AH aldım ve mutlu olamıyorum:(((

alliswell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
490
16
48
zamanında biri vardı onunla olabilir diye düşündüm görüşüyrdk o baya ümitlendirmişti kendini ..bende olmayacağını anladım daha doğrusu fikirlerim uyuşmadı ayrıldım ama çocuk takıntı yaptı benim onu bırakmamı ve nihayetinde ahını aldım baya...

şimdi kiminle tanışma sürecine girsem ve belki olur desem hep bi sorun çıkıyor hep bi mutsuzluk(((

acaba o çocuğun ahını aldığım için mi bilmiyorum ama artık iyice umutsuz oldum(( özelde öğretmenlk yapıyordum bıraktım kpss hazırlanıyorum evdeyim tamamen yalnızım .. bi sorun yaşasam hep destek olacak birine ihtiyaç duyuyorum

yani sevmek sevilmek eğitim psikoloijsndede var bi ihtiyaç işte saçmaladm biliyorum(

Allahım diyorum acaba o çocuğun çok mu ahını aldım off( yani o çocuğa ne yaşattysam benimde başıma geldi ... ama bu bi kereylede bitmedi ki.. hep mutsuz oldum ben

Son düzenleme:
Üzme kendini.. Bence ah değildir(söz verip,bıraktıysan bilemem de..) Şartlandırma kendini, elbet mutlu olursun..Bardağın dolu tarafına bak,tam olacak derken bozuluyorsa bir anlamı vardır,hayırlısı böyleymiş deme ki..

Tavsiyem ne olursa olsun,her konuda ama her konuda hayırlısını dile.. Bir de öğrenilmiş çaresizliğe düşme

Ah almak çok kötü ve tutar aynı şekilde yaşarsın, bende birine ah ettim bana yaşattığının aynısını yaşadı sonrasında ona öfkem geçti iyi ki de onunla olmamışım filan dedim arkadaş olarak devam ettik düzeldi evli mutlu çocuklu adam oldu:) ama sana hakkını helal etmemişse helallik iste canım, bende şuan birine ah ediyorum canımı öyle yaktı ki Allah'a havale ettim hakkımıda helal etmedim son nefesime kadar ahım devam edecek, 2 aydır gözyaşı döküyorum off of kalbim soğumayacak bazen nefesim kesiliyor

Haksizsaniz almis olabilirsiniz ama her ayrildigimiz kisinin ahi tutsaydi bu yasimiza kadar ölmüs olurduk:) onlar kismet isidir vardir bi hayri mutlaka...

ah almamışsındır. bu devirde düzgün birisini bulmak,düzgün ilişki kurmak zaten çok zor. bu durumda çok kişi var. ayrılmakla ah alınmaz ki zaten.

canım sen bir kişinin ahını almışsın bir de erkekleri düşün kaç kişinin ahını alıyorlar hiç de bir şey olmuyor.sen bunu takıntı yapıp negatifi çekme.zamanı değildir sadece.

Nedense bu ahlar hep kadınları tutuyor ; herif hayatımı mahvetti, şimdi evli,mutlu, çocuklu

Öyle düşünme arkadaşım, Rabbim ol dedimi olmayacak iş yoktur, demek ki kısmetinizde değilmiş birlikte olmak

Ve senin karşına doğru adam çıkmamış, hayırlısını iste Allah'tan

Gerçekten duygularını incittiysen ve haksızsan ahını almışsındır. Eğer öyle değilse dürüst davrandıysan olayları onunla ilişkilendirme. Adam beni istiyor diye onunla mı olmam gerek? Seçme şansımız yok mu? Kararımızdan dönemez miyiz? Lütfen dürüst davrandıysanız kendinize haksızlık etmeyin. Kısmet değilmiş deyip yolunuza devam edin

benim aldığım ah'lardan burdan köye yol olur. eğer öyle bişey olsaydı benim dünyanın en mutsuz insanı olmam lazımdı.. kendini buna şartlama. iyi düşün iyi olsun.

Ah almak konusuna ben cok inanirim bundan dolayi bende fikir yurutursem bu durumu anlattigin konuya baglarim bir nevi ilahi adalet gibi birsey olsa gerek ...

Ben de ayni seyi düşünmeye basladim( mutlu degilim Allahima sikayet gibi olmasin ama durum bu.hem de 3 yildir. Insallah tam tersidir cunku hakkini helal etti o. Etmeyen benim. Cook üzüldüm cok aci seyler yasadim ama o hemen birini buldu.

Ahını alacak bir şey yapanlar elbet yaşayacaklardır o kişiye yaşattıklarının karşılığını ve yaşasınlar da.. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmasın ama sizin durumunuzu bilemiyorum; ne derece hakkettiniz ah almayı da böyle düşünmenize neden oluyor bunu ancak siz bilebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…