenmedim. Her şey tekrar sarpa sardı ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladım. İstanbulda yaşayan halası gelmiş o bile benim evimde misafir edilmiş. Ben yokken yemilmiş içilmiş misafir ağırlanmış neler neler. Ve benden saklıyorlardı. Oğlumu aldıklarında kendi evlerine götürüyorlardı. Me kadar meraklılarmış benim evimde yaşamaya benim yerime geçmeye dedim. Eski eşim çok üzgün farkındayım ama şu noktadan sonra elle tutulur yanımız kalmadı. Eşim arabayı servise vermiş. Yani öyle diyorlar ortada yok. Başına ne geldi meçhul. Onu araştırıp bulmaya bile çalışmayacağım. Ne üç kuruşta gözüm var ne bu çingeneliklerle savaşmaya gücüm... Bunlar yüzünden işime gücüme bakamadım her şeyi boşladım bir sürü zarar girdim. Ama benim bir oğlum var ve ben onun için yeninden bir hayat kurmak zorundayım. Ve o evin mülkiyeti benim ailemden kalan bir dükkanı satıp almıştım. Değiştirdiğim eşyalar için yine ben emek harcamıştım. Artık yüm paylaşım mahkemede olacak. Payıma düşen her şeyi bir ihtiyacı olana vereceğim kimse almazsa atacağım o evide satacağım. O zamanlara ait hiçbir şey istemiyorum. Yeni bir hayat için bana şans dileyin.

Çok şükürki mesleği olan güçlü bir bayansınız. çok takdir ettim. herşeyin üstesinden evladınızla geliceksiniz eminim daha güzel günler bekliyor sizi. Böyle olması gerekiyormuş olmuş bundan sonra hakkınızda hayırlısı inşallah.

Çok şükürki mesleği olan güçlü bir bayansınız. çok takdir ettim. herşeyin üstesinden evladınızla geliceksiniz eminim daha güzel günler bekliyor sizi. Böyle olması gerekiyormuş olmuş bundan sonra hakkınızda hayırlısı inşallah.
Amin canım inşallah öylr olur bakalım yaşamak zorundayız. Teşekkür ederim.

Çok mantıklı olduğun için güçlüsün,her şeyin üstesinden aynı kararlılıkla geleceğinden eminim.
Hakkında her şeyin daha da hayırlısı inşallah.

Çok aklı başında bir kadınsınız
En doğru kararı vermişsiniz
Hayırlısı olsun

1 kere boşandım
2. evliliğimi sürdüyorum
her iki eşimlede hiç avaz avaz kavga etmedim. Bana cok sacma gelıyor yanı ne buluyorsunuz bu kadar bagırıp cagırıp kavga edecek ustelık oglunuzda var ıkınızde orta yolu bulamayacaksınız bencede ayrılın cocugunuza yazık cunku.
sız esınızıde kendınızıde bır guzel ıfade ettınız ama malesef evlılık dedınız sey oyle olmuyor ıkı kısı gecınmeye nıyetı varsa ortada bulusacak bu kadar basıt bı cozumu var.
Evet iki kiside karsilikli bagirip cagirirsa zaten olay buyur. Bunlarin ikiside alttan almamis biri bagirinca biri susabilirdi, daha sonra sakinlesince susan taraf sakince konusabilir sorunu

Back
X