ah Ali ah !

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
gecenlerde bi konu acmistim 4 yillik bı ilişkim var cok caliyor gorusmyoruz diye şuan ki sorum ondan cok dha ciddi bi konu sevglim faceme kizmasna ragmen genelde kulanyordum bayan arkadaslarmi eklemek kaydi ile 4 gun once faceme girmis uzun hikaye diye bi sinema filmi var kisa repliqini paylasmistim soz aynen soyle " Ayakkibilar eskir be Alim hersey eskir.bak sen hala sevdgm adamsin ,sen eskime ." yok efndim ali kmms o gece uyuyordum. gtms isyermdki alilere arkadaslrmin ark. kadar bakmis. asl sorun oda dgl bana ne kufurler yagdrms neler neler dilim varmiyo sylemeye. sbh kalktm gorunce sok oldum aradm gene kufurler . tel kapatm msj atim ac o sozu int. bak neymis bdhada beni arama onlarin hepsi sensin ddm hala aramadm . bugunde onun facde fragmani paylastm . smdi ben brismk istmyrum benim sucum ne . npcm ben

Sucunuz yok bence. Sessiz kalin bekleyin anlayinca doner gelir ama gelincede anlamadann djnlemeden size oyle davrandigi icin tepkinizi koyun bence.

Ben anlamam işte abuk sabukk şeyleri bu şekilde yansıtmaya. Orda Ali deil de onun ismini yazsaydınız sorun yoktu.

Öncelikle kelimeleri düzgün yazın. Sesli harflere ne oluyor da yazmıyorsunuz? Ayrıca erkek arkadaşınızın yaptığı saygısızlık, çok fevri davranmış, önce size sorması gerekirdi Ali kim diye... Ama aynı durumu siz görseniz Ayşem li falan bir cümle siz ne yapardınız.

Gereksiz bir paylasim yapmussiniz face inizde.Baskalari da film repligi oldugunu anlamayabilir degil mi?

Yazim hatalarini anliyorum da, arada yanlis harfe basma falan, ama neden sesli harfleri kullanmassiniz, kelimeleri kisaltirsiniz anlamiyorum, okumasi cok zor oluyor anlasilmiyor, hem yazik böyle yaza yaza yazmayi unutacaksiniz tamamen...günümüz gencligi nekadarda tembel oldu yazik...

Siz erkek arkadaşınızı tanımıyor musunuz yanlış anlıyacağını düşünemediniz mi adam zaten aşırı kıskançmış,
görünce nevri dönmüş kesin ama yaptıkları çok yanlış küfür hakaret edene kadar arayıp seni sormalıydı bu Ali kim diye,
böyle bir adamla beraberliğinize devam etmemeniz hayrınıza olur zaten size olan güveni sıfırmış.

Ben anlamam işte abuk sabukk şeyleri bu şekilde yansıtmaya. Orda Ali deil de onun ismini yazsaydınız sorun yoktu.
ailemden ksiler vardi . ali diye açıklama yapabilirim ama onun ismi olmazdi.orijinalinde bozmak istenedim .aklına bile gelmedi

şimdi okadar kufre rağmen benim mi konuşmam gerek sırf ali yazdım diye

Ayrica aciklamasini yapmissiniz. Bi daha arayip ne diceksinizki? Havaya girmesinden baska bi ise yaramaz zannimca

guvenle alâkası yok o her öyle küçücük şeyleri dahi yanlış anjiyo tamam hata bende diyelim bu küfürler değecek mi

guvenle alâkası yok o her öyle küçücük şeyleri dahi yanlış anjiyo tamam hata bende diyelim bu küfürler değecek mi

pekala güvenle alakası var zaten adam öncelikle kendine güvenmiyor güvense seni o kadar aşırı derecede kıskanmazdı.
ben hata sende demiyorum yanlız sen bu adamı tanımıyor musun vereceği tepkiyi tahmin etmedin mi diyorum madem bu adamla huylarını bilerek berabersin suyuna git o zaman diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…