ah Ali ah !

kendi kafasında şu anda evet ali var bak hemen de gitti diyor kesinlikle
Desin o arar merak etmeyin. Siz ararsaniz kufuru hazmetmis gibi olursunuz. Bi yanlis anlama yuzunden insan saygisini bu kadar yitirir mi birakin ici icini yesin kaybetme korkusunu yasasin akli basina gelir

artık ben beraber olmak istemiyorum istediği tek şey hataşını anlaması ama soylenenlere bakılırsa o sözü paylaşmakta hata bende nda şimdi bu şekilde düşüncek ve aldatan kız rolü bildirecek üzerine yazık !

".Alim sevdigim adamsin " o yazsazaydi bunu bizulmazmiDin.
Cok gereksiz ne alaka birde kalkip paylaysmak

ayrılmak isabet olur zaten en ufak birşeyde sana bu sıfatı yakıştırabilen biriyle zaten yürümezdi.
hatan ne biliyor musun o sözü paylaşmak değilde o sözü görüpte anlayıp dinlemeden sana küfürler hakaretler yağdırabilen karakterdeki bir adamla olman.

Canım kusura bakma ama güldüm ya ..
Valla ben de sevgilimin face inde ah ayşemli bşi görsem olay çıkar mıydı ?
Çıkardı

Fragmanı gönderdiyseniz zaten hatasını anlayacaktır ama iş işten geçmiş olacak.Ben olsam barışırdım herhalde ama sizin ki küfür etmiş o zaman olanaksızlaşıyor tabi ki.Bayağı sürünmesi gerekiyor :)

sevgilim bana bir kere küfür etti ve ailesini aradım söyledim oglunuz böyle böyle dedi bidaha bana sarmasın ve ayrıldım küfürü nasıl kabullenebiliyorsunuz ayrılın ve birdaha görüşmeyin

Benim başıma böyle bişey gelse inanmazdım. Film repliğiymiş ha tamam o zaman deyip geçemezdim yani. Niye özellikle o replik isim geçiyor içinde işkillenirdim yani. Kusura bakmayın. Ha bir de onların hepsi sana demişsiniz de adam zaten facebook kullanmanıza karşı, kullanmanızı istemediği bir platformdan ona replik göndermeniz saçma değil mi? Onun tepkileri de çok abartılı ve gereksiz olmuş.

gayet ucu açık,ne tarafa çeksen gidecek bir paylaşım yapmışsın,sevgilin bu tarz bir paylaşım yapsaydı burada ağlayıp sızlayacaktın,ayrıca herkes de sevgiline saydıracakdı

valla benim erkek arkadaşım film repligi diye yok sevdigim kadin ayşem falan yazsa ben de kiyameti koparirim. ki olay tam tersi olsa burda adam yerden yere vurulurdu.

Paylaşımın altına uzun hikaye filminden yazarak bi not dusseydiniz böyle olmazdı
Küfür boyutunu değil ama kızmasını hakli buldum. Kim bilecek ki ali nin film karakteri olduğunu
Ali diye birine asiksiniz sanabilir facede görenler.

ee ali isminde arkadaşlarınız varsa onlarda üstüne alınmıştır yani, dikkat etmek lazım.

Öncelikle duzgun yazarsaniz bizim icin okumasi daha kolay olur..
Paylastiginiz fragman veya video degil , yanlis anlasilmaya musait bir replik olmus.
Ama yinede kufur etirkesini gerektircek bir durum yoktu ...

Simdi, yaptigin paylasim yanlis anlamaya musait.bunu cebe koyduk
Ama ben suna takildim, sevgilin neden acip "canim, boyle birsey paylasmissin, ne ayaksin?" diye sordugunda izahini alabilecegi durum icin niye sana kufur kiyamet saydiriyor?sen niye bunu kabul ediyorsun? Bu adam seni aptal mi saniyor, facebook sifren onda madem niye acik acik baska birini sevdigini yazasin ki? Hani aldaticak olsan diye diyorum..

adam kufur ediyor siz aciklama yapma derdindesiniz ben olsam aciklama yerine

"terbiyesizligin geregi yok haddini bil benimle boyle konusamazsin! bana kufur edemezsin!
once neyin ne oldugunu ogren sonra diklen" neden kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…