- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
cok haklisiniz ama sormasi gerekmezmydiGereksiz bir paylasim yapmussiniz face inizde.Baskalari da film repligi oldugunu anlamayabilir degil mi?
ailemden ksiler vardi . ali diye açıklama yapabilirim ama onun ismi olmazdi.orijinalinde bozmak istenedim .aklına bile gelmediBen anlamam işte abuk sabukk şeyleri bu şekilde yansıtmaya. Orda Ali deil de onun ismini yazsaydınız sorun yoktu.
şimdi okadar kufre rağmen benim mi konuşmam gerek sırf ali yazdım diyeÖncelikle kelimeleri düzgün yazın. Sesli harflere ne oluyor da yazmıyorsunuz? Ayrıca erkek arkadaşınızın yaptığı saygısızlık, çok fevri davranmış, önce size sorması gerekirdi Ali kim diye... Ama aynı durumu siz görseniz Ayşem li falan bir cümle siz ne yapardınız.
Tabiki hayirr.. onun size sormasi gerekirdi hi diylim sinirlendi sormadi ama cok agir kufur etti diyosunuz aliskqnlik haline getirmeyin bence aramayin kesinlikleşimdi okadar kufre rağmen benim mi konuşmam gerek sırf ali yazdım diye
guvenle alâkası yok o her öyle küçücük şeyleri dahi yanlış anjiyo tamam hata bende diyelim bu küfürler değecek miSiz erkek arkadaşınızı tanımıyor musunuz yanlış anlıyacağını düşünemediniz mi adam zaten aşırı kıskançmış,
görünce nevri dönmüş kesin ama yaptıkları çok yanlış küfür hakaret edene kadar arayıp seni sormalıydı bu Ali kim diye,
böyle bir adamla beraberliğinize devam etmemeniz hayrınıza olur zaten size olan güveni sıfırmış.
kendi kafasında şu anda evet ali var bak hemen de gitti diyor kesinlikleAyrica aciklamasini yapmissiniz. Bi daha arayip ne diceksinizki? Havaya girmesinden baska bi ise yaramaz zannimca
guvenle alâkası yok o her öyle küçücük şeyleri dahi yanlış anjiyo tamam hata bende diyelim bu küfürler değecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?